Arkadaşlar erkek arkadaşımla 1.5 yıldır beraberiz 2 gün önce çok istekli olduğunu söledi ve bende resim ve video istedi daha önce de istemişti ozman hayır demiştim baya Bi soğuk yapmıştı şimdi yine istedi ve ben dün attım ona sizce doğrumu yaptım siz kızlar hiç sevgilinize attınız mı böyle şeyler
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşkom bak beni iyi dinle. Böyle bir şey yapacaksan da 1: yüzün gözükmesin o kesin. 2: telegramdan at fotoğrafı kaydedebileceği bir yerden atma. Çünkü öyle kardeşim var ki, instadan fotini alır, sonra çıplak fotilerini de alır ifşa sitelerinde gider paylaşır ya da seni tehdit edip ilişkiye girmek için kullanır. Yani şu an ki sevgilin bu denli kardeşim mu bilmiyorum ama yapılıyor böyle şeyler. Peki diyorsan ki sevgilim azdı ben de naptım illa atmak istiyorum. Şöyle yap;
Kendi ismin ve fotini koymadığın bir telegram hesabı aç, orada zamanlı ve spoilerlı şekilde gönder. Hem ekran görüntüsü alamıyor hem indiremiyor sadece kısa bir süre bakabiliyor. Bunun haricinde başka türlü ne wp ne Instagram ne snap hiçbir yerden nude fotoğraf gönderme. İndirip sana karşı kullanmayacağını bilemezsin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılYa böyle şeyler sonra dert olabiliyor, ne kadar seni sevdiğini falan düşünsen de ileride ne olacağı belli olmaz. Kimse kimseyi tam olarak tanıyamıyor. Ben de atmıştım ayrılınca onları internete atmakla tehdit etmişti. Yapmayın gerçekten, değmiyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmasına korkuyorum
+1 yılTabi, çok doğru yaptın.
1 yıl sonra gelip çıplak fotoğraflarım herkesin elinde, hayatım bitti diye ne yapacağını bilemez şekilde intiharın eşiğinde gezince ne doğru yaptım diye göğsünü gere gere gezersin artk.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
17Cevap
+1 yılBen baya edepli insanlarla sevgili olmuşum ya ilginç gerçekten bu kadar trip atıp seni buna bir nevi mecbur bırakacak kadar ısrarına kes de kurtul deseydin sjxjsjdksj tövbeeee neyse pişman olacağın şeyler yapma bence ya o iç huzursuzluğu bile hoş değil sevgili bir de bu yarın ne olacağı bile belli değil
23 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın ama 1.5 yıldır sevgiliyiz benimle evleneceğini söledi
- +1 yıl
Ah guzuuummmmmm inanma valla öyle oltaya getirir ki he yine de tanımıyorum belki de öyledir benim tanıdıklarım biraz şerodan yoksundu
Soran+1 yılErkek arkadaşımla Bi kaç kez yüzeysel ilişki yaşadık ama daha ilerisi olmadı ileri gidince kızıyorum ona
Yanlis yaptin senden surekli isticek. Ben boyle seylere karsi olan biriydim ve sevgilim istedigi icin ona attim oda soguk yapmisti atmadigimda. Ve Şu an cok pismanim cunku deger bilmiyor
210 Yorumla
Soran+1 yılPeki şimdi aranız nasıl
- +1 yıl
Ya aman hic deger bilmiyor canım canım triplere giriyor artik nude falan istemiyor da. Bi kac kez kavgali olsakta bana nude icin yazmisti o zaman da kullanilmis gibi hissettim. Yani emin ol cok yanlis yapiyorsun. Seni uyarmak istiyorum. Devam atma. Daha cok ister istedigini alinca da kotu davranir. yalvart onu
Soran+1 yılUzun bir ilişkim oldu evleneceğini söledi bana onu kaybetmek istemiyorum
Soran+1 yılBugün normal konuştuk ve bana nudeleri beğendiğini söledi ona sil dedim baktıysan oda tamam dedi gözümün önünde sildi
Soran+1 yılYani göreceğini gördü bidaha neden istesinki
Soran+1 yılTamam sölerim
Gizli Üye(30-35)+1 yılSonra tehdit edilme ihtimalin yüzde 99 ne kadar seviyorum desende gün oluyor ibre tersine dönebiliyor
32 Yorumla
Soran+1 yılNeden tehdit etsin ki
Cevap sahibi+1 yılBi arkadaşım böyle atardı eski sevgilisine sonra ayrıldılar arkadaşım başka biriyle nişanlandı o eski sevgili ne varsa nişanlısına instadan gönderdi bide ailene gönderirim muhabbeti çok duydum yani garantisi yok bişey yapmayabilirde yapabilirde sen kendi ellerinle ona sana karşı kullanabileceği bişeyler veriyorsun bu kadar basit
+1 yılYüzünü sakla kesinlikle ve telegram kullan en temizi bu biz erkek halimizde korkuyoruz o durumdan devir kötü
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Sen olduğun belli olmayacak sekildeyse sorun yok. Yüzün ya da belirgin bir sey yoksa ( doğum lekesi, ben, bir iz vs )
00 Yorumla
+1 yılA*taşsın diyorum. Kız, erkeklere bırak nude atmayı yüzünün göründüğü foto atsan değişiyorlar
01 Yorumla
Soran+1 yılO değişmedi
- Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı.
+1 yılAtarsınız atarsınız sonra pişman olursunuz senin aklın hiçmi itrak etmez atılıp atılmıycanı sen bilmiyomusun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılYani güveniyorsan sorun yok yüzün belli oluyor muydu
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 961 cevap paylaştı. O kişiye bağlı herkesle böyle bir şey yapılmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcookk defa attık. atışıyoruz bolbol. keyifli oluyor
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Cevap sahibi+1 yılsevgilinize attınızmı böyle şeyler diye sormuşsn ya.. onun için dedim. Ama sana tavsiyem yüzünü göstermeden at..
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilim olmadığı halde attım
514 Yorumla
Soran+1 yılKime
Cevap sahibi+1 yılFlörtüme
Soran+1 yılNekadar acıkt peki
Cevap sahibi+1 yılHer yerimi gördü bir tek vajimi görmedi
Soran+1 yılOnuda görmek için can atmıştır
Cevap sahibi+1 yılKararlarıma saygı duyuyor hiç bir zaman zorlamadı ısrar etmedi
Soran+1 yılİyiymiş yaşın kaç bu arada
Cevap sahibi+1 yıl23
Soran+1 yılBende 19
Cevap sahibi+1 yıl1,5 yıl iyi dayanmışsın
Soran+1 yılBeni Bi kaç kez yatmaya zorladı ben karşı koydum
Cevap sahibi+1 yılÜzücü
Soran+1 yılEvet öyle
Vay be fukk çıplak mi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılİlerde olur da ayrılırsan hazır ol tehdit edilmeye
00 Yorumla
+1 yılYarın sana şantaj olarak geri doner..
00 Yorumla
+1 yılNeden böyle s@lak hemcinslerim var benim ya
23 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum çünkü
- +1 yıl
Bu ne demek ya? Seviyorsun diye her istediğini yerine getirmek zorunda mısın kızım sen? Azıcık kendinize saygınız olsun be
Soran+1 yılBana karşı thrk olmuş bu bana değer vermese benden istemezdi
Gizli Üye(36-45)+1 yılHatanın kralını yapmışsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 703 cevap paylaştı. Bir şey olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yanlış
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 755 cevap paylaştı.
+1 yılBir daha yapma
00 Yorumla
+1 yılYakında gorurusun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılİyi yapmışsın sanal sever misin?)
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılİyi yapmışsın
00 Yorumla
+1 yılKeşke atmasaydın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeviyorsan ne olcak
49 Yorumla
Soran+1 yılOnu seviyorum İnsan attım zaten
Cevap sahibi+1 yılYüzün gözüküyor mu
Soran+1 yılPek değil ama tamamen çplktm
Cevap sahibi+1 yılBelli olmuyorsa sorun değil
Soran+1 yılArkadaşlarına göstermiş midir ondan korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılYuh ya yok artık