Cinsel Yaşam Erkekler, sabah kalktınız ve penisiniz yok olmuş. Ne yaparsınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Güncellemeler+1 yıl Neden böyle bir soru sorduğum hakkında hiçbir fikrim yok bir anda yazasım geldi ve birileri aşırı komik cevap veriyor jskskskjsjs Erkekler, sabah kalktınız ve penisiniz yok olmuş. Ne yaparsınız? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
novel Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Düşman başına. Düşüncesi bile kötü ağzından yel alsın. 2 0 Yorumla
cemsie Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 770 cevap paylaştı. insanlar kolu bacağı gözü kulağı eksik yaşayabildiğine göre ilk travmadan sonra hayatına devam edersin, nolacak.. 1 0 Yorumla
Caannn35 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 698 cevap paylaştı. Bünye böyle bir dertten kurtulmuş olursa var ya bizleri kimse tutamaz her işimizde başarılı oluruz... 0 0 Yorumla
CENK_XXL Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 59% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Arka tarafı yoklarım yerindeyse onunla idare ederim 0 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bu durum kadınların da derdi olur. Arayıp bulsunlar her neredeyse 🤣 0 0 Yorumla
ateşliadam61 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Ben olmasını isterdim durduk yere sırf o iş için yıkanmak zor heliyor saçma geliyor 0 0 Yorumla
Redstar_20 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 50% +1 yıl Sence bu nasıl mümkün olabilir ki ya sevgilin kökten kesip atmistir ya da eşin...😂 0 0 Yorumla
ErDeMtheLazy Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kullanmadım zaten, nasip der hayatıma bakarım napayım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ulan kimseye de açıklayamazsın durumu, y. rram kayboldu diye:) Düşman başına 1 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet o kişi ben oluyorum.. Yorumla Soran +1 yıl Annene sorsan nerde koyduysan orada bulursun der cjjdjskkekddkkckdkdkwk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Annene diye girince lafa, anama sövecen sandım bi an. Bi esprinin bedeli bu olmamalı:) Şükür iyi yırttık Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bu kizlarin sabah uyandi bi baktiniz memeniz yok olmus gibi bir sey mi oluyor yani… 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Hayal dünyasına bak la 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi:) yerinde ne var? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Knk hadım olmuşsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ananı... Camdan atlardim heralde benim ev 15. Kat Yorumla Soran +1 yıl Hadım hadım yaşarsın işte ne güzel :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl La de get. Pipim olmadan asla:) Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Yapacak bir şey var mı 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Aha da şimdi naneyi yedik derdim 0 0 Yorumla
Mitsuhide Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. nerede düşmüş acaba ya 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Ay ben çığlık atar, ağlardım.😱 0 0 Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Vajina varmış bide😁 0 0 Yorumla
Just-can Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı. Aaaa 0 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Oturarak işerim 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. ağlarım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Düşman başına. Düşüncesi bile kötü ağzından yel alsın.
insanlar kolu bacağı gözü kulağı eksik yaşayabildiğine göre ilk travmadan sonra hayatına devam edersin, nolacak..
Bünye böyle bir dertten kurtulmuş olursa var ya bizleri kimse tutamaz her işimizde başarılı oluruz...
Arka tarafı yoklarım yerindeyse onunla idare ederim
Bu durum kadınların da derdi olur. Arayıp bulsunlar her neredeyse 🤣
Ben olmasını isterdim durduk yere sırf o iş için yıkanmak zor heliyor saçma geliyor
Sence bu nasıl mümkün olabilir ki ya sevgilin kökten kesip atmistir ya da eşin...😂
Kullanmadım zaten, nasip der hayatıma bakarım napayım
Ulan kimseye de açıklayamazsın durumu, y. rram kayboldu diye:) Düşman başına
Evet o kişi ben oluyorum..
Annene sorsan nerde koyduysan orada bulursun der cjjdjskkekddkkckdkdkwk
Annene diye girince lafa, anama sövecen sandım bi an. Bi esprinin bedeli bu olmamalı:) Şükür iyi yırttık
Penis yerine vajina olmussa direkt isi bırakır esc olurum
Bu kizlarin sabah uyandi bi baktiniz memeniz yok olmus gibi bir sey mi oluyor yani…
senin yanına gelirim ver benim penisi derim:)))
O halde iseyebileceksem sorun yok zaten bi işe yaradigi da yok
Hayal dünyasına bak la 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi:) yerinde ne var?
Knk hadım olmuşsun
Ananı... Camdan atlardim heralde benim ev 15. Kat
Hadım hadım yaşarsın işte ne güzel :)
La de get. Pipim olmadan asla:)
İşiyecek bir yer ararım.
Yapacak bir şey var mı
Aha da şimdi naneyi yedik derdim
nerede düşmüş acaba ya
Ay ben çığlık atar, ağlardım.😱
yapılacak şey durup oturup ölmeyi beklemek
Erkek olmuş olmayız :D
ölürüm. yap. rağım olmadan yaşayamam.