Erekte olduğunuzda koskocaman bir penis kalkıyor sizde :D Biz o konuda rahatız kimse anlamıyor tahrik olduğumuzu .
Hadi sabah ereksiyonunuz hayırlı olsun :))
Hadi sabah ereksiyonunuz hayırlı olsun :))
Koskocaman derken? Şahsım adına öyle büyütülecek bir konu olduğunu düşünmüyorum. He burada çoğununki tabi maşallah 40-50 santim olduğundan belki onların problemi olabilir ama benim yok çok şükür :)
ahah pisliğin tekisin çok hoş soru ya :D o kalkmış haliyle çamaşırın içinde sıkışıp kaldığında önümden çok seksi bir kız, seksi bir kıyafetle zarif bir şekilde yürüyorsa sürtünmemesi için kendimi zor tutarım çünkü dediğin gibi tatlı tatlı bir his veriyor ve sonu benim için rezillik olabilir korkusuyla hemen başka yöne bakıyorum :D
gömlek pantolon içinde biniyorum otobüse,gömlek dışarda iniyorum :)
:)
teşekkürler :)
Cevap
29Cevap
Kalkınca millete ayıp olmasın diye bir şeylerle set yapıyorum çokta başıma geliyoru :)) bir keresindedolmuşta uyuya kaldım dolmuş ineceğim yerde durunca acil fırladım ama hesapta olmayan şey alet kalkmış kumaş pantolonu delecekti. Kapı açışdı karşımda binmek için adım atan kız tam göz hizzasında kalkık bir penis gülümseyerek yol verdi ama ben yerin dibine çoktan ışınlanmıştım :))
Olmadık yer ve zaman da kalkarsa hemen Afrikalı aç çocukları , sokak hayvanlarını düşünürüm. iner. Çözüm basit .
ahahahah güzel çözüm:) +1
yok canım. sizde de sorun oluyor. eğer gündelik ped kullanmıyorsanız bazı kadının dışa vuruyor ıslağı.
:D sabah sabah :D ben düm düz kemerimin arasına sıkıştırıyom ereksiyon bitince gevçeyip yuvaya dönüyor eskisi gibi :D
Boxerın ust tarafına sıkıstırıyorum :D özellikle okulda derste oluyor bazen bu yontem cok iyi :D
genelde saklmaya çalışırım ve oraya bakmam yan tarafa atıyorum fazla beli olmasın diye ama geçen aylarda sabahları serviste kızın bri farketmişti 2 hafta sürekli baktı ara sıra ama bu sıralar görmüyorum onu
elimi cebime atıyorum kabarıklık belli olmasın diye :)
Bir de şu açıdan bak. O penis inene kadar canımız burnumuzdan çıkıyo. Kendin indirsen her gün her gün bir yere kadar, birini bulsan nerden bulcan. Her gün dert, her gün sorun.
sürtünce genelde kalkmıyor çıplak birini görürsen kalkıyor dekoltelii mini etekli felan yani
yapacak birşey yok toplum bizi aç bırakmış ereksiyon olmuşuz, bunu saklarsak daha da aç kalırız :D
kızlarında bazen meme uçları belli oluyor.tişörtü delip çıkacak gibi duruyor uçları. :))
Ben tahrik oluyorsam maalesef anlaşılır, rahatsız edici anlayacağın.
eskisi kadar öyle hemen kalkmıyor eskiden bişey düşünsem anında erekte olurdum şimdi öyle değilim o açıdan iyi sonuçta toplumda öyle bir görüntü içinde olup saklamaya çalışmak hoş olmuyor :)
dışardayken insan bazen zor durumda kalıyor gerçekten :)
hiç saklamam göstere göstere giderim yiğidin malı meydanda olur.kızların bakışını yakalamakta çok zevkli oluyor ::D: .d dd eaiaieai
Yukarı doğru kaldırıyorm göbeğime doğru dik tutunca daha az belli oluyor
aklıma başka şeyler getirmeye calısırım nabıcam başka koskoca derkende abartma herkes aynı değil
la merceyn senden gozum su icmiyorr acil zikilmen grk
İyi ki kot pantolan yapılmış :D
kızlarınkide belli oluyor erkekler anlıyor bence
misal nasil belli eder ?
bir şey yapmam
bir yerlerde oturmak en iyisidir :D
nefret ediyorum ole oldumu çok zor bir durum
Senin niyetin ne anlamadım ben şimdi?
sağlık kısmına yaz daha net cevap alırsın
:)
Garip anılarım var :))
kalkinca seni ve senin gibileri düsünüyoruz :-)
kalkmıyor ki :D
Oynama :))
pek umursamıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?