Bir kızın ilki hiç olamadım, bakire bir kızla seks yapıp onun vazgeçemeceği bir erkek olmak isterdim, öyle birine nasıl denk gelebilirim?
Bakireler ilkine bağlanır
Çok fark etmiyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bir kızın ilki hiç olamadım, bakire bir kızla seks yapıp onun vazgeçemeceği bir erkek olmak isterdim, öyle birine nasıl denk gelebilirim?
aslında bekaret erkeklerin önem vermediği bir şey olsa bakireler ilkine bağlanmazdı :D daha önce öpüşüp öpüşmemek hem anlaşılmıyor hem de erkekler daha önce biriyle öpüşmüşsün seninle evlenmem demiyorlar. o yüzden de kadın ilk öpüştüğüne bağlanıyorsa asla öpüştüğü için değil, onu farklı görüp sevmişse öpüşse de öpüşmese de seks yapsa da seks yapmasa da ona bağlanıyor ve aslında gönlü hep onda kalıyor evlense dahi. mesele adamı gözünde nereye koyduğu
sonuçta her kız bakireydi ve bazıları önemsemedi kimseye bağlanmadı yoluna devam etti
bakireyle yatınca sana bağlanacak anlamına gelmez
duygusal olarak bağlanan seven koruyan beklentiye giren bakire kız zaten evlenmeden yapmaz yaparsa da çok ama çok özel görmüştür nasıl olsa evleneceğiz diye düşünür
Cevap
4Cevap
sadece 1 kere yaşadım, muhteşemmm bir deneyimdi , bakire birini bulmak konusuna gelince şans işi bu belki denk gelir ha bir de bekaretini satanlar var ancak çok çok zengin olmak lazım
hadi yaaa, meraktan öldüm şu an, darısı başıma
:))
Ben bakire olduğunu söyleyen kızla anal yaptım. Çok da emin değilim ama muhtemelen bakireydi ön tarafa girecek diye çok korkuyordu.
mikemmel bişi
gidiyorsun anadolunun ucra bır koyune buluyorsun bır kız basıyorsun nikahı tum dıleklerın gerceklesıyor
nikah kolay mı ki bunun annesi babası var, şartları var , parasal olayları var, sorumlulukları var, sırf yatmak için evlenilmez ki
Bakireyle evlen diyeceğim de sen bakir olmadığına göre kız kabul etmeyebilir.
aslında bende bakirim, kondom taktım et ete değmedi
Dalga geçiyorsunuz umarım. Cinsel ilişkinin her türlüsü bekarete aykırı.
erkek bekaretinde zar yok bişi yok değişen bişey var mı bakirlik bitince?
Zar olmasa da cinsel ilişkiye giren erkek bakir olmaz. İş sadece zara bakmaz.
bnde onu diyorum bakir olmanın olmamakla bir farkı yok
Manevi olarak fark var. Sonuçta biliyorsun cinsel ilişkiye girdiğini.
yoo bazen hiç aklıma gelmiyor
Allah biliyor ya onu kastettim bir de.
Bir bakire olarak sadece eşimle yaparım
@Aden0606 :)
yaparsın fakat ben eş evlilik gibi ihtimalleri yakın zamanda göremiyorum param yok zengin değilim ve bilinmeyen sonlara gidecek evlilik yapıp o sorumluluğa da artık girmek istemem, hele bu devirde
Herkesin kendi tercihi bir şey diyemem
belki kız, kızlık zarı diktirmiştir nerden güvenecem, halen evlenince kızların gerçek bakire çıkacağına inan erkek var mı hahhahah :D
Haklısın ama kızın ruhu bakire olsun önemli olan o yalansız dolansız
hiçbir kıza güvenmem sağları solları belli olmuyor, ben sadece ilk seksi o zevki merak ettim
Olmayabiliyor çoğu kızın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?