Ben sevgilimi aldattım mı?

Kendimden nefret ediyorum. Eskiden aldatmaya o kadar kötü bakıyordum ki. Sevgilim var diye başım yerde geziyordum o derece sadıktım. 2 senedir hayatımın içinden geçti. Güya çok seviyor ama aşırı toksik bı ilişkim var. Günlerce aramıyor sormuyor yoğun diye yokmuşum gibi yaşıyor. Bı mesaj için günlerce bekliyorum. En ufak laf edince o kadar kızıyor kendi kendime sürekli ağlarken buluyorum kendimi. Dayanamz oldum gittim saçma sapan uygulamalardan sesli sexting yaptım. Nefret ediyorum kendimden de ondan da. Bu hale nasıl geldim bilmiyorum. Ayrılsam düzelecek mi onu da bilmiyorum. Ama bu sınavı gecemedim

Güncellemeler
+1 yıl
En fazla 1 dk sürdü. Ama zamanında benden ayrıldı. Asla affetme affetme diyip geri döndüm. Ayriyken bile ona sadık olmama kendime cektirmedigim acı kalmadı. En sonunda onun yaptığı kötülüğe karşı benn de aldattim diyebilmek için bunu yaptım. Kendi kendime cezamı vermiş oldum. Asla bir erkek için değil ama kendimle verdiğim savaşlar sebebiyle yakında ölümüm de yakında gerçekleştiricem. Ben bu dünyaya sigamadim. Allah affetsin
Ben sevgilimi aldattım mı?