Kız arkadaşımın anneleri evde yoktu 2gece onlara kalmaya gittim. İçicektik tabi. Arkadaşımın yakın arkadaşını (erkek) yemeğe çağırdık evde yalnızmış çünkü. Neyse geldi yemek yedik falan içki aldırdık ona. Biz ilk kez tanışıyoduk ama çok iyi anlaştık her şeyimizi anlatıyoruz birbirimize falan.. Onunda sevgilisi var benimde. Ve hepimiz aynı dershanedeyiz. Neyse işte yeni çıkan efes shotlardan aldık 12 tane sohbet ede ede içtik 4er tane sonra dolapta iki tane tuborg vardı onlarıda içtik. 2şer dublede vodka. Tabi biz baya sarhoş olduk ama uyumakta istemiyoduk film açtık. Arkadaşım uyuyakaldı biz filmi izlemeye devam ettik. korku filmiydi korkuyoduk o yüzden başta elele izledik yattığımız için yanyanaydık sonra o başımın altına kolunu koydu omzuna yattım falan. korktuğum zamanlarda boynuna doğru yatıyodum nefes alışım bunu etkiledi sanırım bişeylerin değiştiğini fark ettim kafalarımız yanyanaydı fark ettim ki döndüğüm gibi dudak dudağa gelicek şekilde ayarlamıştı resmen. Kalbi çok hızlı atıyodu onu söyledim elini göğsüme koydu senin ki atmıyo taş kalpli falan dedi. Öpüşme veya başka bişey olmadı ama onun omzunda uyudum sabahta öyle uyandım. Bir günlük tanıdığım bir çocuktu kendimi çok acayip hissettim. Sevgilim içtiğimi biliyo ama arkadaşımla sanıyo. Ne yapıcam ben? aldatmış mı oldum yani?
Cevabın nedir?
puhhh ulan allah belanızı versin be biz yapsak agzımıza sıçarsınz. bide gelmiş aldatmıs sayılrmıyım diyor herife takmısın boynuzları adamın koynunda uyanmısın kızm daha neyden bahsediyon sen. bence defol git çocukla konus ayrılın çocuk boynuzlu gezmekten kurtlsun
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevgilinden ayrılmalısın bence onu sevmediğin ortada bari aldatılma duygusunu tattırma çocuğa
113 Yorumla
Soran+1 yılçok seviyorum ya
Cevap sahibi+1 yılonu sevdiğin için göğüslerini sıktırıp hiç tanımadığın kişileri zevke getiriyorsun ve hiç tanımadığın kişilerle yatıyorsun? doğru mu?
Soran+1 yılgöğüslerimi sıktırmadım sadece elini kalbimin üstüne koydu senin ki atmıyo mu diye. Onunkinin atmasının sebebi de filmdeki sahneden dolayı çığlık atmıştık o yüzden
Cevap sahibi+1 yıltamam dediklerimi unut. O tanımadığın çocuğun seninle yaptıklarını sevgilin hiç tanımadığı biriyle yapsaydı ne hissederdin onu söyle?
Soran+1 yılhatamın farkındayım ayıldıktan sonra çok pişman oldum zaten. Bana yapılsa bilmiyorum ne yapardım ama bilinçli yapmadım :((
Cevap sahibi+1 yılcevap?
Cevap sahibi+1 yılonu terket ayrıl
Soran+1 yılonsuz yapamam ben ama
Cevap sahibi+1 yılsen onu aldattın..
Soran+1 yılBen o geceye kadar başka bir erkekle göz göze bile gelmedim erkek arkadaşlarımın hiç biriyle konuşmadım o istemediği için ama o gün ne olduysa oldu.. Aldattım. Ona bunu söylesem saniye durmaz yanımda susamıyorum gözlerine bakınca içim acıyo :(
Cevap sahibi+1 yılAldatılmıştım... Peki ya sen aldatılan erkeğin duygularını tahmin edebilir misin? Üstelik birde seni seviyor. Ben beni aldatan orspuya bir sağlam tokat atıp intihar etmiştim sırf bu yüzden. Bu arada aldatan kadınların erkekler gözünde ne olduğunu gördün mü kardeşim?
Soran+1 yılAldatılmak çok kötü bir durum. O çocuğun sevgilisi olmasa bile ben sevgilimi terk edip onunla çıkamam.. Şunu düşünür benimle o çocuğu aldattı başkasıyla da beni aldatır. Biliyorum ama inan ki aldatmak istemedim tabi bu sonucu değiştirmez :(
Cevap sahibi+1 yılAyrıl ağlar unutursun... En azından sokakta görsen bir nebze daha az utanarak bakarsın yüzüne.. Tabii sende o yüz varsa..
- Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı.
+1 yılÇocuğu çağırırken bile karşı koymak gibi bir çabada bulunmadığın için sevgilini aldatmış, seviyorum derken de kendine aldanmışsın. Tebrikler
31 Yorumla
Soran+1 yılarkadaşımın çok yakın arkadaşı. annesi hastanede olduğu için evde yemek yokmuş arkadaşımda biz yapıyoruz gelirsin yemeğe demiş benim haberim yoktu kii
Aldatmış olmadın bence etkilenmediysen birsey olmaz herkesin yasadigi küçük seyler olur sevgilin kim bilir neler yapmistir salla
04 Yorumla
Soran+1 yıloff off. sevgilim bugün geldi sarıldı kendimi o kadar iğrenç hissettim kii
Soran+1 yılöpüşmedik. yanaktan bile hiç bir şekilde olmadı :(
Unutmaya çalışıcam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
22Cevap
+1 yılNeden iciyorsun? Neden 2 kizin oldugu eve erkegi kabul ediyorsun bir de sarhos olacagini bile bile o erkekle iciyorsun? Neden el elesin yalanda korktum deme. Aldatma mi bilmem ama o cocugun ahini alacagin kesin. Benim sevgilim olsaydin ki olamazsin zaten ne icen ne de erkeklerle ayni evde bulunan biri sevgilim olamazdi seni terk ederdim.
20 Yorumla
+1 yılBence Aldattın Ne Yazık ki Ben aldatılmış biri olarak seni kınıyorum. Madem Böyle bişi var sevgilinide almalıydın, Sizin Gibileri Töbe töbe neyse hain !
02 Yorumla
Soran+1 yılYa biz çocuğun kalıcağını bilmiyoduk ki hatta kal da demedik hava yağmurluydu para verdik bize içki aldedik bu kendi de katmış almış getirmiş benimde canım istedi beraber içelim dedi biz de hayır diyemedik içtikten sonra gider diye düşündük ama git veya gitme dicek kafa kalmadı
- +1 yıl
şu an Kendini Avutuyorsun. Ben bir yorum yazdım Cevap Verdin ama benim ki ile alakasız. Sen diyorsun Ki Bu Yorumuma Onay ver, Benimde İçim rahatlasın ! Hain ! Çoçuğun orda nasıl kaldığını değil neden öyle bir posizyon içinde olduğundan onu aldattın. Hain Hain !
Cinsel Yaşam konusunda 356 cevap paylaştı. Aynen aldatmis oldun. Sadik olamayacaksan kimseyle sevgili olma. Kimsenin canini acitmamis olursun
16 Yorumla
Soran+1 yılAma sarhoştum.. Gerçekten öyle bir niyetim yoktu hatta içerken sevgilimi ne kadar sevdiğimi onsuz olamıcağımı falan anlattım. Parmağımda yüzüğüm vardı. Onunda uzun bir ilişkisi var diye aklımın ucundan böyle bir ihtimal geçmedi
- +1 yıl
Sacmalama sen sevgilini oyle bir vaziyette yakalasaydin o seni aldatmis olmuyomuydu? Bahanelerin arkasina saklanma isin nereye varacagini sende az cok biliyodun. Tanimadigin ve ogun tanismis oldugun bir erkekle okadar yakin olmussun herseyi hatirlayacak kadarda aklin basindaymis. Bahaneleri birak
Soran+1 yıldünden beri düşüne düşüne kafayı yedim yüzden hatırlıyorum ki hepsini de değil :( sabah 5e kadar uyanıktık sadece bunları hatırlıyorum
+1 yılYok aldatma sayilmaz bu ama sevgiline karsi buyuk ayip etmissin yanir, unut gitsin ve onun haberi olmasin sakin fena olur yoksa..
00 YorumlaÖnce dürüstçe anlatıp ardından yaşananlara bahaneler uydurarak kendini savunman ne kadar inandırıcı sence?
00 Yorumla
+1 yılİçki işte omzunda değil de yatağında da uyanabilirdin.
00 YorumlaUlan belki her türlü şeyi yaptım iyi biri değilim flan ama asla sevgilimi başka kadınla aldatmadım. ne diyim şimdi sana. sevgilinle zaten geleceğin yokmuş anlaşılan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 672 cevap paylaştı.
+1 yılbence sayılırsın seni yatacağın tek kol sevgilinin kolu olur buna ondan bahsetme böyle bir hatada bir daha yapma :s
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle yapmam zaten ya büyük bir hataydı
Öyle Güzel Bir Dine Sahibiz Ki Değerini Bilmiyorsunuz. Çok Şükür Ki Alkol İçmiyorum. Elhamdülillah.
20 YorumlaO kadar heyecan yapıp göğüsünü elletmeyeydin bide beraber yatmayaydın aldatmış sayılmazdın ama içinde var belli. çok ayıp.
00 Yorumlaçok güzel bir yazı bravo git bunu seks hikayeleri ya da fetiş sitelerine at etkili olur
02 Yorumla
Soran+1 yılSeks içerikli bişey yok .
kafan yerinde olmadığı için hiç birşeyden sorumlu değilsin :D
06 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olmalı çünkü çok içtim ya
Soran+1 yılhapsini hatırlamıyorum ki 5e kadar uyanıktık 10dan 5e kadar bu kadar şeyi hatırlıyorum
Soran+1 yılüzerimde gayet kapalı gecelikler vardı ve uyandığımda hiç bir yerim açık değildi ve 3kişi beraber yatıyoduk zaten diğer kız arkadşımda sarılmıştı ben uyandığımda yani biz gerçekten kendimizi kaybetmiştik
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkeğin sevgilisi yerine koy kendini, kendin karar ver
02 Yorumla
Soran+1 yılonun verdiği vicdan azabıda var zaten.
ama bu çocuk kız arkadaşlarıyla kalıyo her hafta sonu sevgilisi biliyo zaten
Cevap sahibi+1 yılDemek istediğim, kendi sevgilinin bunu yaptığını düşün öyle karar ver
+1 yılyok aldatmış olmadın böyle şeyler normal zaten. tabibi ki aldattın çocuğu git adıyamana git tövbe
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatmışsın, yazık. Kimseye bahsetmemeni tavsiye ederim.
02 Yorumla
Soran+1 yılZil zurna sarhoştum ama ya :(
Cevap sahibi+1 yılO kadar arkadaş ortamında bir sürü kız yanında bende sarhoş oldum ama sonuçta kendime sahip çıkabildim, senin iradene bağlı her şey kendine sahip çıkabilirdin
+1 yılsenin içki içmene izin veren erkek buna takılmamalı zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılo şerefsizliği yapmış utanmak yerine ilişkimi bitiririm insanın şerefli olması gerek çünkü
00 Yorumlayuh ne ictiniz be arakdas
00 Yorumla
+1 yılaldatmıs sayılmazsın ama hos bısey değil tabıkıde
00 YorumlaHep erkeklermi yapıcak ^.^
02 Yorumla- +1 yıl
sanki hepsi yapıyor :P
+1 yılHiçbirşey olmamış zaten bence aldatmış değilsin
00 YorumlaYok yaa aldatmış olur musun hiç :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılalkol yüzünden mi hep
00 Yorumlayok canım nolacak devam et canım aaaa ayıpsın !
00 Yorumlaaynısını sevgilin yapsa aldatılmıs sayarmısın
00 Yorumlamarkette satılan o sarı şeyin adı neydi ya :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgerkzelai sin kızım sen.. sg simdi
00 Yorumlasevgiline üzüldüm mk
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Allah belanı versn
12 Yorumla
Soran+1 yılseninde
Allah belanı versin.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz