Sevgilimi aldattım?

Kız arkadaşımın anneleri evde yoktu 2gece onlara kalmaya gittim. İçicektik tabi. Arkadaşımın yakın arkadaşını (erkek) yemeğe çağırdık evde yalnızmış çünkü. Neyse geldi yemek yedik falan içki aldırdık ona. Biz ilk kez tanışıyoduk ama çok iyi anlaştık her şeyimizi anlatıyoruz birbirimize falan.. Onunda sevgilisi var benimde. Ve hepimiz aynı dershanedeyiz. Neyse işte yeni çıkan efes shotlardan aldık 12 tane sohbet ede ede içtik 4er tane sonra dolapta iki tane tuborg vardı onlarıda içtik. 2şer dublede vodka. Tabi biz baya sarhoş olduk ama uyumakta istemiyoduk film açtık. Arkadaşım uyuyakaldı biz filmi izlemeye devam ettik. korku filmiydi korkuyoduk o yüzden başta elele izledik yattığımız için yanyanaydık sonra o başımın altına kolunu koydu omzuna yattım falan. korktuğum zamanlarda boynuna doğru yatıyodum nefes alışım bunu etkiledi sanırım bişeylerin değiştiğini fark ettim kafalarımız yanyanaydı fark ettim ki döndüğüm gibi dudak dudağa gelicek şekilde ayarlamıştı resmen. Kalbi çok hızlı atıyodu onu söyledim elini göğsüme koydu senin ki atmıyo taş kalpli falan dedi. Öpüşme veya başka bişey olmadı ama onun omzunda uyudum sabahta öyle uyandım. Bir günlük tanıdığım bir çocuktu kendimi çok acayip hissettim. Sevgilim içtiğimi biliyo ama arkadaşımla sanıyo. Ne yapıcam ben? aldatmış mı oldum yani?
Sevgilimi aldattım?