Masum bir kediden yırtıcı bir panter çıkar mı
Seni dıştan tanıyanlara nasıl bir imaj çizersin ve bu imajla sekste deki duruşun aynımıdır
Masum bir kediden yırtıcı bir panter çıkar mı
Seni dıştan tanıyanlara nasıl bir imaj çizersin ve bu imajla sekste deki duruşun aynımıdır
Hanım hanımcık sessiz sakin birazda agresif ters bi yapıya sahibim o yüzden bu konuda pek bilgili görünmem ama gel görki asla sekste asla o göründüğüm kadın değilim istekler arzular hazlar çok başka..
Doğru olanı da bu değil mi zaten
Sekste de hanım hanımcık olsan ne kadar çekerdin ki partnerini
Eşini sevgilini de bu durum daha çok etkiliyordur emin olabilirsin
Esas ben teşekkür ederim yorumuna destek verdiğin için
Cevap
3Cevap
hayır değil
Dıştan benim için ne düşünülür bilmiyorum ama yatakta erkeğimi mutlu ederim
Aslında bunu biliyor olman kendini tanıman seni bir adım öne çıkartır her zaman bravo👏
Dışarıdan bakanlar beni s. kste aşırı derecede pasif biri olarak görür, ama gayet aktifim. Yani çevremdeki insanları şaşırtacak bir durumdayım. 😁
Dışardan çok toy ve deneyimsiz biri gibi gözüküyorum bu konularda ama tam tersine bilgili birisiyim hatta ksde çoğu kişi bu duruma şaşırıyor bile😅
Peki bu deneyim reel hayatından kaynaklı mı yoksa çok okuyup izleyip dinlediklerinle edindiğin bilgilerle mi oluştu
Sevdiğin konuysa daha çok ilgini çekiyor denemek istiyorsun karşına çıkanları okumak dinlemek bile zevkli gelebiliyor tabiki
@Selamdunya tabii herkese aynı vibe ı vermiyorumdur sonuçta sen de bu şekilde düşünmüşsün
@16gökhan16 tabii ki tabuları bir yere atıp bilinçlenmek lazım yoksa toplumun bu konuda cahil kalınca yaşadığı şeyleri görebiliyoruz
Bence saf sallak olanlar senin hakkında masum düşünür sadece
Bana ne bundan ben olanı söyledim boş yapmışsın yani
Kendini isteklerini ve arzulananı bilmek daha mutlu olmana neden olur bunu keşfetmişsin 👏👏
@Selamdunya senin düşüncen diğer fikirleri çürütecek bir argüman değil ki sen böyle düşünürsün bir başkası farklı düşünür bana günlük hayatta veya sohbet ettiğim insanlardan bu tarz yorumlar gelmiş ki bunu söylüyorum boş olan bir şey yok ortada boş sayılabilecek bir konu da yok zaten
Aynen kanka
oldukça. yaydığın enerji önemli.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar