Cinsel Yaşam Sekstinge bakış açınız nedir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Merhaba bu arada Sekstinge bakış açınız nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Seksting nedir yaa 😂 temas yok duygu yok his yok 😂 o yalan bu yalan gelde biraz sen oyalan misali 😂😂 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Temas önemli Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Temas ve tutku önemli 👍🤣 Yorumla Soran +1 yıl Tanismadan seks olmaz mo Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Evlilikte olmalı bence ama bekarsak gerek yok diye düşünüyorum 0 31 Yorumla Soran +1 yıl Evlilikte nasil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Normal seksting işte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne nasıl Yorumla Soran +1 yıl Ama evliysek sevismek varken neden yapalim ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaa uzaktaysa mesela olabilir bence Ben kocamı özlerim ondan isterdim yani kgjk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O anlamda olabilir diye düşünüyorum Yorumla Soran +1 yıl O anlamda tabi olmalı ya gjsk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ondan dolayı olmalı dedim işte jgjk Yorumla Soran +1 yıl Şu an yalnız misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet bekarım Yorumla Soran +1 yıl Bir an önce bulursun ins nsjsks Yorumla Soran +1 yıl Bu arada takiplesmek ister misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkürler jgjk Amin 62lerden bıktık kgjk Yorumla Soran +1 yıl Çok mu oksuyorsun kkks Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet jgjk Yorumla Soran +1 yıl Takipleselim hadi sjsjks Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama isteğimi çoğu zaman bastırıyorumO yüzden aylık yapıyorum ben bastırdığımm için Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben buraya sohbet ya da tanışma amaçlı gelmedim kusura bakmayın Yorumla Soran +1 yıl Ayda bir neden yapiyon şal kendinihskm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayda 1 kere değil tabiki 3-4, kere falan Ayda 1 yetmez bana jgjk Çünkü ya zaman olmuyor ya istek ya da mekan uygun olmuyor onlardan dolayı işte Sonuçta bir hayatım var haftalık yapamam o yüzden Yorumla Soran +1 yıl Çok sulaniyor musun jsjs ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet tabiki Ama ben sulu sulu severim kuru değil o yüzden sorun olmuyor Yorumla Soran +1 yıl Rahatsız etmiyor mu sjskks Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mastta etmez Ama yok yere sulanınca uygunsuz yerde zamanda eder tabiki kgjk Yorumla Soran +1 yıl şu an nasıl Yorumla Cevap sahibi +1 yıl şu an normalim Ama sabah istekliydim duruldum Bu sıralar istekliyim ondan öyle sabahta isteklenmiştim Yorumla Soran +1 yıl Sen kapalı misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır değilim Neden sordunuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne alaka jthj Yorumla Soran +1 yıl Merak ettim dfdssh şu an seks yapmak ister misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben sanal şey için gelmedim siteye saçmalamayın Ayrıca ben kendi kendime yetebiliyorum gerek yok Yorumla
portakallıııkek Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yapılabilir 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sevgili ile di mi Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Seksting nedir yaa 😂 temas yok duygu yok his yok 😂 o yalan bu yalan gelde biraz sen oyalan misali 😂😂
Temas önemli
Temas ve tutku önemli 👍🤣
Tanismadan seks olmaz mo
Evlilikte olmalı bence ama bekarsak gerek yok diye düşünüyorum
Evlilikte nasil
Normal seksting işte
Ne nasıl
Ama evliysek sevismek varken neden yapalim ki
Yaa uzaktaysa mesela olabilir bence
Ben kocamı özlerim ondan isterdim yani kgjk
O anlamda olabilir diye düşünüyorum
O anlamda tabi olmalı ya gjsk