Etmiyor değil edemiyoruz çünkü küçüklükten itibaren toplumsal ve kültürel baskıyla büyütüdüğümüz için kendimizi rahat ifade edemiyoruz bu aslında bizim değil toplumun gelenek ve göreneklerinsuçudur çünkü namus kavramı sadece kadına yüklenilmiş bir durum olduğu için hep ayıp yasak kavramı olur erkek herşeyi yapabilir ama kadının buna hakkı yokmuş gibi davranılır buyuzden biz cinsel iç güdülerimixi içimizde bastırılmış duygularla yaşamaya çalışırız
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Çok teesüf ederim 😂 neden istemesinler onlar insan değilimi 😂 cinsellik iki cins içinde bedensel ve ruhsal bir ihtiyactir
Ama belli etmiyorsunuz abla
Etmiyor değil edemiyoruz çünkü küçüklükten itibaren toplumsal ve kültürel baskıyla büyütüdüğümüz için kendimizi rahat ifade edemiyoruz bu aslında bizim değil toplumun gelenek ve göreneklerinsuçudur çünkü namus kavramı sadece kadına yüklenilmiş bir durum olduğu için hep ayıp yasak kavramı olur erkek herşeyi yapabilir ama kadının buna hakkı yokmuş gibi davranılır buyuzden biz cinsel iç güdülerimixi içimizde bastırılmış duygularla yaşamaya çalışırız
Bizden az mı istersiniz?
ayakta alkışladım hatta oturarak bir daha alkışladım seni :d
@r_engarenkyollar Rengarenk abla cevaplamadın sorumu 😥
Kızlar uzaydan mı geldi? Bu ne biçim soru. İnsanı katil edersiniz
Kızmayın @ellevoguer
Kızdırma sende!
Biz insan değil miyiz? Bu duygu sadece size özel değil ki
Evet ama seksin peşinden hep erkekler koşuyor
İstem3sine osterlerde erkeklerde de çok zevk alırlarsa gel gelelim nasıl ikna edecen illa kendilerini naza çekecekler erkeğe yalvartacaklar🙃
Aynen öyle sjjsjs
@Selinlenn neden
Bazen değil, her zaman isterler ama kendilerini frenliyorlar.
Daha fazla isterler sen yeterki kıvama getie
Kızlar da insan.
Kızlar da insan değil mi
Biz insanız da bu soruyu soranlar büyük ihtimalle değiller.
Çok ilginç sorular bunlar sanki biz robotuz ya da yıllarca erkekle yaptılar yıllarca
Of sorma. Bunların amacı merak değil. Ağlarına kız düşürmek
İşte o kadar çok deniyorlar sağla yatarak artık yemiyoruz zaten
Zekası yok zikri çok işte shahhahsd
Kızlar tamam sinirlenmeyin.
Merak etmekte mi suç
Senin amacın merak etmek değil çünkü.
Kız düşürmek amaç 🤣
Saçmalamayın arkadaşlar
Bilmiyorum diye öğrenmeyeyim mi?
Ne seks ha bildiğimiz mi
Neden istemeyelim insan degilmiyiz
İster