Arkadaşlar 29 yaşındayım pen! sim kalkmıyor. İlişkiye girmek gibi isteklerimde olmuyor. Lgbt de değilim. Akoyim doktora gittim aseksuelsin dedi. Hayatın boyunca kalkmayacak ve hiç kimseyle ilişkiye girmeyeceksin dedi.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba yorumlarda gördüm belki gerçekten aseksuel sin ya da değilsin bilemem ancak bu bir eksiklik veyahut hastalık değil yoruma hastalık demiş sin ama bence hasta değilsin bende gay erkeğim sadece hemcinslerime ilgi duyarım aseksuel insanları nadiren gördüm bence özel illa ilişkiye girmek gerekmiyor sevgi hissediyor musun bilmem eğer hissediyor isen de seni bu şekilde sevecek kadın veya erkekle olursun eğer hissetmiyorsan da kimseyle olmazsın olur biter kendine dert etme bunları ama aynı durumu yaşamayan bilmez sadece empati yapıyorum kendine dikkat et
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
+1 yılCiddi misin? Allah yardımcın olsun...
013 Yorumla
Soran+1 yılPsikolojik sanıyordum o yüzden kafaya takmıyordum. Düzelir diyordum. Meğer doğuştan aseksuelmişim.
- +1 yıl
Peki şimdiye kadar hiç mi erekte olmuyordun?
Soran+1 yılUzun uzun ayrıntılı yazmak istemedim bu sefer okuyucu yarıda kesip hepsini okumuyor bile. Erekte oluyorum elbet ama çişin geldiğinde. Prno izlediğimde olmuyo ya da dışarda kadın gördüğümde
- +1 yıl
Bence psikolojik bir sorun da olabilir.
- +1 yıl
Beslenmene, uyku düzenine dikkat et ve hareketli olmaya çalış.
- +1 yıl
Bence bu şekilde de o sorununun üstesinden gelebilirsin.
- +1 yıl
Çünkü pek doğru zamanlarda olmasa da erekte oluyormuşsun, yani bence o halde doğru zamanlarda da olabilirsin.
Soran+1 yılBizzat doktora gittim karşısına alıp sohbet edip karar vermedi. Resmen muayene oldum. Psikoloğa da gittim. Aseksuelmişim
- +1 yıl
Anladım, Allah yardımcın olsun.
Soran+1 yılDışardan bilmeyen biri gey sanıyor onun haricinde benlik problem yok. Normal yaşantıma devam ediyorum:)
- +1 yıl
Sen normalde hal ve hareketlerine dikkat et, yani bence karı gibi kıvırtmaması, oje vs. sürmemesi, tırnak uzatıp manikür pedikür yaptırmaması halinde hiç kimseye öyle bir muamele yapılmamalıdır.
Soran+1 yılÖyle bir durum söz konusu asla olamaz. Bizim milleti bilirsin. Evlenirsin birkaç sene geçer eee noldu kısır mısın niye çocuğun olmadı derler, evlenmezsin zamparalık peşinde sanırlar, sevgilin olmaz gey sanırlar
- +1 yıl
Sen milleti boş ver, sen ne yaparsan yap hepsini susturamazsın. Mükemmel biri olsan bile, çeşitli sebeplerden dolayı seni çekemeyenler yine hakkında aslı astarı olmayan şeyler söylemeye devam ederler.
Gizli Üye(30-35)5 ayAseksuellikle ilgili değil bence
00 YorumlaNasıl yani yaa
07 Yorumla
Soran+1 yılBasbayağı
Soran+1 yılDoğuştan kanka
Soran+1 yılAseksuel sonradan olunmaz zaten
Soran+1 yılAhahahha noldu bro
+1 yılO ne demek oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapcak bir şey yok
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÜzülme
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasıl oluyormuş öyle
113 Yorumla
Soran+1 yılAseksuel doğuştan bir hastalık. Benim gibi insanlarda aşık olmak, sevmek, ilişkiye girmek gibi hiç bir duygu ve istekler olmuyor
Cevap sahibi+1 yılO duyguları hiç yaşamadın mı?
Soran+1 yılHayır yaşamadım. Yaşamadığım gibi aşk acısı da yaşamadım😄
Cevap sahibi+1 yılÜzüldüm senin adına :(
Soran+1 yılSonu hep hüzünmüş yaa çokta bişey kaçırmadım 😂
Cevap sahibi+1 yılAma aşık olup doğru kişiye yaşaman güzel olurdu o yüzden
Soran+1 yılAmaaaannn
- +1 yıl
Zamanla ben de oluyor kalkmayinca da ucunu açamıyorum acıtıyor
Cevap sahibi+1 yılÖyle mi ya
- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
Ne tavsiye edersiniz