Evlenmek neden bu kadar zorlaştı ya?

Valla 30'uma girdim. Artık evlenmek ve şu saatlerde kocamın koynunda olmak istiyorum. Bir bebek dünyaya getirmek istiyorum. Konuştuğum biri var. İnstagramdan tanıştık. Hatta ondan bekar olduğunu (evli birileri yazdı daha önce bekar sosyal medya hesabı açmış) bana nüfus kayır örneğiyle de kanıtladı. Ciddi olduğunu söyledi. 1 kızla seks yapmış daha 31 yaşında. Benim hiç olmadı. Okumuş eğitimli mesleği var. Ve daha yeni yeni konuşuyoruz. Ortalama düzey yakışıklı. Beni çok beğendiğini söylüyor. Biraz libidosu yüksek sanırım. Bana sürekli birlikte olduğumuz zaman yapacağımız yapmak isteyeceği şeylerden bahsediyor. Çocuğu çok fena istiyorum. Fakat bunu ona söyleyemiyorum. Belli edemiyorum. Buluşmadık henüz. Buluşmayı 1 ay sonra gelecekmiş benim şehrime buluşacakmışız. Beni çok beğendiğini söylüyor ya bakalım. Evlilik dışı seks istemiyorum. Evleneyim kocam olsun her zaman yanımda olsun. Hayatımda olsun istiyorum. Ama artık çok zorluyor beni bu gerçekten. İçimde hem seks yapma hem de artık üreme isteğim var ve bunu şiddetli şekilde hissediyorum artık. mastürbasyon p*rno artık yetmiyor. İstediğim tek şey seks de değil. İstenilmek arzulanmak sevilmek. Erkeklerde de bir mıymıntılık var. Aksiyon alamıyorlar. Bunları böyle yazdım çünkü konuşmaya anlatmaya ihtiyacım var.

Güncellemeler
+1 yıl
S.. rtüğün biri bana kendimi anlatmama laf söylemiş. Kadınların cinsel arzularının isteklerinin olması sizi niye bu kadar geriyor? Evlilik denilen şeyin %60'ından fazlası sekstir. Bana laf söyleyen kadın, asıl bu tarz kadınlar erkekleri evlilikten cinsellikten soğutuyor. Korkutuyor. Cinsellik hayatın bir gerçeği. Canlılığımızın bir gerçeği ama gel gör ki kadın ve erkekler olarak sosyoekonomik sebeplerden dolayı bunu gideremiyoruz. Gelip de burada alevli malevli demesin kimse.
Güncellemeler
+1 yıl
Ben burada laflayıp dost/arkadaş olduğum çok erkekten kapalı/tesettürlü açık fark etmez bir sürü kızın nude fotoğraflarını attığını gördüm özel mesajlarını okudum. Ben bari en azından bunu yapmıyorum. İçimden geldi burada gizliden yazdım. Herkes kendi mesaj kutusuna baksın güzelim ;)
Evlenmek neden bu kadar zorlaştı ya?