Severek evlenmek neden bu kadar zorlaştı ya?

Ya arkadaş kendim çok açık saçık giyinen, sosyal medyaya cüretkar pozlar atan biri değilim. Fotoğraım az, takipçim az, beğenim az, dm kapalı, fotoğraflarıma gelen beğeniler de az. Yani öyle sosyal medyada ilgi meraklısı biri değilim. Konuştuğum herifler de öyle zengin çok yakışıklı tipler falan da değil. Ortalama erkek işte. Gene olarak eğitimli iyi kötü çalışan 15-25 bin bandında maaş alan, büyük şehirde yaşayan erkekler. Ben karşımdakiyle konuşurken rahat konuşuyorum sıkmadan kasmadan samimi şekilde konuşuyorum. Karşımdaki daha da rahat konuşuyor böyle olunca. Konuştuğum 28-35 yaş arası hangi erkek varsa alayının tek derdi fikişip düzüşmek. Birlikte yaşamak istiyorlar. Gel insan gibi evlenelim, bir aile kuralım. Nikahlanalım ne yapacaksak öyle yapalım. Benim bir ailem var. Seninle bunları yapmam, seninle nikahsız birlikte yaşamam demek annemi babamı tamamen hayatımdan silip atmam demek bunu yapamam diyorum. Bana kızıyorlar. Bıraksan mesajlaşmada beni nasıl fikeceğine kadar ilmek ilmek anlatıyor pezzzolar ama iş ailelerimizin rızasını alalım, evlenelim nikahlanalım (öyle düğün müğün de umrumda değil olmasa da olur) o mesajlarda yazdıklarını o zaman canlı canlı yaparsın diyorum. O zaman yok diyorlar. Neymiş ben evimi ailemi bırakacakmışım da İstanbul'a onunla yaşamaya gidecekmişim. Kim sokuyor lan bunların aklına bu fikirleri? Hangi geri... zekalı deli kadın kabul ediyor bunu da bu ne derece yaygınlaştı da böyle erkekler kadınlardan bu taleplerde bulunabiliyorlar? Ben çok aman aman güzel seksi bir kadın da değilim. Çirkin hiçbir erkeğin beğenmeyeceği bir kadın da değilim. Fazla açık da gezmem. Alkol sigara da kullanmam. Hatta hiç sevişmedim bile hiç sevgilim dahi olmadı 29 yaşına kadar. Ama en tiplisinden en tipsizine kadar hepsi bunu istiyor. Bunun nedeni ne? Birlikte yaşayacakmışız beni evde istediği gibi fikecek edecek evlat sahibi olamayacağım (varıp da 3-5 çocuk yapmam zaten 1 tane kafi) canı sıkılınca hoşuna gitmeyince bir tekme yallah ne halin varsa gör istedikleri bu. Hiçbir konuda yanında yardımcın destekçin olmaz tek dertleri fikecek et parçası bulmak. Midemi bulandırıyorlar artık.

Güncellemeler
+1 yıl
İstiyorlar ki onun fikişmek uğruna hiç hayatımızda bizi gerçekten seven, koruyup kollayan, güvenli bir limanımız olmasın. Sen kimsin yav? Bunun moderniteyle falan zerre ilgisi yok. Femizmle de ilgisi yok. Bir de utanmadan diyor ki böyle olursa sana daha çok bağlanırım. Ben senin bana bağlanmana ihtiyacım yok. Ben sana bağlı değilim ki seni kendime bağlamak isteyeyim. Sen kendin bağlanmaya karşısın. Sen hayvan gibi düzüşmek isteyen yalnız yemek yemek tv izlemek isteyen bir tipsin.
Severek evlenmek neden bu kadar zorlaştı ya?