Cinsel Yaşam Kalın bacak büyük popo ikilisi çekici mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 010 Beğenilir mi yoksa itici mi Kalın bacak büyük popo ikilisi çekici mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bu etli dolgun bir vajina demektir sanırım ve çekici 1 9 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zevk veren güzel bir özellik dimi Soran +1 yıl Bilmiyorum ki Cevap sahibi +1 yıl dokunuşların sana ne kadar zevk veriyorsa erkeğede o kadar zevk verir aslında çok sevdiğim bir yapı Soran +1 yıl Dokunmakla falan gitmez Cevap sahibi +1 yıl ama bazı şeyler için çok güzel bence Soran +1 yıl Kocan varsa güzel Cevap sahibi +1 yıl o başka bi durum ne diyebilirim ki bunun hakkında ama bazen yaşamak istenen arzular aklımızdan çıkmadıkça yükseliyoruz hepimizde Soran +1 yıl Çok doğru Cevap sahibi +1 yıl Bazen saklamakta zorlanıyor dimi insan
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet çekicidir, ama bir erkeği etkilemek için kendini heba etme derim 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Yok ondan değil merak ettim Yorumla FiqHtShoT +1 yıl Anladım, bazı insanlar spor yapan insanları kötülüyor ama bunu diyenler de hep ya zargana olur ya da sağlığına dikkat etmeyen tembel göbekli birisi 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ben kötülemedim Yorumla FiqHtShoT +1 yıl Kötüleyenleri dedim zaten seni suçlamadım 😊 Yorumla Soran +1 yıl Anladım Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. poponun büyklüğü ve bacağın ne kalınlıkta olduğuna bağlı makulse çekici olabilr 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Normalim bi tık üstü 40beden Yorumla Barmecide +1 yıl görmeden belli olmaz ama 40 beden olarak kötü değil gibi.. ama 40 olup bacakları ekstra kalın olan var bişey diyemiyorum Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Vucut ile durusu önemli 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Kötü değil uyumlu sadece üst bedenime göre az daha kalın Yorumla Gezdolas01 +1 yıl Ozman cogu erkegin istedigi tarz demek gerkir Yorumla Soran +1 yıl Millet yok yazmış üzüldüm Yorumla Gezdolas01 +1 yıl Milletin yazdigi önemli degil. Kedi uzanamayacagı cigeri mundar edermis... sende aynisin moralini bozup baskasinin soylemeleriyle kendi ozguvenini dusurme... Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Gezdolas01 +1 yıl Olmasi gereke tesekkür etmene gerek yok birde her kafadaki sese asla bakmamayi ögre Yorumla Soran +1 yıl Doğru Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çekici demiyen kördür ikisi bir arada bu kız daha ne yapsin 1 12 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doğru degilmi Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen bulunmaz Hint kumaşısin Yorumla Soran +1 yıl Ooo iyi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sende söyle neymişsin sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İs teekkk atttar misin lütfen Yorumla Soran +1 yıl Hayır atamam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden ama Yorumla Soran +1 yıl Olllmaaaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir şans versen ne olacakki olmadı engel atarsin Yorumla Soran +1 yıl Hayır dedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tamam kusura bakma hanımefendi Yorumla
burakant00 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 327 cevap paylaştı. bence sadece görsel ilişkide ilgi çekici değil 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Neden ki ne zorluğu var Yorumla burakant00 +1 yıl fit değilse yağlı vücut sevmiyorum şahsi tercih :) Yorumla Soran +1 yıl Görünüşü iyi mi yani Yorumla burakant00 +1 yıl dediğim gibi yağ fıçısı değilse görselde iyi işlevde kötü olur. görmek lazım tarifle yorum pek sağlıklı değil Yorumla Soran +1 yıl İşlevsel problem olacağını düşünmüyorum görüntüde sıkıntı yoksa Yorumla burakant00 +1 yıl tecrübelerim olduğunu söylüyor bilemeyiz Yorumla Soran +1 yıl Doğrudur Yorumla burakant00 +1 yıl yanii :):) Yorumla
Papa_Smurf Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 930 cevap paylaştı. Evet bence çekici. Aşırı beğenirim. 1 0 Yorumla
CrayzMan06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Evet aşırı hemde 1 20 Yorumla Soran +1 yıl Zayıf nasıl Yorumla CrayzMan06 +1 yıl Görmek lazım ama her ince bacak seksi olmuyor Yorumla Soran +1 yıl Genelde iyi mi yani Yorumla CrayzMan06 +1 yıl Evet genelde iyi orta olursa ama bacaklar çok ince bacaksa ilgi çekici seksi olmaz iyi durmaz Yorumla CrayzMan06 +1 yıl Kalın bacak candır ama Yorumla Soran +1 yıl Ben de öyle düşünüyorum dokunma daha iyi olur diyede çok kişi sevmiyomuş Yorumla CrayzMan06 +1 yıl Dokunma temas elbette daha iyi olur temas şart yani 🙈 Yorumla CrayzMan06 +1 yıl Neden sevilmesin ki çok hoşuma gidiyor zevk alıyorum aksine ben Yorumla Soran +1 yıl İlginç, teşekkür ederim Yorumla CrayzMan06 +1 yıl Rica ederim o esnada temasta sen ne düşünüyorsun tahrik olduğun oldumu hiç Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla CrayzMan06 +1 yıl Mmm yana okşayan olmadimi bacaklarını ilginç Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla CrayzMan06 +1 yıl Yani sevgilin felan sevişirken ya da sürtünme gibi ilginç halbuki kızlar teması sveer erkek tahrik olur mesela ellerken Yorumla Soran +1 yıl Anca kocam yapabilir olduğunda Yorumla CrayzMan06 +1 yıl Mm sevgilin bacağını oksayamaz mi yani eliyle felan mini etek giydiğinde ya da taytlı şekilde Yorumla Soran +1 yıl Yok artık Yorumla CrayzMan06 +1 yıl Noldu ki giymez misin bunları temas sevmiyor musun sen Yorumla Soran +1 yıl Kocam olmadan giyemem Yorumla CrayzMan06 +1 yıl Mmm normalde giymiyorsun yani dimi dışarda sevgilinde yarı kocan sayılır illa evli olunca olacak diye bir şey yok ki nerelisn ki sen Yorumla
Pmb4U Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Ne kadar olduğu önemli.. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 40 beden gibi Yorumla Pmb4U +1 yıl Ben anlamıyorum sayılardan görünce nasıl göründüğü önemli Yorumla
ezgipltt Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl obez olmadıkça çekici bence 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Obez değilim Yorumla anonimbirsey +1 yıl Normali ezgi gibi Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Her kişinin bir begeneni olur 0 0 Yorumla
priwateman Takip Et Master Yaş: 44 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Simdiye kadar kimse begenmedimi 0 0 Yorumla
Uslanmaz_053 Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 929 cevap paylaştı. Kişisine göre degisir 1 0 Yorumla
Loyall Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. şu anda moda olan o heralde 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum öyle mi Yorumla Loyall +1 yıl öyle senin durum nasıl Yorumla Soran +1 yıl Yazdım öyle işte Yorumla Loyall +1 yıl nasıl yani dikkat çekicimi Yorumla
hakankerem2020 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Gayet iyidir 1 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Çekici 1 0 Yorumla
AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Hayır değildir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Zayıf mı iyi Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Evett Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Bence itici 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla Tendenönceruh +1 yıl Estetik bulmuyorumİnce yapı hoşuma gidiyor Yorumla
Darknessonshadow Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 83% +1 yıl Bana göre değil 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Zayıf mı olmalı Yorumla Darknessonshadow +1 yıl Yani ben daha zayıf tercih ediyorum balık etli değil kemik değil tam ortası böyle Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Ay çok korkutucu.😨 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla
çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. domalınca harika 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sen misin 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Selülit var mı aşko Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Harikasın bee yazar mısın banaa Yorumla Soran +1 yıl Yok maalesef Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm canın sağ olsun askım Yorumla Soran +1 yıl Aşkım ne be düzgün konuş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne biliyim seviyom balık etli dayanamadım sjs Yorumla Soran +1 yıl Anladım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güzelll 😌 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sevmem 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kalın bacak estetik değil bana göre Yorumla Soran +1 yıl Genetik öyle ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sizin öyle galiba Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olsun. Önemli değil. Kendiniz ile barışık olun. Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sanmıyorum 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnce bacak büyük popo belki Yorumla Soran +1 yıl Öyle olmaz ki spor olmazsa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani şimdi kalın bacak var kalın bacak var nasıl yorum yapayım belki de güzel bilemiyorum yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Görmeden yorumlamak yanlış olur Yorumla Soran +1 yıl Doğru Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Belki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla respectemir +1 yıl Söylemem Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Bu etli dolgun bir vajina demektir sanırım ve çekici
Zevk veren güzel bir özellik dimi
Bilmiyorum ki
dokunuşların sana ne kadar zevk veriyorsa erkeğede o kadar zevk verir aslında çok sevdiğim bir yapı
Dokunmakla falan gitmez
ama bazı şeyler için çok güzel bence
Kocan varsa güzel
o başka bi durum ne diyebilirim ki bunun hakkında ama bazen yaşamak istenen arzular aklımızdan çıkmadıkça yükseliyoruz hepimizde
Çok doğru
Bazen saklamakta zorlanıyor dimi insan
Evet çekicidir, ama bir erkeği etkilemek için kendini heba etme derim
Yok ondan değil merak ettim
Anladım, bazı insanlar spor yapan insanları kötülüyor ama bunu diyenler de hep ya zargana olur ya da sağlığına dikkat etmeyen tembel göbekli birisi 😂
Ben kötülemedim
Kötüleyenleri dedim zaten seni suçlamadım 😊
Anladım
poponun büyklüğü ve bacağın ne kalınlıkta olduğuna bağlı makulse çekici olabilr
Normalim bi tık üstü 40beden
görmeden belli olmaz ama 40 beden olarak kötü değil gibi.. ama 40 olup bacakları ekstra kalın olan var bişey diyemiyorum
Teşekkürler
Vucut ile durusu önemli
Kötü değil uyumlu sadece üst bedenime göre az daha kalın
Ozman cogu erkegin istedigi tarz demek gerkir
Millet yok yazmış üzüldüm
Milletin yazdigi önemli degil. Kedi uzanamayacagı cigeri mundar edermis... sende aynisin moralini bozup baskasinin soylemeleriyle kendi ozguvenini dusurme...
Teşekkür ederim
Olmasi gereke tesekkür etmene gerek yok birde her kafadaki sese asla bakmamayi ögre
Doğru
Çekici demiyen kördür ikisi bir arada bu kız daha ne yapsin
Doğru degilmi
Evet
Sen bulunmaz Hint kumaşısin
Ooo iyi
Sende söyle neymişsin sen
İs teekkk atttar misin lütfen
Hayır atamam
Neden ama
Olllmaaaz
Bir şans versen ne olacakki olmadı engel atarsin
Hayır dedim
tamam kusura bakma hanımefendi
bence sadece görsel ilişkide ilgi çekici değil
Neden ki ne zorluğu var
fit değilse yağlı vücut sevmiyorum şahsi tercih :)
Görünüşü iyi mi yani
dediğim gibi yağ fıçısı değilse görselde iyi işlevde kötü olur. görmek lazım tarifle yorum pek sağlıklı değil
İşlevsel problem olacağını düşünmüyorum görüntüde sıkıntı yoksa
tecrübelerim olduğunu söylüyor bilemeyiz
Doğrudur
yanii :):)
Dolgunsa çekici olabilir
Evet bence çekici. Aşırı beğenirim.
Güzel valla merak ettim
Evet aşırı hemde
Zayıf nasıl
Görmek lazım ama her ince bacak seksi olmuyor
Genelde iyi mi yani
Evet genelde iyi orta olursa ama bacaklar çok ince bacaksa ilgi çekici seksi olmaz iyi durmaz
Kalın bacak candır ama
Ben de öyle düşünüyorum dokunma daha iyi olur diyede çok kişi sevmiyomuş
Dokunma temas elbette daha iyi olur temas şart yani 🙈
Neden sevilmesin ki çok hoşuma gidiyor zevk alıyorum aksine ben
İlginç, teşekkür ederim
Rica ederim o esnada temasta sen ne düşünüyorsun tahrik olduğun oldumu hiç
Yok
Mmm yana okşayan olmadimi bacaklarını ilginç
Niye
Yani sevgilin felan sevişirken ya da sürtünme gibi ilginç halbuki kızlar teması sveer erkek tahrik olur mesela ellerken
Anca kocam yapabilir olduğunda
Mm sevgilin bacağını oksayamaz mi yani eliyle felan mini etek giydiğinde ya da taytlı şekilde
Yok artık
Noldu ki giymez misin bunları temas sevmiyor musun sen
Kocam olmadan giyemem
Mmm normalde giymiyorsun yani dimi dışarda sevgilinde yarı kocan sayılır illa evli olunca olacak diye bir şey yok ki nerelisn ki sen
Ne kadar olduğu önemli..
40 beden gibi
Ben anlamıyorum sayılardan görünce nasıl göründüğü önemli
obez olmadıkça çekici bence
Obez değilim
Normali ezgi gibi
Boy önemli kilo önemli çok etken var
Olsada yesem dediğim vücut tipi
Severim
Popo kalkıksa bir de
Her kişinin bir begeneni olur
Simdiye kadar kimse begenmedimi
fark etmez fark etmez :D
Kişisine göre degisir
şu anda moda olan o heralde
Bilmiyorum öyle mi
öyle senin durum nasıl
Yazdım öyle işte
nasıl yani dikkat çekicimi
Gayet iyidir
Çekici
Severiz
Hayır değildir
Zayıf mı iyi
Evett
Bence itici
Niye
Estetik bulmuyorum
İnce yapı hoşuma gidiyor
Bana göre değil
Zayıf mı olmalı
Yani ben daha zayıf tercih ediyorum balık etli değil kemik değil tam ortası böyle
Ay çok korkutucu.😨
Niye
Popo çok hoşuma gidiyor 😂
Görmek lazım
domalınca harika
Sen misin
Evet
Selülit var mı aşko
Yok
Harikasın bee yazar mısın banaa
Yok maalesef
Hmm canın sağ olsun askım
Aşkım ne be düzgün konuş
Ne biliyim seviyom balık etli dayanamadım sjs
Anladım
Güzelll 😌
Sevmem
Niye
Kalın bacak estetik değil bana göre
Genetik öyle ama
Sizin öyle galiba
Evet
Olsun. Önemli değil. Kendiniz ile barışık olun.
Teşekkür ederim
Rica ederim.
Sanmıyorum
Niye
İnce bacak büyük popo belki
Öyle olmaz ki spor olmazsa
Yani şimdi kalın bacak var kalın bacak var nasıl yorum yapayım belki de güzel bilemiyorum yani
Görmeden yorumlamak yanlış olur
Doğru
Popo olabilir
Seksi
Tabiki cekici
Belki
Niye
Söylemem