Hatay insanlarını pek bilmem ama sanırım yobazlık seviyesi ağır bir yer ama vucudunun güzelliği bu senin haklısın laf atılması taciz edilmek hiç hoş değil ama gerçekten çok etkileyicidir
Muhtemelen yaşadığın yerle alakalı ve şöyle düşün bu tarz yapıya sahip bir yerde ne giyersen giy bu tacizler olur çünkü giyim vs değil sorun, asıl problem onların zihniyetleri. Ve böyle tacizler değil de sadece beğeni dolu bakışlar olsa ne hissedersin?
Bu zaten bakış değil taciz oluyor arada fark var. Ve bu durumda olumlu şeyler hissetmek mümkün değil. Dediğim gibi yaşadığınız yerin zihniyet sorunu bu yani kalçanız ya da kıyafetiniz bir problem değil burada. O yüzden umursamamak dışında çözüm yok gibi. Ve biraz teşhirci ruhlu gibisiniz o da çok güzel bir şey zevkinizi tebrik ederim o açıdan.
Evet ve güçlü sağlam duruş sergileyin bu hem onlara karşı bir sert duruş olur hem sizin açınızdan da bir keyif olur:) bu arada size tayt mi yoksa kot tarzı giyim mi daha çok yakışır emin olamadim ama ikisi de güzel durabilir:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
99Cevap
Benimki de böyle ama biraz daha yuvarlak. Bazı erkekler yiyecek gibi bakınca rahatsız oluyorum
Kesinlikle bende cok kötü hissediyorum
Offf yaaa çok Seksi o zamn hemde fenaa
Şekli güzel ama büyük bence. Ben şahsen bu kadar büyük beğenmiyorum.
sennkde tam bukadr olmasada buna yakın ama
@ati4206 yaşına baksana! Kızın yaşında ki bir insana ne biçim bir üslup bu! Ulan ağzım bozuk olsa ne yazmazdım ki.. İğrençsiniz arkadaş iğrenç..
@AklınHazinesi görmezden gelmekten başka çare yok.
Evet. Memelerden bile daha önemli. Bize çekici gelmesinin evrimsel nedeni, büyük kalçanın doğurganlık belirtisi olması.
Güle güle kullan :)
saçmalama Tam kavramalık. arkadan kavrayıp yerlestirince içine ellerimle sarıp yogurumca emin ol azgınlıktan bosalırız beraber
Büyüklük önemli değil şekil önemli , topluysa yani bu ablamızın gibi ise sıkıntı yok süper fakat sarkık ise sıkıntı
Boyle ve bunn daha buyugu bole seksi sekilliyse surkli kalcasina daynmak oksamk ellemek isterim..
Kadinda seksi dolgun kalca gibisimi var birde goguslr
ben kalça severim.
Senin ki böyle büyüktür evet ama böyle seksi duruyo mu o önemli 😀 bu kalça zaten en ideal olanı yani
İtici demek olmaz şimdi :) ama ben sevmiyorum böyle büyük olmasını
Bu büyük değil, kalkık ve sert bir kalça,, ve gayet seksi duruyor,, Instagram'da takip etmeli😄
@mysoulsad öyle değil mi ama
Ben napmisimki beni etiketledin
ideal bundan büyüğü itici olabilir tabi vücuda bağlı
Bunda dsstek var kalcada orıjınal degl
Yok kadın sporcu arastırdım hep böyle
Kalça uzmanı konuştu 😀😀
Hayr ya popona bak bu kdar dık degldır muhtwmelen. destekler var gıyıyrsn sankı dıp popolusun gıbı
Yoo bazıları böyle ya dolgun ve sık olduğu icn kadının poposu güzel duruyo
@AfiliYalnızzLıkk tamam asıl sen popo profusun
Aynen ben proyum bu konuda:)
Gayet guzel. poposu var bence
sana bir sır! Erkekler aşırı kilodan dolayı olmadığı sürece büyük kalçaya asla hayır demez.
Benn 173 boyundayım belim felan ince göbegim yok sadece kalçalarım büyük cok sırıtır mı
Bu arada 65 kiloyum
yoo niye sırıtsın! iyi twerk yaparsın :)
Off neyse sus
bu vücuda göre normal ince belli 5 kg daha düşük olsa fazla sırıtır. Senin belin ince mi ki saklıyorsun?
Bence saklama kalçası küçük bayanlar hiç çekici değil atalarımız ne demiş kadının kalçalısı yemeğin salçalısı.
Cevabını bildiğin sorular neden soruyorsun arkadaş... Egonun okşanması hoşuma gidiyor olmalı. Muhteşem dedim popon için 👍👍👍
Maalesef ülkemizde bakabilirler en doğrusunu yapıyosun
Bu güzel.
Türkiye de kadınların %85i böyle değil.
Çünkü bakımsız lar.
Kötü değil aksine iyi. Ne demişler yemeğin salçalısı kadının kalçalısı.
Çoğu erkek benimle aynı görüştedir emin ol.
Benim kalçalarım da böyle bence çok seksi
Gözde seni alan yaşadı
Yaa nefis ozaman
Seksi gördüm,Ön taraftan nasıl görünüyor merak ettim.
Bu büyüklük fena değil ama sıkı olmasını tercih ederim yaygın bir Toto sevmem
Onu bilmem de bu kadına güzel oral yapılır. Anal, vajinal için ideal
Efsaneler efsanesi ama bu 🤤
Utanmaman gerekiyor ama
Utanmak değil fazla bakılınca rahatsız oluyorum laf felan atıyor mallar.
Nerede yaşıyorsun ki
Hatay
Hatay insanlarını pek bilmem ama sanırım yobazlık seviyesi ağır bir yer ama vucudunun güzelliği bu senin haklısın laf atılması taciz edilmek hiç hoş değil ama gerçekten çok etkileyicidir
itici olsaydı bu popo tarzına dayıyan olmazdı kalabalık ortamlarda fırsatını bulan doldur boşalt yapar:P
Saklıyon mu :d al beni boğ orada boğğğ. Gizlisin de. Aşkımı bulmuşum ben bee. bir tıklat bana :D
ayrı bir ülke gibi duruyo :D
Ne saklaması gayet mükemmel ki dolgun kalça seven biriyim çok merak ediyorum seni :)
Bunun gibi mi daha mi büyük yoksa
Bundan azcık küçük
Neden sorun edion o zaman fotolar aldatir ama belki daha guzeldir
doğustanmı boyle yoksa spor falan yapıyomusun squah falan
Boyutu bildim bileli büyüktü sadece cok fazla yürüyorum koşuyorum felan sıkılaşmıs olabilir.
buyuk ihtimalle yuruyusden sporun etkisi vardır sıkılasma olayında.. peki belin incemi kalcalarına gore
Evet belim ince göbeğim felan yok
dar seyler giydiğinde dikkat cekersin. onun haricinde sana bir dejavantajı yok bence.. kapalı birimisin bu arada
Hayır açığım.
Burdan muhabbet uzamasin özelden yazarmisin
Hayır neden yazayım
Rahatsiz etmem merak etme.. maksat muhabbet olsun
gayet seksi emek var bir kere emekkk 😂🦆
Seksi itici diyenler yük yapmasın kestirsinler
Offf tam aşk yaşanılacak tapılacak kadın ölçüsü
Hayır gayet güzel. Tam öyle dururken yüz gömmelik.
Harika. Biraz daha büyükte olabilr.
Neden sakliyosun benimde oyle gayet cekici bence
Evli misiniz
türk erkeği böyle sever bacım. saklama göster.
Saçmalama be ne kötüsü. Böyle kasa mercedeste yok
Çok sexsi arayada kaçmış ooofff müthiş
bir tıkk büyüğü kötü dururdu bunu al derim😉
Harika saklamana gerek Yok
bir çimli olması önemli, bende büyük severim.
Benim olsa keşke bu güzelliğin sahibi 😍
Kötü değil iyi de değil o kadar kotu değil ama
normal bence sonuçta eli avucu da doldurması lazım
Bana göre biraz büyük
Kişiden kişiye değişir ben severim sahsen
oyyy böle kalçan varda daha ne istyon yaaaaaaaa eşin ya da sevglin çok şanslı bence
Bence en ideal kadın kalçası. Manzarası güzel
Yemeğin salçalısı kadının kalçalısı boşuna demiyorlar. Ben de büyük kalçalı severim
Sena husko gibiyse iyi
#erna
Bu kalca itici degil normal seski
Bu iyi daha büyüğü itici görünür
İtici olur diyenin ağZına kürekle vuracağım 🤪
Benim ebatlarimda birine göre ideal
Çok güzel işte erkekler bayılır koca popoya
Sen büyük görmemişsin
Neden saklama gereği duyuyorsun ki?
Büyük dikkat çeker erkekler bakar diye çünkü vücut hatlarımı belli ederek giyindigim zaman cok bakıyorlar rahatsız oluyorum.
Teşhirci ruhlu biri değilsin galiba? Fakat yine de insanların bakışlarını önemsememeli nasıl rahat ve iyi hissediyorsan öyle giyinmelisin:)
Bir iki kişi değil yaşadıgım yerle alakalı belki de aşırı yani ve cok laf atıyorlar rahatsız olmamak kötü hissetmemek elde değil.
Muhtemelen yaşadığın yerle alakalı ve şöyle düşün bu tarz yapıya sahip bir yerde ne giyersen giy bu tacizler olur çünkü giyim vs değil sorun, asıl problem onların zihniyetleri. Ve böyle tacizler değil de sadece beğeni dolu bakışlar olsa ne hissedersin?
Tabiki beğeni olarak olsa hoş hissederdim ama bu şekilde berbat.
Bu zaten bakış değil taciz oluyor arada fark var. Ve bu durumda olumlu şeyler hissetmek mümkün değil. Dediğim gibi yaşadığınız yerin zihniyet sorunu bu yani kalçanız ya da kıyafetiniz bir problem değil burada. O yüzden umursamamak dışında çözüm yok gibi. Ve biraz teşhirci ruhlu gibisiniz o da çok güzel bir şey zevkinizi tebrik ederim o açıdan.
Teşşekürler yapacak bişe yok bu şehirde alışacam 😊
Evet ve güçlü sağlam duruş sergileyin bu hem onlara karşı bir sert duruş olur hem sizin açınızdan da bir keyif olur:) bu arada size tayt mi yoksa kot tarzı giyim mi daha çok yakışır emin olamadim ama ikisi de güzel durabilir:)
https://mobile.twitter.com/MrExhibitor teşhircilik demisken bu hesapta size de güzel gelebilecek şeyler olduğunu düşünüyorum:)
Sekilliyse güzeldir
Saklayınca ne oluyor, iinsan götünden utanır mı