Cinsel Yaşam İşkolik bir insanın seks hayatı aktif olabilir mi sizce? alevnazz Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 İş konusunda aşırıya kaçan bir insanın seks hayatı aktif olabilir mi sizce? İşkolik bir insanın seks hayatı aktif olabilir mi sizce? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
bosbirhesaoopp Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Partnerine bağlı bu durum eğer evliyse evet olur tabiki veya aynı evde yaşayan sevgiliyse gene de olur. Fakat kısıtlı zaman dilimleri mevcutsa elbette kısıtlar 1 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl İşi yoğun insanın ne çûkü kalkar, ne kukusu. Zor o işler 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Olur ya maalesef, mesela iş - ev arasında yaşıyorum bekarım aklıma sürekli cinsellik geliyor ve hiç yaşamadım ilişki 0 0 Yorumla
sametti Takip Et Xper 6 Yaş: 39 +1 yıl Sks öyle bişi ki. İnsan ona vakit ayırır. Yorgunluğu geçer 0 0 Yorumla
Annunaki16 Takip Et Guru Yaş: 125 , eic 83% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Libidosu yüksek ise olabilir. 0 0 Yorumla
Arifde38 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Pek aktif olacağını zannetmiyorum 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. sana baglı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Partnerine bağlı bu durum eğer evliyse evet olur tabiki veya aynı evde yaşayan sevgiliyse gene de olur. Fakat kısıtlı zaman dilimleri mevcutsa elbette kısıtlar
İşi yoğun insanın ne çûkü kalkar, ne kukusu. Zor o işler
Olur ya maalesef, mesela iş - ev arasında yaşıyorum bekarım aklıma sürekli cinsellik geliyor ve hiç yaşamadım ilişki
Sks öyle bişi ki. İnsan ona vakit ayırır. Yorgunluğu geçer
Neden olmasın.
Libidosu yüksek ise olabilir.
Pek aktif olacağını zannetmiyorum
her konuda aşırıya kaçıyor olabilir 😂
Olabilir eşiyle beraber neden olmasın
İşin stresi ve beslenmesine göre değişir
Olur neden olmasın
sana baglı
Pek mümkün değil bu durum
Bence olmaz
Zorr