Ilklerde hersey cok guzeldi ona baya asiri derecede baglanmistim. Cinselikten sonra artik hersey ciddiyetini yitirdi, ona karsi fazla birsey hisetmiyorum yani oyun gibi gelmeye basladi. Onu hala seviyorum, ama cinselikten sonra biseyler oluyo bana yani bilmiyorum iliski ciddiyetini yitiriyo. Cinselik yasanmadiginda ona masum duygular besliyorum, ama yasandiginda onu kullanip atasim geliyo yani sevgili gozuyle bakasim geliyor, bilmiyorum kafam karisiyo, aslinda hic yasamasak daha iyi, ama bilmiyorum, bu duygu cok karisik nasil gecer? O mesela cinselikten sonra sarilmak filan istiyor, bende arkadaslarimla cikip hicbisey olmamis gibi davranmak istiyorum soguk oluyorum ama o esnadz hersey cok guzel gidiyo sonrasinda birsey oluyo?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Ciddiyetini yitiriyor ne demek? Seviyorum diyorsun eşim diyorsun ciddiye alamıyorum diyorsun? Neyi ciddiye almaya çalışıyorsun?
Cinselikten sonra esim olarak goremiyorum, esimken maaumiuet ve sevgi giriyo araya ama cinselikten sonra takmiyorum onu sevgili giji goruyorum yer an birakmak istiyo gibi oluyorum yani iliskimiz degersiz gelmeye basliyo ama zaten beraber olduk diye geciyo icimden bugun gunumu arkadaslaeimla gecirsemde olur diye geciyo kafamda
Bence sen kavram karmaşası yaşıyorsun bol şans 👋
Bekarliktan kalma aliskanliklar zor terk ediliyo ,:))
Hahaah sikinti bekarlikta oyle bibduygubyoktu bende ya da varmiydi bilmiyom
Hişş çaktirmaa oluyo evlendikten sonra :)))
Nasıl arkadaşlarınla çıkıp? Kaç yaşındasınız kaç yıllık evlisin? Bakiremi evlendin bide önemli bunlar cevapla
Bakireydim, Şu an otuz ve 23 yasinda evlendim
Ya 30 yaşına gelmişsin olabilir mutlu olmaya çalış
Cinselliğe bir süre ara vermeni tavsiye ederim yoksa ya aldatma ya da boşanmaya gider
Ciddimisin aslinda aldatma gibi birsey oldu bilmiyorum baya yanlis jisey yaptim
Bunun acısı başka türkü çıkmaz çünkü biliyorum
Yeteri kadar tatmin mi olmuyorsun yoksa çok sık mı yapıyorsunuz?
Seni cinselliği tatmin etmiyor demekki
Buyuzdenmi gercekgen
Evet yani orgazm olabilirsin ama senin istediğin atıyorum duygusallığı olan yavaş yavaş ilerleyen bir cinsellik ama eşin direk olaya odaklanıp öpüp sevişip ilişkiye girmesi seni tatmin etmiyor yani sen eksikliği doldirmuyir
Bilmiyorim sorun sanki cinselikten sonra iliskimiz masumiyetini yitirmis gibi geliyor, yani garip bi his onunla sadece oynamak istiyotim, yani sevgili gibi davranmak bekar gibi dacranmak istiyorum kafzm karisiyor erkekler cinseligo sevdigi icin yasiyor dimi? ya da kadinlari sadece cinselik olarak goredukleri icinmi
Zaten bazıları bunu bilmez yaşı kaç olursa olsun kadınları sevdiği için yaşayanlar o kadını çözer ne istediğini bilir once kadını orgazma ulaştırır zaten kadinda orgazma ulaştıktan sonra erkeğini bilir o sekilde mutlu eder galiba eşin cinselliği seninle sadece boşalma odaklı yapıyor yoksa kafan karışmaz
Yok ben istiyorum saniyo🤣 ben onla sade bi gun gevirmek konusmak fialn istiyorum ama sonuc olarak yatakta bitiyo ondan sonrada zaten sadzce bu cinselik icin var baska ne icin var diye kafama sorular geliyo onu sadece obje olarzk gormeye basliyorum
Seni çözdüm bile ben aynı benim dediğim gibi iste eşin belli rutinde seks olsun ihtiyaç gönderilsin o kadar ama senin istediğin hep sonu yatakta bitmesin sen kaçacaksın o kovalayacak ve ilişkiyi o değil de sen baslatacaksun
O esnada her şey çok güzel olsa böyle düşünmezdin
Ters giden ne
O anda her şey çok güzel gitmiş ılsa fışkırarak boşalıp hep istersin
benki de bulup seviştikten sonra böyle olmaz inş
Evlenme sen :D
Dikkat et işin aonu FB ye donmezsin
Uzun uzun konuşalım mı
Hangi burçsun? koç, yay, kova, ikizler
Kesin ikizler
Burçla ne alaka aq
@hayalleriçindee sıkılma bu burç olanlara mahsus
@sevimlideli koçta olabilir
Ben inanıyorum ya
Olabiliyy
@hayalleriçindee desede rahatlasak
Yay
Yaymış
Normal o zaman sende sıkıntı yok, hep yapışık kalacak değilsiniz ya yatak bitdi bı dışarı çıkın başka aktivite bulun
@hayalleriçindee alakası varmış demekki😅
Yok be knk 🙂
İnsanın duygusunda içinde olan bişe
Vala zaman oyle geviyo bende anlamadim niye cok sacma geciyo
Karılar valla çok canım
Karılar çok canım
Karılar çok g. erizekalı
Sende bakınca öyle duruyorsun
Bende burdan bakinca a. m hastası görüyorum seni eli. s. ikinde gezen bı abaza
Sebeb
Yok gezmek. tozmak ne bu eşin sana sarılmak istiyor sen ise biseyler yapmak ne saçma evlisin arkadaşlarınla bı yere gidemezsin
Hahahah🤣
Evet gidemez o konuda haklısın
🤣 niye gidemeyim bilmiyorum bekarlik gunlerimi ozluyorum, yani kafam karisik aslinda boyle degilim bilmiyorim bazen bende sariliyorum ama genelde bisey yasandiktan sonra esim degilmis gibi sevgiliymis gibi kafada kaliyor, neden cinselikten sonra ona sevgili muamlesi yapiyorum gercekten bilmiyorum
Senin iş karışık ya ama boşanma filan düşünme çocuk var mı
İnsan herşeyi sexse bağlamaz sadece bitti hadi dön arkana olmaz sarılma hissi istektir seven sevdiğine sarılır evlendin evli gibi ol konusu yanlış
Boşanmak mı istiyorsun?
Yok neden? Cinselik istemiyorum ama erkekler cok bagli buna
Biz Erkekler cinsellipe çok düşkünüz eğer onu cinsel olarak tatmin etmezsen aldatmaya kadar gider çünkü bi yere kadar cinsellik olmadan olur , bir yerden sonda cinsellik olmadan idare edemez erkekler. Bunu da erkeğin yaradılışı öyle olduğu için öyleyiz diye düşün yani suç bizim değil erkekler böyle yaratılmış bi de bunu kötü bir şey olarak görmüyoruz zaten
Kafayı yemişsin
Ne zamandır böylesin
Cinselikten beri yani sevgiliyken boyle degildik
Evlilikten sonra mı oldu
Aynen oncesinde yoktu
Tenuyumu olabilir mi sorun
Utanma
Kendini sev mutlu ol sen ne istiyorsun tam olarak
Bi bildem
Cinsellik mı istiyorsun
Konya lı mısınız