Biriyle görüşüyorum aylardır, evli olduğunu da yeni öğrendim..
Hiç bir cinsel hayatımız olmadı, neden aldatıyor benden seks istemedi de? Duygusal bağ olabilir mi?
Biriyle görüşüyorum aylardır, evli olduğunu da yeni öğrendim..
Hiç bir cinsel hayatımız olmadı, neden aldatıyor benden seks istemedi de? Duygusal bağ olabilir mi?
Şimdi birkaç soru ile sevilecek biri mi onu sen düşün.
Eşini seninle aldatmak isteyen birinin sadakatsiz biri olduğu aşikar. Böyle birinin neyine güvenip masumca sevgi arıyorsunuz?
Evli erkek masalları bitmez
Vs vs vs
Düşünsene sana gösterdiği ilgiyi eşine gösterse sence eşi ile sorun kalır mı?
Kısacası evli erkek seviyorum ayağına duygusalliga yatar amacı metres aramaktır.
Ve daha yeni ogreniyorsunuz evli olduğunu. Yalancı birinin neyine güveniyorsunuz?
Cevap
18Cevap
Heyecan arıyordur, duygusal boşluğunu seninle tamamlıyor olabilir bilemeyiz.
Duygusa bosluk hayttaki yorgunluk bogulmalafdan kacis olabilir beklentisini bulamamk olabilir. Şahsen ben böyle oldugum icin buralardayım
bir zorunluluk ya da kültür gereği evlenmiş eşini sevmiyor olabilir
Duygusal diye seni keklemistir yok karımla mutlu degolım yok onu sevmiyorum yok hep kavga ediyoruz hep aynı yalanlar hep aynı saftirikler
İçim içime sığmıyor
Peki neden cinsellik yaşamak istemiyor
Hani hep aşkımlı cicimli
Biraz gururlu ol karma diye bir sey oldugunu da unutma. Sence karısını aldatan bi erkek ne kadar karakterli olabilir? Karısına yapıyorsa sana da yapar baskasına da yapar gerçekten duygu vs olmasa once bosanır sonra gelir baska birimi bulurdu. Basını belaya sokarsın
Karmadan çok korkuyorum…
Beni de aldatır dimi zaten evlensek
Bu adam sadakatsiz Volkan tipi bence. Kendi karısına yapmıs sana neden yapmasın karakteri bozuk ki aldatıyor sana gelince karakterli mi olacak sanıyorsun insan neyse odur
Kardeşim öyle doğru soylemissinki bu gggavatlarin yalanları hep aynı evliyim ama aramızda bişey yok biz zaten bosanacaz aramızda sevgi yok gibi gibi kötü tarafı kizlarin bazıları bunlara hemen kaniyor
Duygusal anlamda olma ihtimali %1 kalan 99luk kısım seks beklentisi emin ol 😉
İzin verdim bir şeyler yaşanmasına istemedi
Neden
Uzaklaş hemen. Niye böyle bir vebalı alıyorsun ki
Bilmiyorum… çok denedim bırakamadım
Ama o evli nasıl bırakamadın
Başta evli olduğunu bilmiyordum aylarca. Son bir kaç haftadır öğrendim
Yani ben onu sevgilim diye seviyordum
Olsun ama öğrendin ve artık yoluna bakman gerekiyor. Yaşlar kaç ayrıca
30
Senin mi 30 onu. Peki
İkimiz
Seni de kandırmış ama yalan söylemiş. Bu seni ondan uzaklaştırmıyor mu. Ayrıca bu ilişikde nasıl bir konumda olduğunu biliyorsun bu seni ondan soğutmuyor mu
Biliyorum hepsini hatta söz veriyorum kendime yazmicam konuşmicam diye adam 1 gün sonra kapıma gelip yatıyor
Nasıl kapına geliyor ya. O kadar mı bir de
Sen gerçekten bununla bir gelecek düşünüyor musun
Basbaya kapıya geliyor konuşucaz aç teli diyor
Bu baya rahatsız bence. ayrılmak istwmiyor musun sen
Karaktersiz oldugu icin aldatanda evli oldugunu bilip onla olanda karaktersizdir inşallah yaşattığıni yaşarlar amin
Eşi ilgisizdir, yüz vermeyen egoisit inatçı birisidir
İlgi ve sevgi göremedi demek ki eşinden.
Demek ki evde ciddi sıkıntılar çekiyor.
Ne gibi
Gizlilik daha heyecanlı olabilir.
Eşinden görmediği ilgiyi senden gördü belkide
Evde beklediğini bulamadığı için
Ona sormak gerekli
Heyecan ariyor. iletisimi kopartmalisin, zarar verebilir
demek ki evliliğinde mutlu değil
Mutsuzdur evde ama uzak dur derim
manevi eksiklik
sen neden onunlasın
sanatmıyorum sxecek