Evli erkek neden aldatır?

Arkadaşlar 26 yaşındayım. Temmuzda evlendim. Eşim de 29 yaşında. Ama beni aldatiyormus. Ben iki ay önce annemin evine gitmiştim kavgalıydık. Benden önce yani biz evlenmeden önce bu kızla internetten tanışmışlar. Bir siteden tanışmışlar. Bizimki hiç yazmamış ama ben evden gidince yazmış tekrar konuşmaya başlamışlar. Kız da 21 yaşındaymış. Biz Tekirdağ'da yasiyoruz. Kız Sakaryadaymış. Yanına gitmiş arabayla. Sevişmişler kocam birlikte olmak istemiş ama kız bakire olduğu için kabul etmemiş. Mesajlarını gördüm. Kıza esmer güzeli bebeğim felan bir sürü şey demiş. Benim için de karım da çıtır ama senin kadar değil demiş. Sarkık meme görmekten midem bulandı demiş benim için. O kızın memeleri dikmiş. Bir imza alt üstü ne olacak demiş. Ben zaten araba ve ev almak için evlendim demiş. Alacağımı aldım demiş. Kıza hatta sen evlenince de görüşelim demiş. Yanakların çok tatlı tam ısırmalık felan bir sürü şey demiş. Kendimi çok kötü hissediyorum. Sizce ne yapmam lazım? Neden böyle bir şey yapar sizce?

Evli erkek neden aldatır?