Eski sevgilimi duygusal olarakta cinsel olarakta çok özlüyorum çok seviyordum onu oda beni seviyordu ama her şey geçmişte kaldı nekadar istesem de artık eskisi gibi değil başka biri gibi hala özlüyorum onu ama başka birini cinsel olarak arzuluyorum başkasıyla yaparkende zevk alıyorum herkesle değil tabi ama sonuçta başkasını istiyorum arzuluyorum ona ihanet ediyor gibi hissediyorum bazen üzülüyorum ama zevkte alıyorum of 5 yıl geçti nezaman unutucam ondan önce sevgilimde olmuştu böyle uzun sürmedi bitti biteli hayatıma kimseyi alamıyorum aklım hep anılarımıza gidiyor heryerde onu görüyorum onu istiyorum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Aliskanliklar.. zamanla gecer dicem 5 sene olmus. Karsindakiyle de alakali biraz. Aklini basindan alamamis
Herkesin böyle mi? İlk aşkınızı unutamadınız mı yani bilmiyorum o beni aşırı seviyordu ama çoktan unuttu 5 yıl az değil tabi sıradan görüyordur büyük ihtimalle
Aklima gelince tebessum ediyorum geciyor farkli bi durum olmuyor.
sadece takıntı olarak aklının bir yerinde
eğer gerçekten sevsen ne bedenin ne ruhun bir başkasıyla mutlu olamazdı
Geri dönme şansın varsa eğer bi denemeye çalış aklında kalmasın
Bizim çok karışık rahatsızlığı var zaten geçmişte barışma gibi bi durum oldu benim istediğimle olmadı
Sence farkı neydi bu çocuğun? Unutmayacak kadar
Karakter gerçekten tanıdığım bütün erkeklerden farklı
Sevgiliyken çok temiz çok güzel sevmişti kıyamıyordu asla bana yanlışı olmadı ayrıldıktan sonra cinselliğimiz devam etti bi dönem içime girmesini istemiştim pişman olursun diyerek reddetti mesela ogünden sonra yaşamadık hiç
İstersen anlat dinlerim
Bekar mı hala?
Bekar da sevgilisi var büyük ihtimalle bilmiyorum
Nerde yaşıyor aynı şehhirde iseniz bi konuşun bence
Geçenlerde aradım telefonda konuştuk 5 dk 10 dk sonra ses seda yok benimde bi gururum var sonuöta zırt pırt adamımı arıyım
O zaman arama hele küçük şehirde dedikodun olur
Helal olsun 5 yıl geçmiş hâlâ unutamamışsın. Demek ki ten uyumu var mış sizde
kadınlar gerçekten böyle midir? mesela onu çok seviyorsun ama onunla da olmak istemiyorsun.
Hayır onu seviyorum onunla olmakta istiyorum parası pulu hiç bişeyi umrumda da değil hayatıma girse gözüm başkasına da kaymaz gerçekten seviyorsa kadın sadece her konuda sevdiği adamı ister sadece onu arzular ama yıllar geçti ayrılalı o beni unuttu başka biri gibi
şu an böyle bir ilişki içerisindeyim değişik bir duygu erkek için de tarif edilemez bam başka bir duygu, erkeklerde ağlar merak etme.
Nasıl yani
karakterli erkeklere ulaşmak çok zordur. muhtemelen aklından çıkmıyorsa sana şerefsizlik yapsa bile bir karakter sahibidir. o kadar insan varken yoksa nasıl onu unutamayacaksın ki, karakterli erkekler bazen tükürdüğünü asla yalamaz peşinden gitmen gerekir.
Gerçekten çok düzgün biri karakterli biri ama artık sevmediğini düşünüyorum zaten uzun yıllar geçti en son aramıştım okadar geri yazmadı aramadı falan kendi hayatına bakıyor belki de sevgilisi vardır rahatsız etmek olur sürekli yazmak ayrıca benim de bi gururum var ama içimden hiç bi zaman söküp atamadım çok garip
denemekten bir şey kaybetmezsin dediğim gibi karakterli erkekler her zaman her şeyi içine gömerler iyi geceler.
ne bilelim biz sen karmaşıksın daha
Bence sen şu an isteklisin ondan böylesin
İyii dikmis demekki seni
Bu soruyu soruyorsan sevmiyptsundur
Bu içimdeki ne ozamann
Birlikte yatağa girmişsin. Bir şeyler hissetmiyorsan hayvan olman gerekir ki çoğu hayvan sevişmek için bile ilk önce sevdiğini seçer
Niye ozaman sevmiyorsun diyorsun deli misin sen😂
Ama hayatında tek seviştiğin kişi o değildir diye düşündüm yanlış mıyım. Bundan dolayı sevmiyprsundur
Ayrılıklar kötü ama geri dönüşü eskisi gibi olmaz
Bence önüne bak
Bakmaya çalışıyorum olmuyor ki 5 sene geçti
Başkalarıyla zevkleş mesela ona çok tanrı gibi bakıyosun