Sevgilim çok yoğun çalışıyor akşama çok yoruluyor dün akşam bir şeyler ile uğraşıyordu başı çok yoğundu ama sonrasında beni arayıp gel 1 saat seni göreyim dedi. Seviştik bir şeyler yaşadık sonra oturduk sigara içtik arabayla dolaştık sonra işinin başına döndü. Ama neden böyle bir şey yaptı? Beni seviyor mu? Kafamda böyle soru işaretli dönüyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gayet olabilen bir şey yani aktif cinsel hayatınız varsa o yoğunlukta seni arzulamış ve görmek istemiş üzerine seninle vakit geçirmiş. Sevişmek için kullansa zaten ardından g*tünü döner ne yapıyorsa devam ederdi. Takma bu kadar. İlişki sırasında ara ara arzulayıp sevişmek normal bence
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılO kadar gerçekçi değil ki bu soru. Yani kocan sonuçta yoğun diye seks mi yapmasın ya da seninle hiç mi zaman geçirmesin. Mutlu olman gereken bir konu değil mi seninle her hangi bir türlü zaman geçirmiş olması o kadar işin arasında
26 Yorumla
Soran+1 yılKocam değil. Kafamı karıştıran sadece seks yapmamız He sonrasında oturduk falan ama ne bileyim kafam karıştı
- +1 yıl
Pardon sevgilim yazmışsın aslında dikkatsizlik. Ama yine de şöyle ki seni özlemiş o anki çekimle bir şeyler yaşanmış ve işine dönmüş normal bir şey seviyordur yani böyle şeylerden anlaşılmaz sevgi
Soran+1 yılİşte aşağıda herkes kullanmış seni falan yazmış korkuyorum böyle okudukça
- +1 yıl
Ya burdaki erkeklere bakma ya. Anlaşılan normal gündelik hayatınızda da seks var alışkanlık yapar. Altta diğer yorumlara olan cevaplarına da baktım dediğim gibi bundan anlaşılmaz sevip sevmediği Seni görmek için zaman ayırdığını söylemişsin bunlara odaklan boş ver
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim iyi ki varsın 🥹🫶
- +1 yıl
Yaa teşekkür ederim sende. Umarım hayırlısı olur ikiniz için dee <3
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
17Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kafanızda anormal şeylerin dönmesi ilginç. Size arzulaması size zaman ayırması beraber olmak istemesi değersiz bir tavır değil
12 Yorumla
Soran+1 yılYa sadece seks için gelmesi kafamı karıştırdı
Evet seni arzuluyor istiyor 1 saatte olsa bence iyi bir şey
00 Yorumlaİyide adam yaptıktan sonra bırakmamış arabayla filan gezdirmiş sana hadi evine git yorgunum dememişki. Erkekler yorgunluktan gebersede istedikleri bir şey ne alaka sevmemek 🙄
02 Yorumla
Soran+1 yılYani ne bileyim işte kafamda kuruyorum galiba
+1 yılSevmiyor
Senle evlenmez
Amacı yiyişmek kendini kullandırma00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılneguzel sana zaman ayirmiss okadar yogunlik icinde.. hemde kendi giderinide yapmis..
ama evlenmeden once yapmaniz yazik olmus
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAman bıktım senin gibilerin sorularını görmekten trol mu doğru mu oda belli değil.
20 YorumlaSevmek ne alaka cinsellik bir ihtiyaç
02 Yorumla
Soran+1 yılAma sonuçta sevgiliyiz
- +1 yıl
Sevgili olmak her şey yapmak anlamına gelmez
Ne güzel işte. Bunda yanlış olan ne?
02 Yorumla
Soran+1 yılBen ni fazla kafada kuruyorum diye sordum
Seks için yaklaşıyor da olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılBende acaba Böyle mi diyorum ama gün içinde 10 dakika bile olsa görmeye geliyor kafam çok karıştı
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. sevgilim diyosun beni seviyor mu diyosun :)
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Stres atmıştır. ona çok iyi gelmiştir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSeks yapıver sen de ne olacak
00 Yorumla Hayırlı işler böyle gider bu is
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİhtiyacını gidermiş sadece ne sevmesi 🤣
12 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi gerçekten
Cevap sahibi+1 yılEvet yorgunluğunu atmış sadece seni seks için kullanıyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılEleman hizmetini alıp sepetliyor 😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 929 cevap paylaştı.
+1 yılKalktı indirdi ve gitti gayet normal
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Seviyor
10 Yorumla
+1 yıl:) fantezilere bak
00 Yorumla
+1 yılhe çok seviyor :)
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKullanmış
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Seni istemiş
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz