Cinsel Yaşam Sevgililer arasında cinsel ilişki olmalı mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sevgililer arasında cinsel ilişki olmalı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
gumuskasik Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Herhangi bir cinsel paylaşım yoksa BFF oluyor onun adı zaten. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl O ne demek Yorumla mehmetbey1907 +1 yıl arkadaşım olur diyor yani Yorumla
Fatih49 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 45% +1 yıl Yanlış bı şey evlilik dışı cinsel birliktelik his degil asla kabul etmiyorum istemem 0 0 Yorumla
kelebeginprensesi2 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 37% +1 yıl Sevgililere bağlı ya. Cinsel ilişki bağlar yalanına inanmıyorum ama 0 0 Yorumla
özgürruhlu55 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Niye herkes evet demiş acaba hayırdır 0 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. tabi ki olmalı 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Nikah olunca 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Herhangi bir cinsel paylaşım yoksa BFF oluyor onun adı zaten.
O ne demek
arkadaşım olur diyor yani
Yanlış bı şey evlilik dışı cinsel birliktelik his degil asla kabul etmiyorum istemem
Sevgililere bağlı ya. Cinsel ilişki bağlar yalanına inanmıyorum ama
Japon makinen varsa olur
cinsel ilişki yoksa zaten eski sevgilim olur anca o :D
Olur olmaz tercih meselesi
Niye herkes evet demiş acaba hayırdır
tabi ki olmalı
Nikah olunca