şekilli vücudu olduğu için ve çok kıl olmadığı için sorun yok aslında dışarıdan bakınca ama
iç çamaşırının olduğu kısım çok daha kıllı ve bakımsız. bu durumu düzeltmesini nasıl sağlayabilirim?
şekilli vücudu olduğu için ve çok kıl olmadığı için sorun yok aslında dışarıdan bakınca ama
iç çamaşırının olduğu kısım çok daha kıllı ve bakımsız. bu durumu düzeltmesini nasıl sağlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
guzelce soyle birsey olmaz merak etme..
olmadi killarini eline al boyle donder, sonra de yaa bunlari kesermisinn lutfeen de.. ben pek sevmiyorumda.. ya da yalicaamm de killarin agzima geliyor kes bunlari de..
ya da diyemiyorsan sende seninkiniii uzatttt birsey derse deki eeh seninkide oyle bende buyuzden yaptim sen kes bende keserim de
Hoşlanmadığını söyle açıkça:) orayı gösterecek kadar ilerlediyseniz bu konuda da çekinmeyin bir zahmet 🙄
Oooo eig diyorum.
o öyle olmuyor işte ya
Olur yahu niye olmasın? Sen kişisel temizliğine dikkat etme o söylüyor mu söylemiyor mu görürsün:))
@Kanma 💞
Kendisine bakmayan, kişisel bakımını tamamlamayan ve bundan rahatsız olmayan, senin düşünceni mi önemseyecek?
önemser tabi ya kendisi için çok önemli bir detay olmayabilir bence
Penisi görüyo söylemeye mazeret arıyo değişiksiniz
Kral güzel yorumdu çok güldüm
Hemen söyleyin... penis hijyeni önemli sünnet derisi bakimina önem versin sünnetsizse
Söylersin temizler. Temizlenmezse sende kıllı bırak kendikini.
Açıkca söyle ben nile hiç ilişki yaşamamama rağmen hep temiz tutuyorum
Muziplikle söyle anlar
nasıl işte
Al eline ağdayı, yapıştır gitsin.
dimi
Affetme
Kişisel bakım çok önemli
bence de
Dişler tırnaklar vücut bakımı hijyen çok önemli
teşekkürler kamu spotu bence de bence de
😂😂😂
Söyle söyle hiç çekinme