Cinsel Yaşam Kızlar, bir defa orgazm olunca isteğim kaçıyor, sizde de aynı mı? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 gercek sekste Kızlar, bir defa orgazm olunca isteğim kaçıyor, sizde de aynı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
ɾҽժ_աօʍɑղ Takip Et FenomenGuru Yaş: 82 +1 yıl Orgazm olunca o an istediğin kaçması normal, bizi tekrar harekete geçirecek yükseltecek olan tek şey erkeğin elinde. 0 0 Yorumla
Larissa__lars Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Daha çok isteğinin artması gerekmez mi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben çok fena kasılıyorum sonra bi rahatlama gelityor hiç bir sey kalmıyor Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bende öyle değil 0 9 Yorumla Soran +1 yıl sağol canım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne demek, bir anlığına benim de geçiyor isteğim ama devam edince öncekinden daha da istekli hale geliyorum Yorumla Soran +1 yıl Devam edecek gücü nasıl buluyoırsun benim her yerim tutuluyor kasılınca Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O konuda partnerim yardımcı oluyor sksksga kendimi bırakıyorum ben Yorumla Soran +1 yıl şanlıksın bende o enerji yok işte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım belki senin orgasmin benimkinden şiddetlidir ondan olabilir Yorumla Soran +1 yıl çokkk şiddetli olceğim sanıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güzel bisey değil mi bu ya kıskandım sksksk Yorumla Soran +1 yıl güzel bir sey ama sonrası olmayınca eksik gibi kalıyır sanki hemen duş alıyorum Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Aynı evet 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ben çok fena kasılıyorum sonra bi rahatlama gelityor hiç bir sey kalmıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sonra uyku Yorumla Soran +1 yıl Ben de sorun yok o zaman herkes aynı mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hemen hemen aynı evet normal bence Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Orgazm olunca o an istediğin kaçması normal, bizi tekrar harekete geçirecek yükseltecek olan tek şey erkeğin elinde.
Daha çok isteğinin artması gerekmez mi
Ben çok fena kasılıyorum sonra bi rahatlama gelityor hiç bir sey kalmıyor
Bende öyle değil
sağol canım
Ne demek, bir anlığına benim de geçiyor isteğim ama devam edince öncekinden daha da istekli hale geliyorum
Devam edecek gücü nasıl buluyoırsun benim her yerim tutuluyor kasılınca
O konuda partnerim yardımcı oluyor sksksga kendimi bırakıyorum ben
şanlıksın bende o enerji yok işte
Anladım belki senin orgasmin benimkinden şiddetlidir ondan olabilir
çokkk şiddetli olceğim sanıyorum
Güzel bisey değil mi bu ya kıskandım sksksk
güzel bir sey ama sonrası olmayınca eksik gibi kalıyır sanki hemen duş alıyorum
Aynı evet
Ben çok fena kasılıyorum sonra bi rahatlama gelityor hiç bir sey kalmıyor
Sonra uyku
Ben de sorun yok o zaman herkes aynı mı
Hemen hemen aynı evet normal bence