Cinsel Yaşam Kızlar orgazm olunca titriyor mu? busenialakadareder Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yoksa bu şehir efsanesi mi Kızlar orgazm olunca titriyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kimisi titrer, degisiyor 6 3 Yorumla busenialakadareder +1 yıl Sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biraz Yorumla busenialakadareder +1 yıl Çok hoşuma gidiyor titremeniz Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Herkes değil ama titreyenler var 1 0 Yorumla
AtesliPrens03 Takip Et Xper 5 Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı. iri ve damarlıysa titreme maximum seviyede olur :D 0 0 Yorumla
BakireeRahibee Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 632 cevap paylaştı. Değişkenlik gösteren bir durum 0 0 Yorumla
Drejkano21 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yani hiç mi p*rno izlemedin bilmiyorum ki 0 0 Yorumla
Hepyek42 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hepsinde olmuyor ama titreyen oluyor 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Genelde titriyorum kasik ve kalcalarim 1 5 Yorumla busenialakadareder +1 yıl Çok mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Orgazmin yuksekligine gore degisiyor Yorumla busenialakadareder +1 yıl Seni öyle görmek istiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi bir cocuk olursan şirinleri bile gorebilirsin:) Yorumla busenialakadareder +1 yıl İyi bi çocuğum zaten Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hoplayan var :) 1 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Herkes farklı orgazm olur. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Herkeste farklı 4 3 Yorumla busenialakadareder +1 yıl Sende Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oluyor 4-5 sn Yorumla busenialakadareder +1 yıl Ne kadar güzel Yorumla
Ekstrasorusormakicin Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Titrerim 6 11 Yorumla busenialakadareder +1 yıl Çok mu Yorumla Ekstrasorusormakicin +1 yıl Biraz Yorumla busenialakadareder +1 yıl O halde seni görsem deli olurum herhalde 😂 Yorumla Ekstrasorusormakicin +1 yıl Napardin deli olunca peki 😏 Yorumla busenialakadareder +1 yıl Büyük ihtimalle birdaha titrerdin Yorumla Ekstrasorusormakicin +1 yıl 😳😳 Yorumla busenialakadareder +1 yıl İstemez misin Yorumla Ekstrasorusormakicin +1 yıl Seninle isterim Yorumla busenialakadareder +1 yıl Bende seninle isterim zaten Yorumla Ekstrasorusormakicin +1 yıl 🫣utandim Yorumla busenialakadareder +1 yıl Utanma be eğlenceli olur bence Yorumla
Mevsimgiren Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Tabikide 3 10 Yorumla busenialakadareder +1 yıl Çok titriyor musun Yorumla Mevsimgiren +1 yıl Değişiyor Yorumla busenialakadareder +1 yıl Seni o an izlemek isterdim Yorumla Mevsimgiren +1 yıl Kim istemez ki tüm erkekelrin hayali büyük ihtimalle Yorumla busenialakadareder +1 yıl Evet haklısın ama sonra ben seni yine titretirim Yorumla Mevsimgiren +1 yıl Parmağım bamyadan daha büyük tür Yorumla busenialakadareder +1 yıl Doğru bamyanın da kafası girince bağırıyorsun parmağından ucu girince Yorumla Mevsimgiren +1 yıl Sırf size yaranmak için bagiriyoruz Yorumla Mevsimgiren +1 yıl Yoksa bişey becerdihiniz yok Yorumla busenialakadareder +1 yıl Bağırmayın abla o zaman kime neye yaranmaya çalışıyorsunuz yalandan olduktan sonra olmasın zaten ben istemem Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ee yani 5 5 Yorumla busenialakadareder +1 yıl Çok mu titriyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bazen Yorumla busenialakadareder +1 yıl Titrediğinizi görmek beni deli ediyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😂kizlardada öyle erkekleri öyle görmek Yorumla busenialakadareder +1 yıl Beni görmek ister misin öyle 😂 Yorumla
ahyakamoz Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Evet 1 1 Yorumla busenialakadareder +1 yıl Seni titrerken görmek isterim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kimisi titrer, degisiyor
Sen
Biraz
Çok hoşuma gidiyor titremeniz
Herkes değil ama titreyenler var
iri ve damarlıysa titreme maximum seviyede olur :D
Değişkenlik gösteren bir durum
altımdaki kızlar bi titriyor var ya
Yani hiç mi p*rno izlemedin bilmiyorum ki
Hepsinde olmuyor ama titreyen oluyor
Genelde titriyorum kasik ve kalcalarim
Çok mu
Orgazmin yuksekligine gore degisiyor
Seni öyle görmek istiyorum
İyi bir cocuk olursan şirinleri bile gorebilirsin:)
İyi bi çocuğum zaten
Hoplayan var :)
Herkes farklı orgazm olur.
Herkeste farklı
Sende
Oluyor 4-5 sn
Ne kadar güzel
yataktan düşeni var
Titrerim
Çok mu
Biraz
O halde seni görsem deli olurum herhalde 😂
Napardin deli olunca peki 😏
Büyük ihtimalle birdaha titrerdin
😳😳
İstemez misin
Seninle isterim
Bende seninle isterim zaten
🫣utandim
Utanma be eğlenceli olur bence
Tabikide
Çok titriyor musun
Değişiyor
Seni o an izlemek isterdim
Kim istemez ki tüm erkekelrin hayali büyük ihtimalle
Evet haklısın ama sonra ben seni yine titretirim
Parmağım bamyadan daha büyük tür
Doğru bamyanın da kafası girince bağırıyorsun parmağından ucu girince
Sırf size yaranmak için bagiriyoruz
Yoksa bişey becerdihiniz yok
Bağırmayın abla o zaman kime neye yaranmaya çalışıyorsunuz yalandan olduktan sonra olmasın zaten ben istemem
Ee yani
Çok mu titriyorsun
Bazen
Titrediğinizi görmek beni deli ediyor
😂😂kizlardada öyle erkekleri öyle görmek
Beni görmek ister misin öyle 😂
Evet
Seni titrerken görmek isterim