Orgazm anında bazı şeyler çok daha fazla zevk verir. Peki siz bu durumda neyin bitmemesini istersiniz?

Orgazm anında bazı şeyler çok daha fazla zevk verir. Peki siz bu durumda neyin bitmemesini istersiniz?

Bir cinsel yaşam fenomeni olarak bu soruyu es gecemedim 😱😁🙏👍🤦🏻
Sadede gelecek olursam da genele göre konuşayım;o saniyeler içerisinde yaşanan son anın verdiği hazzın hiç bitmemesini...
Abi özele inince de ben zarardayım abazalar malum yagmur gibi😂🤦🏻
🦋🦋🎈
Buna benzer bi soru sormuştum anlaşılmamıştı bahane gibi oldu.
Orgazm anına gelip orgazm olmadan en başa dönüp, tekrar o ritmi yakalayıp orgazm olmak bence bitmemeli diye bişey düşündürmez. Her iki cinsiyet için de geçerli bu bahsettiğim.
Orgazmın kendisi daha uzun sürebilir. İstemsiz kasılmalar, titreme, kalbin daha hızlı çarpması vs. 10-20 saniye çok kısa bir süre. Penetrasyonun, sertleşmenin bitmemesi hoş olur, en azından kadın için.
Allahım bitmesin bitmesin bu rüya sonunra evlilik olsun nolur uyandırma 🎶😆
Cevap
10Cevap
Sevişme ve orgazm anının biraz uzun sürmesi iyidir.
O zevkin bitmemesi
Agaa lastik mi bu uzadıkça uzasın 🤣 Herşeyin fazlası zarardır insanı bir müddet sonra sıkar oyuzden yerinde ve zamanında yaşanılan bir orgazm en güzel olanı bence ve her güzel şeyin bir sonu vardır... söyleyeceklerim bu kadar dı teşekkürler 🙋😂
Loş ışıkta sevdiğimle gözlerimizin kenetlendiği o anda arka fonda sessizce calan müzik sesinin hic kesilmemesi 😊
İnlemenin muzigi mi olur yahu, o. rutin. bi ses iste 😝, ama muzik oyle mi? İnsani baska diyarlara goturur 🥰🤣
Al bu da benden sana bi kiyak olsun 😉😉
https://youtu.be/Uq9gPaIzbe8?si=k9nqRoCbPbvA2C6L
Orgazm anı bitsin ya, bitmeyen orgazm mı olur, ölürüm doğrudan o an iyi ama uzamasını da biraz mantıklı sınırlarda tutmak lazım.
O an ki kasılmalar gözlerimizin dönmesi ve istemsiz bağırmak... Belkim 1 dakika falan sürse harika olurdu. Ama daha fazlası felç kalabilirim 😂
Orgazm anının biraz daha uzun sürmesi.. Kısa sürmesini isteyen olacağını hiç sanmıyorum..
Hocam boşalma anı olmasa keşke 🤭ama onun hazzı dünyaya bedel de
Borsanın yükselişi hiç bitmesin. Döviz de yükselsin.
İçe boşalma anın hiç bitmemesini isterim
Bilmiyorum..😂😂
O an hiç bitmese offf ama 10 -15 sn 🤣
Orgazmın kendisi
Orgazm anı bitmesin, sonsuza kadar attıralım. 😂
Öpüşmeler sevişmeler hiç bitmemeli
O titreme o kasılma hiç bitmese
Havlu kağıt
Agaa Tek derdin havlu kağıt olsun 😂 devlet açıklama yaptı ocakta ayında ücretsiz havlu kağıt dağıtımı yapacakmis 😂beleş olunca bol bol kullanırsın artık 🤣
En önemlisi o 🤣🤣
Çokta şart olmasa gerek 😂
Kendim için istiyorsam namerdim 🤣🤣
Sana inanıyorum 😂
İnan 🤣🤣
Aa iki gözümün çiçeği yorum yazmış 😂 hoş geldin çarpıldığımmm 😂😂
🤣🤣
Gülme 🤣
Sadece orgazm
yorumsuz
Erken bosalmak
Nefesim