Gizli Üye(25-29)+1 yılBen hayatımda ilk hoşlandığım kişiyi kolay unutdum, o hoşlandığı için sevgili olduk, bak ben onun ilkiydim ne zaman görse bakardı bana.17 yaşındaydım. Bunu da babam bildi ayrıldık çocuktum ya 1 ay sürdü ilişkimiz😂
Sonra başka biriyke sevgili oldum 17 yaşımda , onun da başka bir ilki vardı benle sevgiliyken bir gün Adını söyledim a Esma geçiyor dönüp bakmazmı bu ona , halbuki bomboş yoldu şakaydı. Ben buna ayrılalım dedim , ertesi gün gözümün önünde ağladı. Bunu da unutdum. Ayrılan ben oldum annem bildi görüşmemizi engelledi. O zaman da biraz buluştuk sonra asker gitti. 2 ay kadar sürdü. .
Ama bir gün birini gördüm yine 17y onu görünce baka kaldım aklımdan çıkmadı, bir türlü görünce kalbim atıyor mutluydum , yanıma geldi neden beni görünce gülümsüyorsun dedi? Bende çok utandım , o kişi bana öyle bir koyduki ,4 yıl unutamadım. Hayatıma kimseyi alamadım. Aşkmıydı neydi bilemedim. Noldu anlatayım o kadar heyacanın ardından ilk kez buluştuk öpmek istedi dudağıma yapıştı tokat yapıştırdım geriye ittim, sonra beni evime bıraktı hoş bir şekilde sonra tamamen kayboldu aramadı sormadı. Üzülmüştüm hemde çok , canım yandı. Teomanın şarkıları sağolsun unutdurmadı. O kişi nerde ne zaman beni görse yanında sevgilisi bile olsa durup mal gibi bakar, anılarım gözümün önüne geler kafamı çeviririm. Aradan 7 yıl geçmiş bakışları aynı. Çünki ben onu reddeden ilk kişiydim. Flörtümüz 1 ay belkide az. Konuşmamız 8 gün ilk buluşmada game over olduk.
Senin ilkin oldumu nasıl?
24 Yorumla
Soran+1 yılHikayeni okudum gerçekten etkileyici ve farklı. Sağ ol emek verip yazdığın için bi EİG sana vereceğim. Benim ilkim oldu lisede platonik bir aşktı. Çok sevmiştim onu. Ondan sonra hayatımda çok kişi oldu. Ne sevmek birinden tam olarak hoşlanmadım bile ondan sonra garip bir durumdu hala da aynıyım sevemiyorum kimseyi. Yaklaşık bi 10 ay önce yaşadığım yerin tesadüfen çarşısında gördüm ilk defa ondan sonra garip hissettim kendimi. Belki o beni tanımazdı ama ben onu tanımıştım
Cevap sahibi+1 yılEvet, bende sonuncu kişiden sonra kimseye güvenemedim, onu da unutamadım. Teşekkür ederim.
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler
Soran+1 yılRica ederim
+1 yılBir şeyin ilki olmak, genellikle heyecan verici ve ödüllendirici bir deneyim olabilir. Bu, yeni bir beceri öğrenmek, bir yarışmayı kazanmak veya bir projeyi tamamlamak gibi bir başarıyı temsil eder. Ancak, aynı zamanda stresli ve zorlu olabilir çünkü genellikle bilinmeyene doğru bir adım atmayı gerektirir. Her iki durumda da, bir şeyin ilki olmak genellikle kişisel büyüme ve öğrenme için büyük bir fırsattır. Bu nedenle, bir şeyin ilki olmak genellikle karmaşık bir duygusal deneyimdir.
02 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
Soran+1 yılRica ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBenim için ilk son fark etmiyor gerçek aşk olmasına bakıyorum daha çok ama hiç ilkim olmadı
00 Yorumla
+1 yılBirinin ilkiydim o da benim ilkim de ama bir ay sürdü önemli bir duygu değil
01 Yorumla- +1 yıl
Ben yetimhanede büyüdüm annem babam ve ablam herkes öldü hayatıma ilkim dediğim ve kolu olmayan bir küpe aldım o kız Instagram isteklerini sildigim için beni terk etti
Gizli Üye(25-29)+1 yılAit olmak gibi hissettiriyor çok güzel
41 Yorumla
Soran+1 yılVay be
Hiç kimsenin ilki sayılmam bilmiyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 853 cevap paylaştı.
+1 yılBirinin ilki olmak çok güzel bir duygu..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsellikte benim için çokta önemi yok ilk son fark etmez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılKimsenin ilki olmadım. Umursamadım da
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılOlamadık bea.
01 Yorumla
Soran+1 yılBunda da elendik hocam
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat