B. a.. ki. re. yim ama çok merak ediyorum. Özellikle o ilk girişte ne hissediliyor erkek ve kadın olarak anlatır mısınız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yıl--ilk girerken heyecandan ve ön sevişmeden dolayı vajina aşırı ıslak ve kaygan olduğu için cılllk diye kayıp çok fazla zorlanmadan giriyor penis, zaten penis sertliği bildiğin kazık gibi oluyor dolayısı ile erkek kendini bastırdı mı direkt giriyor tamamı hafif zorlanır gibi olarak, o tam anlamıyla birleşme anında iki vücudun birbirine iyice yapıştığı o an çok hoş bir duygu hissediyorsun, mutluluk hissi oluyor, maddi hissettiklerinin yanında manevi yönü de çok yoğun bir duygu oluyor, göz göze bakıyorsun o an, sevdiğinin gözlerinin içindeki mutluluğu görmek seni de çok mutlu ediyor, maddi olarak hissettiğin acıma hissini pek takmıyorsun aslında, manevi yönü daha kuvvetli, girerken penisin yakıcı sıcaklığını ve semsertliğini hissettikçe sanki tüm belden aşağılarına ve göğüslerine doğru sanki dalga gibi yayılıyor o sıcaklık hissi ve çok tatlı bir haz hissediyorsun her yerinde ama en çok kalçalarında vajina kısmında, hafiften bi elektrik akımı oluşuyor sanki penis girince, özellikle ilk girerken yavaş yavaş girmesi daha güzel hissettiriyor, tamamen girince penisi biraz içinde bekletiyor erkek o an penisin baş kısmının değdiği yerde yakıcı sıcaklığını hissetmek tüm kalçalarında muhteşem bir haz hissettiriyor, bir de erkek kendini iyice bastırıyor ve yumurtalarını yani t*şaklarını hissediyorsun çok hoş oluyor, (bir de hızlı git gel yaparken t*şaklarının da şlaap şlaap çarpması accayip hoşuma gidiyor ) kıvranasın geliyor o an vücudunda dolaşıyor adeta o sıcaklık ve o hisle kıvranır gibi oluyorsun, penisin sertliğini hissetmek daha ayrı ve daha tatlı bir haz hissettiriyor içinde, içine tamamen girince kendini sıkıp vajinayı kasınca dayanılmaz bir haz yayılıyor adeta penis içinde sıkışınca, git gel yapmaya başladığında da ilkten yavaş yapar genelde ama git gide hızlandıkça o hissettiğin haz git gide çoğalıyor aşırı zevk ve tüm vücuduna belden aşağılarına yayılan bir meltem esintisi gibi veya ritmik elektrik akımı gibi hissediyorsun zevki, dizlerin bacakların göğüslerin muhteşem oluyor o hazla.. orgazm anı ise daha şiddetli ve tüm vücudunda hissettiğin bir zevkler silsilesi...
65 Yorumla- +1 yıl
Bunu okuyan kişi etkilenmezse sorun vardir valla
- +1 yıl
Bundan daha iyi tarif olamaz herhalde kldsfs
- +1 yıl
Valla sanki okurken hissetim
- +1 yıl
Ben bir düş alıp geleyim 😊😂💦
En İyi Cevaplar
Güzel bir ön sevisme ile başlayan ilişkide dudaktan, yüz boyun gerdan ve göğüse deyip öperek göğüsler gelip pembe ya da kahve haleler hafif dinleyip sırayla ikiside edilip göbek ve vatan bölgesine gelip orası yalanip emerek sulandırılmış, bu arada alete yapılan plaj ve oralla taş gibi sertlesmesi sağlandıktan sonra vajende akan suları başına sürüp dudaklarına maşaj yaptırıp sütun kaynağını keşfetmek için termal kaynak gibi yanan dar tüneli büyük kafasıyla genişleterek ilerlerken kalp atışlarını hissederekderine ilerler ilerledikçe iyice kavrar en derine ilerleyince farklı frekansta çarpan kalpler aynı frekansta gelerek o bölgede iki tarafında uçuracak elektriklenme ile insanın hiç duymadığı tatlı bir hisle uçuşa geçiyorsunuz, bu his gitgeller arttıkça artarak devam eder taraflara sıcak bir meltem esintisiyle aynı frekansta çarpan kalpleri ve ısıyı artırır bir noktada taraflar maksimum hazzı iken iki tarafta kasılarak boşalır. Aynı bu çok sıcak bir tencereye yağı dökersin bir anda cosss diye ses yapar sonra rahatlar ya otasıda iki tarafında bosalmasıyla aynı coşkuyu yaşar, sonunda iki tarafta rahatlar içinde bir süre kaldıktan sonra iki tarafta rahatlamış olur. Hanım arkadaş kadar olmadı ama erkek acisındanda bu olur. İyi günler dilerim
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
24Cevap
+1 yılBurdaki erkekler daha önce bayandi sonra erkek oldu o yüzden kadınların aldığı hissi bilirler az zilli değiller hani
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Dilersen. detaylı olarak mantıklı bi şekilde anlatablrm 👍
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlatsana
Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Erkek için harika bir his. Kadın için zor olabilir. İyi hazırlanmalı ve yavaş yavaş giriş yapılmalı
00 Yorumla
+1 yılBu anı böyle en derinlere kadar giresi geliyor insanın kendini sokası geliyor içine
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsoğuk bir yerden sıcak bir yere ilerliyormuş hissi geliyor gittikçe daralıp genişleyebiliyor içerisi karışık
02 Yorumla
Soran+1 yılOff cok iyi cok istiyorum yaşamayı
Cevap sahibi+1 yılherkesin bir problemi bir derdi var bende de erken boşalma var işte karşında dünyanın en güzel kızı da olsa erken geldikten sonra bi anlam ifade etmiyor o yüzden seks te soğutuyor insanı
Gizli Üye(36-45)+1 yılsana senin hislerini allacak bir sevişmeyle giriş zamanını senin zevkin belirlerse o zaman alacağın zevk acını örtecek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. Nefesin kesilir islak ve scacık bir ortama girersin 😍
00 Yorumla
+1 yılKimi acı hisseder kimi zevk alır yani tuhaf bir his ama genelde şahane bişey
00 Yorumla
+1 yılTarifsiz bi haz darlok sıcaklık kızın o yüz ifadesi vs vs
00 Yorumla
+1 yılRahatlama anı ve zevk
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl oluyor yani
- +1 yıl
Baya. Pozisyonuna göre erkek giriyor işte yani nasılı yok ki bunun :D Hepsi girince rahatlıyor iki taraf da
+1 yılNiye ayrı ayrı yazdın?
00 YorumlaBazı hisler kelimelerle izah edilemiyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı.
+1 yılher şey ulu orta konuşulmaz
00 Yorumla Hiç yaşamadım bilmiyorum
00 YorumlaHeyecanlı..
43 Yorumla
Soran+1 yılDetaylı anlatırmısın
- +1 yıl
Daha ne desin
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşın doğruysa ilginç geldi
04 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden herkes sevisiyor mu bu ulkede, musluma ulke degil miyiz ben mi yanlis biliyorum
Cevap sahibi+1 yılO konular derin konular. Bende bakirimde. burada biraz tuhaf geldi. 🤷♂️
Soran+1 yılSenin de yasin 30 üstü. Senin ki garip degil de benimki neden garip
Cevap sahibi+1 yıltamam kızma niye kızıyorsun ki. Ben yalnız olduğumu düşünüyordum🙄
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvde kalirsin yasayamazsin gibi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSıcaklık hissi ve sıcak sert kalp çarpması :)
00 Yorumla
+1 yılBunun tarifi olmaz yaşaman lazım
00 Yorumlaburada boyle acik acik da yazilmazki
00 Yorumla
+1 yılYaşamadan bilinmez
01 Yorumla- +1 yıl
Kızcağız yaşadıysam Bi anlat sabah sabah o na, da malzeme lazım anla, işte😆😆😆😆uf a, da harıun abi ye diyelim😆
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bu yastami
00 Yorumlabilmiyorum yaşamadım
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBangır bangır
31 Yorumla- +1 yıl
Yaşadın mı
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende bakirm
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılburada anlatılmaz😄
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYaz bana😄
Cevap sahibi+1 yılÇok detaylı anlatabilirim