Yani bilmediğim için sanki o ilk girdiği an direkt orgazm olurum gibi düşünüyorum ama böyle olmaz saçma geliyo tabi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İlk girerken iyi bir oral yapıp orani iyice sulandirmak gerekir. ilkinde daha sokmadan girmeden boşalan hanımlar oluyor sulaninca kazık gibi olan yaramaz yuvasına yavaş yavaş sokarken zara genlice basliyi artırırken sen bir derin nefer alırken lark diye zarı geçer köküne kadar oturunca bir derin nefes daha al içinde biraz bekletip seninki iyice kavramından sonra gitgellere basların girişte senin kasmadan acı duymadan girişi sağlar bir süre gitgelle sende yapanda bosalir
02 Yorumla
Soran+1 yılHmm
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılilk his penisin sımmsıcaklığıyhı ve çok hoştu ve nasıl desem böyle kazık gibi girmesinin hissi çook hoştu ama feci bir sancı hissetmiştim karnıma doğru yayılan sürekli bir sancı vardı ama penisin yakıcı sıcaklığı çok hoş bir histi...
01 Yorumla- +1 yıl
Anı yaşıyor gibisin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
13Cevap
+1 yılİlk girdiği an hissedeceğin şey acıdır, anladığım kadarıyla bakiresin. O zamanla zevke bırakacaktır kendini zaten, kasma. Çok da şeyapmamak lazım.
42 Yorumla
Soran+1 yılÇok mu acı oluyo nasıl tarif edebilirsiniz?
- +1 yıl
Çok değil, dayanamayacağın bir şey değil korkma. Anlık bir şey sadece. Nasıl tarif ederim inan hiç bilmiyorum. :d
Gizli Üye(36-45)+1 yılAcı şiddetli bi ağrı. Ama önsevişmeyi uzun tutup seni güzel hazırlarsa partnerin harika bi deneyim olur.
31 Yorumla
Soran+1 yılŞiddetli bi ağrı mıı
Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. Doldurdum, sıcak, kaygan, hissiyat, sıvılar, vs vs gider.
00 Yorumla
+1 yılPartnerinin seni nasıl hazırladığına nasıl ilerlediğine bağlı değişir
00 Yorumla
+1 yılİlk sefer de biraz acı duyarsın eğer karşındaki hödükse çok daha büyük acı duyarsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılİlk içine girişte iğne ısırığı gibi tatlı bir acı sonra da zevkli şehvetli bir hayat
00 Yorumla
+1 yılBi girmek nasip olmadı ki 7 ay oldu evleneli halen daha bsey yapamadık biz hale bak utanç verici
17 Yorumla
Soran+1 yılNeyyy nasıl
- +1 yıl
🙃🙃🙃🙃
Asla olmuyor alamıyor içine
Soran+1 yılGelecekteki ben nswfiekfiao çok mu büyük ki niye alamıyor
- +1 yıl
Hııı büyük olduğunu düşünüyor bahane ediyor Bnce ya ordan bebek çıkıyor
Soran+1 yılBence onu zevke getir o zaman isteyebilir
- +1 yıl
Vaktin var mı bna ulaş ya lütfen
- +1 yıl
Takip Atsan?
Gizli Üye(36-45)+1 yılsıcaklık. içini doldurunca çok iyi bir his oluyor
86 Yorumla
Soran+1 yılİlkindeki acı fazla değildir ama de mi nasıl tarif edebilirsiniz o aciyi?
Cevap sahibi+1 yılYoo hayır hiç acı olmadı. Tarif edilecek kadar bile değil. Hazırlık aşaması iyi olduktan sonra hiçbir şey olmuyor
Soran+1 yılPeki ilkinde orgazm oldunuz mu?
Cevap sahibi+1 yılEvet. 2 defa
Soran+1 yılYaklasık kaç dk sonra ilk orgazmınızı oldunuz partneriniz sizden sonra mı oldu? 😆merak
Cevap sahibi+1 yılO benden sonra oldu. 15 dakika felan sürdü ilki. Birleşme başladıktan sonra 15 dk. Sevişme oral hariç
+1 yılO hiç girmemiş ki nereden bilsin
01 Yorumla
Soran+1 yılMsa9fowkfiao
gırmedı kı hıc
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen de çok merak ediyorum bakireyim
25 Yorumla- +1 yıl
Ya büyük olduğunu Bahane edip alamamsı normal mi
Cevap sahibi+1 yıl@Şhrnnyağzdelikanlısı ön sevişmeyiuzun tutun oral yapın ıslanacaktır
- +1 yıl
Knka neler yaptım bir bilsen
Cevap sahibi+1 yıl@Şhrnnyağzdelikanlısı jineokologa gidin eşiniz vajinusmus olabilir
- +1 yıl
Gttk jel önerdi falan
+1 yılGirmedi be abla 😅
02 Yorumla
Soran+1 yılSen girmişsindir
- +1 yıl
Inanmazsin bakireyim hala
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKayganlık sıcaklık sende biraz acı olur ilk başta
10 Yorumla
+1 yılHiç olmadı sanırım
00 YorumlaSıcaklık islaklik
01 Yorumla
+1 yılGirmedik daha
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşın kaç zevk oluyor
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı