Selam Canlar💕 Özellikle cinselliğin hâlâ tabu olarak görüldüğü ülkemizde; ilk gece, mastürbasyon, orgazm gibi konularda birçok cinsel yaşam hurafesi vardır. Peki ya size en saçma veya komik gelen cinsel yaşam hurafesi nedir?

Selam Canlar💕 Özellikle cinselliğin hâlâ tabu olarak görüldüğü ülkemizde; ilk gece, mastürbasyon, orgazm gibi konularda birçok cinsel yaşam hurafesi vardır. Peki ya size en saçma veya komik gelen cinsel yaşam hurafesi nedir?

biraz kaba bir tabir olacak ama bunu başka türlü anlatamam sanırım , duyduğum en saçma cinsel yaşam hurafesi , anal yolla ilişki yaşayan bir kadının kalçalarını büyüdüğü.
Hurafe değil ama saçma bazı gelenekler duydum bunların içersinde en rezil olanı şuydu: bazı ilçe ve köylerde damadın arkadaşları evin kapısı önünde ya da camı önünde bekliyor ve kanlı çarşaf kendilerine veriliyor kanlı çarşafı alıp işte ilçe veya köy meydanı neyse orada bağıra bağıra ilan ediyorlar bu iş tamam gibi bir şeyler söylüyorlar. Son derece rezil son derece iğrenç aşağılık bir gelenek
Ayy çok kötü ya cidden
Dediğim gibi son derece aşağılık rezil bir gelenek
Cevap
8Cevap
İlk seferde kanamadan ölecekmişiz gibi korkutuluyorduk shsh
Hurafe duydum mu hatırlamıyorum hiç. yani bu tür saçma şeylere dikkat etmediğimden dolayı da aklıma kalmamış sanırım.. ama şey var evliler mastürbasyon yapmazlar hurafesi vardı ya da video izlemezler.. bende çoğu kişi bunları yapıyordur. çünkü eşiyle yapmıyordur ama tahmin tabi ki de 🤷♀️
Hehe olsun senin fikrini söylemem bile güzel ✨ hep gel sorularıma
Teşekkür ederim sorularını kaçırır mıyım hiç :D ✨
Cansın sağol 🙃
Sende :)
Oral seks kadını aşağılamaktır
Erkekler 7/24 seks düşünür ve her zaman hazırdır
KAdınlar seks sevmez
ilişkiyi erkek başlatmalıdır kadın başlatırsa hafif olur
Evli çift ve sevgililerin mastürbasyon yapması ihanettir ( en çok kahkaha attığım bu)
Düğün gecesii kapıda bekleyen bir kişi oluyor erkek tarafının akrabası dışarda bekliyor şey için bakiremi değilmi diye o hala da var. Bu rezilliğin suçlusu genelde erkek maalesef. Ne özel anı kalıyor ne de bir şey artık duyduklarını da napıyor ne ediyor tüm sülale biliyor🤣🤣🤣
Hurafe midir bilmem ama erkeklerin kadınlardan anal isteyip, bunu hak-olağan- görüp de kendilerinin kalça ya da anüs bölgesine dokunulunca gay gibi hissetmelerini anlayamıyorum. Ya sen de isteme ya da sen de açık ol herşeye. Sınırsız deyip bunu sadece kadından beklemeleri riyakarlığı.
Bir haber vardı yıllardır evli çift çocuğumuz olmuyor diye doktora gidiyor bakıyolar kadın hala bakire sorgulayınca yanlış deliği kullandıkları ortaya çıkıyor😂😂😂
hahaha ayy inanmıyorum 🤣
Afrikalı yerlilerin kadınlarda sünnet edilmesi enteresan degilmi.
Çok doğru bak bunu bende duymuştum. İlginç gerçekten
Söylenen hersey sacmadir yaşanan lar gercektir
"Vurdu gol oldu" diye buna denir.💚
Çok çekme yiğenim süvilçe yapar :S dssdjhshdbs
Evliler mastürbasyon yapamaz…..
Beş noktalı gizli üye bir yerden tanıdık geldi... :)
Gelebilir tabiki…..
İyi bakalım her zaman beklerim
Gelirim…..
Yaşamadığım şeyler hurafedir bana göre
Bdzm diyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?