Analin günah ve zararlı olduğunu biliyorum ama istek var napsam ya karım da tersleyecek diye korkuyordum acaba seks oyuncağı mi alsam anal delikli? Ama bu seks oyuncağını karım yakalarsa bana kızar mı
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Teslemem neden tersleyeyim ama çok sık olmasın tabiiki denemekten zarar gelmez ara sıra gerekli önlemleri alarak
2,3 ayda bir
@sannoro Normal olabilir. Kadının acı çekmesini engellemek şartı ile ama.
Elbette bu zevk için yapılan bişi iki tarafta zevk almıyorsa yapılmasın bu arada ben hiç yapmadım 🤣🙈
@sannoro Erkekler zevk alıyor ama kadın pek almaz bu durumdan sadece erkeğini mutlu etmek için yapar yani. bir kadın yapıyorsa cok seviyordur.
Haklısın kadın almıyorsa yılda birde olabilir
Evlimisin
Bunu buraya yazarken sorun olmuyor, aynı yatağa girdiğin karına mı açamıyorsun? Onunla konuşmadan saçma sapan işlere girmeyin
Onun da denemek istediği bir şeyse içten içe kızmaz. Onu da kendisine konusunu açmadan öğrenemezsin
Ben terslemem ama izin de vermem
Dini bir nedeni yok, hijyen ve sağlık yaklaşımına ters
sevişirken konuşmalısın bunu eşinle oyuncak yerine vibratör al birlikte olurken onuda sürterek zevk almasını sağla zamanla alışacaktır
kendi kıçına mı karı nın kıçına mı sokacaksın? birde anal olarak haz alınca kadın, başka bir erkekle hem anal hem vajinal aynı anda isteyebilir. dikkat et.
Birde izin mi alacaksın. Doggy yap belinden kilitle ve gir. Ağlar zırlar ama aşılır. Biraz canını acıt. Korkma kuş değil ölmez
Ondan sonra kocam bana tecavüz etti diye bi şikayet etsin hayatım kararsın dimi? Karın bile olsa kimseye zorla bişey yapamazsın
Emin ol yapmaz. Hatta hoşuna gider
Bunu yazdığın için başın belaya girebilir. Lütfen laflarına biraz dikkat et. Tecavüze ozendirme suçu bu.
Yürü git kılıbık
Tamam bu lafı dedin ya ben şikayet ederim gizlisin diye tespit edemeyeceklerini sanıyorsun dimi?
Feriştahına selam söyle
Terslemem
gerek yok öyle şeylere
Kızar
Eğilimi yoksa kızabilir