Selamlar.. Duygusal anlamda yoğunken fiziksel anlamda uyarılmıyorsan ilişkine devam eder miydin? Keyifli geceler.. ✨😏

Selamlar.. Duygusal anlamda yoğunken fiziksel anlamda uyarılmıyorsan ilişkine devam eder miydin? Keyifli geceler.. ✨😏

Cinsellik önemli olsa da bir ilişkinin en büyük önceliği değildir, olmamalıdır da. Sevdiğin insana karşı illaki cinsel çekim duyarsın. Eğer duymuyorsan zaten sevgi anlamında da sıkıntılı bir durum var demektir.
Cinsellik öyle bir şey ki istemediğin veya hoşlanmadığın birisiyle yapıldığında mide bulundurabilir yani 3. Göz olarak düşündüğümde çok güvenilir ve temiz olarak algılanmaması normal cinselliği güvenli yapan şey çiftlerin birbirinden hoşlanıyor olma duygularıdır Kİ bu ancak bu işi katlanılabilir hale getiren bir bağdır aslında , belkide cinselliğin doğası bu bağın oluşmadı İçin böylesin özel ve güvenilir temellere dayalıdır
Evet sürdürürdüm çünkü benim için cinsellik ön planda değil. sadece aşk ve sevgi ön planda. ama şöyle bir şey de var insan gerçekten aşıksa cinsel çekim duymaması çok düşük bir ihtimal. ama yine de evlenmeden cinsellik yaşamayacağım gibi cinsel çekim ya da uyuma göre de ilişkimi belirlemem
Merkezinde, cinsel tutku ve değerli hissetme duygusu olmayan bir ilişki olmaz, sürdürülemez.
Ama bu salt cinsellik olarak algılanmamalı insanların yaşam tarzları farklı olabilir, çekim, tutku, hoşlantı, beğeni... gibi gibi
Cevap
39Cevap
Mümkün değil ne sadece cinsel çekimle nede sadece uyumla ilişki yürür ikisi bir arada dengede olmazsa olmaz
20 li yaşlardayken bir hayat kadını ile birlikte olmak istemiştim, kadın güzeldi ve paralı seks yapacaktım. fakat beceremedim, aklıma türlü düşünceler geldi. ben ön sevişmeyi seviyorum mesela, bu da çekim gerektirir. sanırım bu yüzden kendi adkma duygu olmayan seks seks değildir...
Eğer hayatımda onun dışında hiçbir erkek yoksa arkadaş olarak sürer ancak. Ama eğer hayatıma her anlamda uyum sağladıım tam anlamıyla bir sevgililik yaşadığım biri giren kadar sürer bu arkadaşlık girdiği an biter. Dokunmak istemediğin biriyle en fazla arkadaş olursun zira. O çekim olmalı. Ama sadece o çekimin hatrına devam eder mi o şekilde de etmez. Ne sadece çekim hatrına sürer ne de hiç çekim olmadan sürer. İki türlü de önünde sonunda biter ilişki diye düşünüyorum
O uyum yok ise ilişki zaten toksik olmaya başlar.
Derin duygular yaşarsam sadece fiziksel çekim hissedebilirim kendi adıma. Sırf bu yüzden gerçekten âşık olmadan evlenmeyeceğim diye yolumu çizdim çünkü duygu yoğunluğu yoksa cinselliği kesinlikle ciddiye almam ve tiksinirim nett..🍀🗝️🖤
Hayır. Çünkü ben derin derin isterim. Bu benim hakkım. Ana karşılıklı olmalı. O da beni en derininde istemeli. Keyifli geceler. Sorun çok güzeldi. Samimi ve içten. Teşekkürler. Bana iyi geldi. 🤗🥰😎
O tarafım yarım kalacak ama.. her ne kadar duygusal ilişki olmadan cinsellik olmaz desem de.. cinsellik olmadan da duygusallık fazla sürmüyor.. o tutkuyuda hissetmem lazim.
Cinsellik de ilişkiyle alakalı bazıları için bu ters bir durum olabilir ama kabul edilmese de bu bir gerçek
Normalde zaten duygusal anlamda yoğunluk yaşanırsa, otomatik olarak cinsel bir gerilim, karşılıklı istek, oluşuyor.
beni etkilemiyorsa yani ona o gözle bakmıyorsam genelde ciddiye almıyorum. ilişki noktasına gelmişsek belliki o noktayı asmısımdır.
Yeteri kadar yakın olmadan bazı şeylerin anlaşılmaz.
Hayır zaten ben böyle bir durumun olabileceğine de inanmıyorum
Merhaba, böyle bir ilişki her ne olursa olsun bitmeye mahkumdur
Gerçekten birbirimizi seviyorsan o da olur bende ya zamanla
Cinsel çekim olursa ilişki güzel yürür yoksa bir iki posta olur o kadar
Tabiki illa sevişeceğim diye bir ilişki tarzı çok saçma
Sürdüremem. Her şey cinsellik değil tabi ama insani ihtiyaç bir yönden de
Cinsel çekim hissetmediğin birini sevemezsin ki kardeşin mi bu senin
Duygusal anlamda hislerim varsa mutlaka cinsel anlamda da istiyorumdur. Arzulamıyorsam sevmiyorumdur.
yatmak icin yatmam ama tadina da bakabilirim
O kız benimle ciddi olup evlenmeyecek mi o zaman görüşürüz elbet
Aşk görseldir. Görseli etkileyen cinsel çekim yaşatır. Demek ki dışı güzel olmayanın cinsel çekimi yok demektir. Dolayısıyla sürdürmem. 😂
3. Kişiyi kabul ederse ilişki devam eder
Zor , birtelik olmasa bile, onu içten içe arzulamıyorsam , ilişkinin ilersi olmsz zaten
Arzulamadığımı sevmem
Hayır önceliğim cinsellik değildir
Evet. Cinselliği sevmiyorum zaten.
Önceliğim cinsellik olmadığı için sürdürmem...
Yapcak bişe yok ilerlemez böyle
Sürdürmem sürdürmedim hiç
Çok zor neden sürdüreyim ki?
heralde yanıııı
Pompa yoksa, ortada ilişki de yoktur.
Sıkılana kadar
Böyle bir şey mümkün mü?
Hayır seks yoksa bye bye
Zorla güzellik olmaz diye güzel bir laf vardır.
Sevmediğimi arzulamam
imkansiz adami bosadim
henüz degil
sürdürmem kesinlikle
Olabilemez
Çok zor.
Sürdürmem
hayır no
Cinsel çekim olmadan ilişki mi olurmuş?
hayir olmaz
Asla
Hayır sürdürülmez