Saçmalık. Eşini kavgada öldürdü. Cinsel fantezi süsü veriyor.
İkinci bir seçenek. Kadın bunu aldattı. Sonra adamın kulağına gitti ama o an adamın libidosu yüksekti. Önce yatağa çekti. Penetrasyon sırasında kadının en coşkulu en savunmasız anında boğup öldürdü.
Kadın 5 aylık hamile ikisinide hayattan koparmış ag malı fantezi ile alakası yoktur bence çünkü bir insan ne kadar çabalarsa çabalasın yatakta bu kadar SLK olamaz kendini kaybedemez patra o anki aksiyonda fazla ceza almamak için başka nedenler sokmuştur adam büyük ihtimalle
muhtemelen kadının yüzü yastıktaydı seks yaparken kadının başına bastı pozisyon değiştireceğinde baktı ki kadın ölmüş ikinci şık tasma tasma sıkıysa öldürür üçüncü şık oral seks gırtlağına kadar soktuysa ve nefessiz bıraktıysa öldürmüştür
Ben hiç şaşırmadım bu habere... yani cinselliği o kadar abartıyorlar ki.. bazıları acı çekmenin şeyini çıkartıyor.. insan gibi sevişmek bu kadar zor olmamalı.. eşini boğmak nedir? yani insan sevdiğine dokunmaya bile kıyamazken böyle şeyleri çok saçma buluyorum.. ben kontrolü kaybetmezdim eğer yaşasaydım. gerçi bilerek de yapmış olabilir.. sonuçta şiddet ülkesi burası
Bu fantezi falan olamaz. Bildiğin planlayarak ve tasarlayarak insan öldürme. Hafifletici sebep gösterip müebbetten yırtma durumu var burada. Hakim de muhtemelen yemez bunu ama bilemeyiz tabii. Türkiye'de adaletin durumu ortada.
Kendimi kaybetmeyi boş ver, kalçasına kızartacak kadar şiddetli tokat isteyen kadına bile o şiddetle vuramayan adamım ben. Neticede savaşmıyoruz, sevişiyoruz. Bunun farkına varamayacaksa da adam değildir zaten.
At yalanı, zükiyim inananı derler buna, pust itne. Karıyı öldürmüş işte ruh hastası, neyin fantezisi? En fazla 3 4 sn sıkar bırakırsın boğazını hangi aftal fantezi sırasında karısını öldürebilir ki? Yersen fantezi, yemezsen gargara yap... O. cocuğu...
Kadınlar bu konuda dikkatli olmalı fantasi ayaklarına canından olduğu gibi sakat kalma riskleri de oluyor. Adam manyak çıkıyor. Bir bayan arkadaş anlattılar manyağa rastladım bir ay kendime gelmediğini söyledi
Tamam bu fantezi yi eleştirmiyorum güzel aslında ama burada ki mevzu ne istediğini bilmiyorsan böyle şeyler olur bana inandırıcı gelmedi yoksa severiz🤤