Cinsel Yaşam Sevgilin seks istemezse ayrılır mısın 🙄? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Sevgilin seks istemezse ayrılır mısın 🙄? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Böyle şeyler evlenince olur evlenmeden o niyetle yaklaşan insandan ayrılacaksın asıl niyeti farklı. asıl seven ciddi düşünen dokunmaya kıyamaz 6 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Zkmedigim kadına zaten sevgilim demem. seks istemeyen flörte çıkış kapısını gösteririm. 0 0 Yorumla
bykamaimasen Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl istememesinin tek sebebi vardır. tüm sermayesi odur :D tüm sermayesi o olan bir kadın sevgilim olamayacağına göre ayrılırdım. 0 0 Yorumla
özgür1022 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Dikmedik ve ayrildi desem dikeriz hata dikmeyiz hataaa mk nasil yarancaz size😎 0 0 Yorumla
Baba-Fingo Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 50% +1 yıl Hayır İkna etmeye çalışırımOlmazsa canı sağolsun 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. kısaca özetleyelim 😂😂https://www.youtube.com/embed/OHrpcLIyI1E 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evlilik önce si ilişki iyi değil zaten normal karşılarım ayrılık sebebi olmaz. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl neden ayrılayımistemiyosa bi sebebi vardır. ömür boyu istemicek hali yok 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Evet. Ne yapacam , kanka olacak halim yok 0 0 Yorumla
Erogluzim Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sebeplere bağlı, ancak sürekli erteliyorsa ex 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sevgiliyle seks olmaz 0 0 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Başkasını arzulamamı istemez herhalde? 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Nikah yapınca istemeli benim için. Önce değil. 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. evet ayrılırım 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Hayır. 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. ayrılmam knkas 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Böyle şeyler evlenince olur evlenmeden o niyetle yaklaşan insandan ayrılacaksın asıl niyeti farklı. asıl seven ciddi düşünen dokunmaya kıyamaz
Zkmedigim kadına zaten sevgilim demem.
seks istemeyen flörte çıkış kapısını gösteririm.
istememesinin tek sebebi vardır. tüm sermayesi odur :D tüm sermayesi o olan bir kadın sevgilim olamayacağına göre ayrılırdım.
Dikmedik ve ayrildi desem dikeriz hata dikmeyiz hataaa mk nasil yarancaz size😎
Hayır
İkna etmeye çalışırım
Olmazsa canı sağolsun
kısaca özetleyelim 😂😂
https://www.youtube.com/embed/OHrpcLIyI1EBende istemem o ayrılsın bananee
Evlilik önce si ilişki iyi değil zaten normal karşılarım ayrılık sebebi olmaz.
neden ayrılayım
istemiyosa bi sebebi vardır. ömür boyu istemicek hali yok
Ayrılmazdım ama yatmaya ikna etmeye çalışırdım
Evet. Ne yapacam , kanka olacak halim yok
Sebeplere bağlı, ancak sürekli erteliyorsa ex
Sevgiliyle seks olmaz
Sen yapabiliyor musun
Başkasını arzulamamı istemez herhalde?
Nikah yapınca istemeli benim için. Önce değil.
Ayrılırım.
Hayır
Ayrılmam
İkna ederim bir şekilde
evet ayrılırım
Ayrilmam
Başkasıyla yaparım
Hayır.
Yooo
Evet net,
Peki sen
Tabi ki