Cinsel Yaşam Eşim neden boşalırken bakmamı istemiyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Ona sordum istmeiyorum dediBoşalırken ya başımı çeviriyor ya da gözlerimi kapatıyor Eşim neden boşalırken bakmamı istemiyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
ɾҽժ_աօʍɑղ Takip Et FenomenGuru Yaş: 82 +1 yıl Değişikmiş, onun aldığı zevki o an görmeni istemiyor, bunun cevabını en iyi kocan verir ona sorsaydın bişey söyledi mi 0 0 Yorumla
asmira16 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 80% +1 yıl Sana muhtaç olduğunu; görmeni ve hissetmeni istemiyor olabilir...Ama bunu önce kendisi hissedecek 0 0 Yorumla
naloxann Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Çok değişik, ben her anını izlemesini isterim, bu keyfî oda izlesin, erkeklerin boşalmasını izlemek kadınların ayrıca hoşuna gider 0 0 Yorumla
Spray_Paint Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 59% +1 yıl Ben cekinmem hiç. Oral yaptırırken bile boşalmaya devam ederim 0 0 Yorumla
34fnry Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 86% +1 yıl Garip yanii bosalirken goz goze gelmek aldigi zevki gor ek daha guzel 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. oysa o an partnerinin gözlerinin içine bakmak daha zevkli ;) 0 0 Yorumla
kırmızıayıcıkk Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Saçma bir şey böyle insanların evlenebilmiş bşle olması ilginç 0 0 Yorumla
prophetx Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 947 cevap paylaştı. :) ilginçmiş doğrusu kendisi yapsa anlarımda sana yapmasıda tuhaf 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Aksine onu titrerken izlemek öyle zevkli ki onu izleyince baya heyecanlanıyorum ben bence sende eşine bunu söyle 0 0 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. O neden ki acaba güvensiz mi yoksa bir seymi cikmiyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çıkıyor bilmiyorum Yorumla styxworld +1 yıl Az çıkıyor sanirim Yorumla
Swrestart Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Bosalirken gormek kadar zevkli bisey yok karsi cinsi, yanlis yapiyo bence 0 0 Yorumla
dobraerkek1 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İyide nerene bakmani istemiyor yuzune mi? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Benim yüzüne bakmamı istmeiyor Yorumla dobraerkek1 +1 yıl Tuhafmış o zaman boşalırken öpsün seni yani ya da sarilsin sana yüzünü hiç göremez daha güzel olur öyle şartlandırma kötü oluyor ya Yorumla
Adanus0101 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 708 cevap paylaştı. Nereye nasıl boşalıyoır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İçime Yorumla Adanus0101 +1 yıl ilginç bir durum o an sadece ses tonu değişir birde yüüzde kasılmalar olur farklı bi durum yok Yorumla
2001amircan Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. belki farklı bişey odaklanamıyor 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. En çaresiz ve çirkin halleri 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bunu ona sorsana? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sordum. Yazıyo detayda okumuyor musunuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tamam da bu bi açıklama değil ki asıl nedenini sor Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İğrenmenden korkuyordur 1 1 Yorumla Zorzabaka +1 yıl Valla ince yakalamissin doğru Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. ben de. utanırım o an 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. utanıyor demek ki knkas 0 0 Yorumla
forbiddenzone Takip Et Guru Yaş: 110 +1 yıl Nereye bosaliyor ki ilginc 0 7 Yorumla Soran +1 yıl İçime Yorumla forbiddenzone +1 yıl Niye bakmani istemiyor ki ne kadardır evlisiniz. P zevki görmen lazim Yorumla Soran +1 yıl 1 yıldır evliyiz nedenini size soruyorum işte bir erkek neden istemez? Yorumla forbiddenzone +1 yıl Brn isterim esin ilginç ne düşünüyor acaba. Cocuk istiyor musunuz Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla forbiddenzone +1 yıl Bilemedim bu konuda rahat değil. mi seks konusunda Yorumla Soran +1 yıl Rahat Yorumla
hharharis Takip Et Yoda Yaş: 107 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 587 cevap paylaştı. Seni kandırıyor olabilir, 0 0 Yorumla
Redstar_20 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 50% +1 yıl Penisi mi sünnetsiz 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Redstar_20 +1 yıl Her zaman mi yapıyor peki içine tam girerken yüzünü kapatıyor mu Yorumla Soran +1 yıl Hayır sadece boşalırken yapıyor Yorumla Redstar_20 +1 yıl O zaman sen bosalt onu elinle sünnetli penisine sen yap mastürbasyon Yorumla
Budabuda Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 82% +1 yıl İçine mi dışına mı? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İçime Yorumla Budabuda +1 yıl Çok kasılıp geriliyo yüzünde aptalca bir surat ifadesi takınıyorsa demekki Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Başkasını hayal. ediyor çünkü 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sadece boşalırken m? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Genelde. ediyodur ama zirveye çıkınca gözlerini kapatıp tam odaklaniyordur Yorumla
Daredevil39 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ama en zevkli yeri 0 0 Yorumla
DeliAdam31 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 59% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Saçma 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Utanıyor mu ne 0 0 Yorumla
Öylesinebiriyizz3434 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ne alaka be 0 0 Yorumla
JoeGoIdberg Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 600 cevap paylaştı. utanıyo demek ki 0 0 Yorumla
scare Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı. Anlamsız geldi 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. ayıp diyedir :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Değişikmiş, onun aldığı zevki o an görmeni istemiyor, bunun cevabını en iyi kocan verir ona sorsaydın bişey söyledi mi
Sana muhtaç olduğunu; görmeni ve hissetmeni istemiyor olabilir...
Ama bunu önce kendisi hissedecek
Çok değişik, ben her anını izlemesini isterim, bu keyfî oda izlesin, erkeklerin boşalmasını izlemek kadınların ayrıca hoşuna gider
Ben cekinmem hiç. Oral yaptırırken bile boşalmaya devam ederim
Garip yanii bosalirken goz goze gelmek aldigi zevki gor ek daha guzel
oysa o an partnerinin gözlerinin içine bakmak daha zevkli ;)
Saçma bir şey böyle insanların evlenebilmiş bşle olması ilginç
:) ilginçmiş doğrusu kendisi yapsa anlarımda sana yapmasıda tuhaf
Aksine onu titrerken izlemek öyle zevkli ki onu izleyince baya heyecanlanıyorum ben bence sende eşine bunu söyle
O neden ki acaba güvensiz mi yoksa bir seymi cikmiyor
Çıkıyor bilmiyorum
Az çıkıyor sanirim
Bosalirken gormek kadar zevkli bisey yok karsi cinsi, yanlis yapiyo bence
İyide nerene bakmani istemiyor yuzune mi?
Benim yüzüne bakmamı istmeiyor
Tuhafmış o zaman boşalırken öpsün seni yani ya da sarilsin sana yüzünü hiç göremez daha güzel olur öyle şartlandırma kötü oluyor ya
Nereye nasıl boşalıyoır
İçime
ilginç bir durum o an sadece ses tonu değişir birde yüüzde kasılmalar olur farklı bi durum yok
belki farklı bişey odaklanamıyor
En çaresiz ve çirkin halleri
Bunu ona sorsana?
Sordum. Yazıyo detayda okumuyor musunuz
tamam da bu bi açıklama değil ki asıl nedenini sor
İğrenmenden korkuyordur
Valla ince yakalamissin doğru
Gözünü kapatıp başkasını düşünüyordur bazen
ben de. utanırım o an
utanıyor demek ki knkas
Nereye bosaliyor ki ilginc
İçime
Niye bakmani istemiyor ki ne kadardır evlisiniz. P zevki görmen lazim
1 yıldır evliyiz nedenini size soruyorum işte bir erkek neden istemez?
Brn isterim esin ilginç ne düşünüyor acaba. Cocuk istiyor musunuz
Evet
Bilemedim bu konuda rahat değil. mi seks konusunda
Rahat
Ben boşalırken izlenmek isterim aksine
Seni kandırıyor olabilir,
Penisi mi sünnetsiz
Hayır
Her zaman mi yapıyor peki içine tam girerken yüzünü kapatıyor mu
Hayır sadece boşalırken yapıyor
O zaman sen bosalt onu elinle sünnetli penisine sen yap mastürbasyon
İçine mi dışına mı?