Şimdi ev baya kalabalık 5 yetişkin 2 çocuk var. küçük çocuk aynı odada yatıyor.
normal evli bir çift haftada kaç kere birlikte olur?
Eşini aldatan kaç kere birlikte olur?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şimdi ev baya kalabalık 5 yetişkin 2 çocuk var. küçük çocuk aynı odada yatıyor.
normal evli bir çift haftada kaç kere birlikte olur?
Eşini aldatan kaç kere birlikte olur?
İnsanın yapısına göre değişir bu. Evde birileri varken kanka moduna dönüyoruz. :D yalnız olunca ama her türlü çılgınlık. iş yoğunluğuna da bağlı. kafa yoğun olunca istek de azalıyor. yeri geliyor her gün, 2 günde 1, yeri geliyor birileri geliyor, iş yoğunluğu oluyor, araya adet giriyor 2-2.5 haftada 1 e düşüyor vs...
çocuk direk evlilik hayatına olumsuz etkiyken bir de evde 3 yetişkin daha olması... düşünemiyorum. işten eve gelmek istemezdim heralde.
Çocukta aynı odada kalıyorsa biraz zor tabi ama yinede en az bir iki kez olur, tabi ne zamandir evli oldukları, aldatma var mı o önemli, aldatma varsa sırf eşi farketmemisin diye haftada bir olabilir
Evli çiftim. Çocuk yanımızda diye haftada bir ister eşim. Aldatsam yine de belli olmasın diye haftada bir yapardım. Bana kalsa haftada 3-4 olmalı
Cevap
12Cevap
Eşini dışarıda aldatan bir erkek eşiyle çok sık seks yapmaz ve uzun aralıklarla yapar.
Aldatmayan bir erkek ise hafta 2-3 kere en az yapmak ister.
Yani 2 çocuk ve o kadar kişi varsa evde hafta da 1 bile yapmam zor.. kaç günde bir istiyorsun?
kalp ve damar sağlığı umanları günlük düzenli öneriyor. en az gün aşırı
yni bu da haftada şu demek. 4-7
3 iyidir. eşini aldatan diye bir şey yok. evdeki için bu sayı. dışarıdaki ile olanı bilemem
Eşini aldatan çok kere birlikte olabilir ki çoğu kişi de eşiyle yapamadığı için aldatır zaten
Haftada 2 normali ama bizde aynı durumdayız şartlar zorlu sorun yaşıyoruz
o kalabalık da baya zor olur
Aldatıyor mu seni?
O kalabalıkta pekde kolay olmasa gerek
2-3 yeter
Dört oluyor
Bu ne sorular boyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?