Sınırı olmalı mı yoksa sınırsız mi olmalı anal, cimcif vs. Evliyim ben ne istese yapıyorum ama bu basitlik olur mu sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSekste tabu olmaz ama sınırsızlık diye birşeyde olmaz! Sekste her iki tarafında istediği şeylerin yaşanması, her iki tarafında zevk alacağı şeylerin yaşanması gerek! Eğer bu ortak istek ve arzular çoksa çok , az ise az zevk yaşanıyor! Yatakta mutlu olup olmamakta bu çizgide ayrışıyor!
Ama sırf fazla şey yaşıycaz diye karşı taraf istemediği halde anal sekse zorlamak, saksoda ağıza b. şalmak, hasta ya da isteksiz olduğu halde yapmakta iğrenç! Sdece misyonerde yaparım ve kılımı kıpırtdatmam demekte iğrenç bence :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSınırsızlık kişiden kişiye düşünce yapısına göre değişir burada önemli olan çiftlerin ritim tutumunun birbirine uyum sağlayarak keyf alarak yaşaması ve yaşatmasıdır ve yaptıktan sonra saygı düşüncesinin asla gitmemesidir çiftler birbirine istek hayal beklenti yenilik merak vs ne varsa rahatça dile getirip konuşabilmesi ve birbirine uygunsa sonrasında ise saygı düşğnce azalmayacaksa yapabilmesidir
00 Yorumla
Bir adım sonrası için eşler acele etmemeli her şey nir anda yaşanmamalı
Zamanla adım adım olgunlaşarak ve kabullenerek saygı böyle gelişir. Cinsellikte sınır be sınırsız ifadeleri kişilere göre çok farklı anlamlar içerir. Kimine göre cuckold fantezi sinirlen kimine göre ağza boşalma sınırsız olmayi ifade eder.00 Yorumla
+1 yılYa nasıl içinde geliyorsa yap. Senin her istediğini de o yapmalı evliyseniz. Ama tabi bazı şeyler zorla olmaz. Cimcif bilen kadın da ilk kez gördüm
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye bilmiyim prndami izlemiyoruz sjsjsj
- +1 yıl
Hahaha p*rno cimcif yazmıyor
Soran+1 yılNasıl yazmıyor
- +1 yıl
Türkçe mi izliyorsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
46Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Seninde onunda hoşuna gittikten sonra kimseyi ilgilendirmez
00 Yorumla
+1 yılEvli çiftler arasında seks sadece ikisi arasında yaşanmak üzere sınırsız olabilir.
Sınırsızlık dendiğinde insanlarına aklına her şey gelebiliyor.
Grup, teşhir, izletme vb gibi üçüncü kişilerinde dahil olabileceği aksiyonlar...
Burada önemli olan çiftlerin kendi aralarında sınırsız bir seks yaşamaları ve fantezilerini ona göre ayarlamalarıdır.
Fetişist arzuları ya da farklı baştan çıkarma eylemlerini yapabilirler.
Dolayısıyla çiftler arasında ki sınırsızlık bu olabilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılcinsellik sınırsız olmalı. Ama sana değer veren ve sana saygısı olan biriyse karşındaki. Beni günlük hayatımızda prenses gibi hissettirip şımartan eşime tabiikide cinsellikte her şeye müsaade ederim.
73 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Patron12 öyle bir teklifte bulunmaz. Kabul de etmem. Grup bir fantezi değil sapkınlıktır
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. sadece cinsellik değil her konuda bir red line olmalıdır
cinsellikteki red line SAĞLIK VE ONUR OLMALIDIR
sağlığı ve onuru rencide edici saçmalıklardan uzak durmak gerek
mesela anal gibi, eş değiştirme gurup gibi00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBu kişiden kişiye gören değişen kavram ama bana göre sınır olan şeyler pissing scat aşırıya kaçan hardsal şeyler vs onun dışında duruma göre uyum sağlarım
00 Yorumla
+1 yılZevk alıyırsan hepsinden aranızda sınır kalmamalı ama bir taraf zevk alıyorsa diğeri almıyırsa o zaman orada sınır çizilir çizgi geçilmez saygı gösterilir ilişki böyle yürür.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 720 cevap paylaştı.
+1 yılHoşuna giderse yaparsın gitmezse yapmazsın bu kadar basit. Basitlik filan olmaz sen onun karısısın evlisiniz nihayetinde.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSınır olmamalı her iki taraf aradığı beklediği herşeyi birbirinde bulmalı yaşamalı ve hiçbir ekstra şeye kişiye ihtiyaç duymamalı
00 Yorumla
+1 yılYani gerçek bir cinsellik yaşamak isteyen çiftler veya evliler her şeyi sınırsız ve çok istekli yapmaliki yaşanan cinsellikten zevk alınsın bence
00 YorumlaKimin canı ne istiyorsa onu yapmalı,
Rahatlık eşlerinizin rahatsızlığı kadar olmalı. Sınır da bu olmalı.00 YorumlaIlerde suçluluk duygusu getirebilir. Toplum içine çıkınca sıkıntı yaratır.
04 Yorumla
Soran+1 yılNeyden suçluluk duycaz
Soran+1 yılYok dediniz madem açıklayın mesela neyden suçluluk duyarım
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılSadece kendini kullandırmak olur evli olmanın anlamı yok
010 Yorumla
Soran+1 yılAldatma olayı olmasın diye aslinda izin veriyorum yanlış mı yani
- +1 yıl
Söylenilecek çok şey var bu duruma asla sen kendini bu şekilde verirsen senden çabuk sıkılacak ki
Soran+1 yılHadi ya bende herşeyi beraber yaşayalım aldatma olmasın diye böyle düşünmüştum
- +1 yıl
Kaç yaşındasın
Soran+1 yıl25
- +1 yıl
Yeni evlendin sanırım
Soran+1 yıl6 yıl oldu
- +1 yıl
Bişey demyeyim burdan bence
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Dedim ya söylenecek çok şey var bu hikayede
+1 yıleğer çiftler istiyorsa sağlıklsal bir problem yoksa yapabilir sınırsız.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılSınırsız olmalı bence ama iki tarafta bundan zevk almalı
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. İstemediğini yapmayacağım çünkü cinsellik iki taraf lı zevk almaktır
00 YorumlaHayır bizde yapıyoruz bence uzun evliliğin sırrı bu yani
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kadına bağlı bu şeyler doymuyorsa ne istiyorsa yapacaksın
08 Yorumla
Soran+1 yılKadın doymuyorsamı
Soran+1 yıl@zakaryan yani cinsellik önemli kadınlar açısından memnun olmak şart
+1 yılYa böyle tuvaletini yapmalı saçma sapan şeyler hariç hepsi okey bence. Karımla onun iç çamaşırlarını paylaşmak ortak giymekte isterim, hatta beni yapabilir karşılıklı o halde giyinmişken
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSekste tabu olmaz. 11 yıllık evliyiz. İstediğimiz her şeyi yapıyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe tür sınırdan veya sınırsızlıktan bahsettiğini tam olarak anlamadım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIkinizin arasında birbirinin üstüne sıçanlar bile var. Kime göre sınırsız mesela?
00 YorumlaIçinden ne geliyosa seni ne mutlu ediyosa onu yap
40 YorumlaNeden basitlik olsun
senin gibi kadın zor bulunur
00 Yorumla
+1 yılSınır olsun bi zahmet
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden sınır olmalı
+1 yılDaha neler abi, kendine de mi saygın yok
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden bende zevk alıyorsam saygı ile ne ilgisi var
- +1 yıl
Ters ilişkiden mi!
Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Içinden ne geliyosa seni ne mutlu ediyosa onu yap
00 Yorumla
+1 yıl2 kişi arasinda helal olan her şey yapılmali bence
00 Yorumlaçok sınır olmamalı bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılKişilerin sınırları dahilinde sınırsız olmalı
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılDeğer görmek ve değerler önemli ama
00 Yorumla
+1 yılSallama çay yapıyor musunuz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı.
+1 yılBence sinir olmali yoksa tadi kacar
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Sınırsız olmalı
00 YorumlaÇok aşırı bir şey mi istiyor ki
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbir sınır olmalıdır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılher şey herkese göre değişen bir şey
00 Yorumla
+1 yılHem olmalı hem olmamalı
00 YorumlaCimcif ne ya
22 Yorumla- +1 yıl
@birseyvar yüzüne boşalma cimcif
- Cinsel Yaşam konusunda 561 cevap paylaştı.
+1 yılSınır olmalı bence
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Mesela kadın bana gelip 3. Kişi olarak erkek istiyorum dememeli gibi
Soran+1 yılYok okadar demedim aslında iki kişi arasında olanı dedim ama oda mantıklı 😅
- +1 yıl
Cinsellikte sınırsızlık dersen bu da girer içine ki o bir örnekti başka bir örnek verim. Şahsen bana yapılmasını istemediğim bir şey ama bazı erkekler istiyormuş, benim arka tarafıma bişey yapılmasına izin vermem
Çiftine göre değişir bence sınır olmalı
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
- +1 yıl
Nefsin için, bir yerden sonra herşeyi yapıp olaylar bittiğinde kendinden utanabilirsin veyahut hep bir adım ötesine geçip sonunda farklı şeylerde istemeye başlayıp iyice olayları kontrolden çıkarabilirsin, bir de karşımdaki kadına saygımı yitirmek istemem, arada ufak heyecanlar iyidir ama bir sınırı da olmalı
+1 yılSinir olmamali
00 YorumlaHoşunuza gidiyorsa sınırsız olsun kime ne
00 Yorumla
+1 yılBilemedim olmamalı galiba
00 Yorumla
+1 yılKarşımdaki insanının sınırsız olmasını isterdim
00 YorumlaSınırsız olmamalı
00 YorumlaSınır olmamalı ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSinirxolmaz
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen grup yapmak isterim esimle