Zaten öyleydi. Hard p*rno izleyicilerinin çoğu ergen. Daha ileri yaşlardakiler, özellikle de kadınlar daha soft içerikli filmleri tercih ediyor. Ben de et seyretmektense duyguları takip etmeyi seviyorum. Daha çok hayata yönelik, bir konusu ve akışı olan filmler. Erotik içerikli veya Erika Lust tarzı soft p*rno filmler gibi. Konu olarak da daha çok evli insanların yaşadıkları olaylar.
Yasak olduğu için ensst. Benim böyle fantezim yok, yasak diye izliyorum, gerçek olanlarını. Site sansurluyor diye kelimeyi bir harf eksik yazdım.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
bdsm sanırım icinde sert davranış içermeyenleri izleyemiyorum, direkt sekse baglanan yapaylari da izleyemiyorum biraz olay örgüsü yakınlasma kısımları olmasını seviyorum. ben aylardır hic izlemedim artık cekmiyor ama izlerken sevdiklerim boyleydi. bogaz sıkılması en sevdigim fantezi sanırım. erkekler yorum altına doluşmayın.
Foreskin teen handjob with Girls and uncircumcised penis with seks and blowjob and cfnm
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
İçinde fantezi gerçekçi bir konu olmayan hiçbir film beni hiçbir zaman cezbedi sıradan p*rno bana çok iğrenç geliyor fakat erotik içerikli filmler bence p*rno filmlere göre çok daha etkili