Erotik filmlerde en çok hangi sahneleri izlemeyi seviyorsunuz?
(Ya da en çok hangi temalı erotik filmleri izliyorsunuz?)
(Ya da en çok hangi temalı erotik filmleri izliyorsunuz?)
HD olsun, video takılmasın, önceden doldurayım, konulu olsun ama saçma sapan konuşmalarla sekse geçme süresi uzamasın, kadın da erkek de taş olsun, ikisi de hareketli olsunlar, hiç biri odun gibi durmasın, kadın abuk subuk sesler çıkarmasın, amatör değil, erotik değil, p*rno olsun.
o eller, parmaklar vajiaya doğru indikçe ıslanırım. hele oral seksin hakkını veren biri varsa mahveder beni
ağzının tadını biliyorsun
Ben müzikte takılı kalıyorum hocam bazısı çok komik oluyor arada da insan sesi efektleri gülmekten olaya konsantre olamıyoruz..düzgün yapın şu müzikleri! :))))
Kızın erkeği baştan çıkarıp yatağa attığı sahneler.
Cevap
9Cevap
erotik bana vakit kaybı gibi geliyor direk p*rnografik olması tercihim:)
penisin kadının içine girme anı favorimdir
yok ön sevişmeymiş
yok arkadan gelen ara sıcakmış
lüzum yok
direk ana yemeğe oturalım
sevmiyorum oyalanmayı boşuna acı çekiyoruz zaten öpüşünce ıslanıyorum ki neyi bekliyor baraj olmamı mı? ıslanma sorunu olana söylenecek söz yok yada romantik takılanlara ben akrep kadınıyım üzgünüm beyler sonuç odaklıyım elimde değil
bover erotiği p.rno da japon kadın ve zenci erkek olayı baya heyecanlıdır ,yalnız japon hatunların ağlamaya yakın çığlıkları yüreğimi burkuyo yazık yaaaa
Erotik sevmiyorum p*rno tercihim. Tema dersen BDSM derim.
Özellikle bondage ve forced orgazm kelimeleri yan yana geldiyse değmeyiniz keyfime. Çekirdek bile çitlerim japon ablam ciyaklarken :).
Neyk
konulu ve arada bir gösterenleri fena değil. :) ötekileri geç.
erotik film izliceksem gider spartaküsü izlerim en azından konulu
sex sahnelerini elbette,ama konuları olmalı,ofis yada dr yada masaj konuları hoş...
tinto brass tek geçerimmm
Ridding favorimdir tabi jartiyer giymiş olacak :P
tinto baba!
iğrenç olmasınlar yeter...
önsevişme anları
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar