Adil yıldırım sokak röportajını izledim de erkeklerin hepsi cinsellik olmadan bir hafta max bir ay dayanırım duramam bekleyemem vs vs demiş. Ne kadar iğrençler ya. Gerçekten de böyleler ama 28 yaşındayım ve 18 yaşından beri flört ediyorum birçok erkekle flört ettim belki 2-3 tane cidden cinsellik yaşamama kararıma saygı duyan rahatsız etmeyen olmuştur onun dışında herhalde 300 erkek filan hemen ilk buluşmalar haftalardan hep cinsellik kovaladı. Yaş meslek ülkesi fark etmeksizin böyleler bakiri dindarı bile Abaza. Cidden midem bulanıyor. Yani her şeyin bi adabı olmalı bence. O zaman herkes herkesle ilk günden cinsellik yaşasa her ay farklı biriyle olsa ne aşk sevgi ne emek ne de ilişki kalır bizi getirdikleri nokta bu. Ha evlenmeden yaşanmasın ayıp günah da demiyorum bu arada. Yaşanıp görülmeli bence uyum var mı diye sonra boşanma zor ama evlenmeden de evli gibi geniş rahat yaşanması hele de ilk günden yaşanmasına çok karşıyım. şu an sevgilim var yeni bir ay dolacak mesela ve ona da bu konuşmayı yaptım bekliyor. İlk haftalarda o da Abaza yaklaştı mesela ısrar etti bu yüzden ayrılmıştım sonra barıştık. Siz ne düşünüyorsunuz sizce de erkekler çok gereksiz tembel ve kardeşim olmadı mı? Modernlik filan değil bu bence midesizlik. Güzel bir ilişkide bence min 3 ay filan geçip duygu sevgi güven oturmalı seksten önce. Önceden el ele tutuşma öpüşme sarılma filan yeter.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYa gerçekten çok abazsa sapkın dolu ortalık. O çoğunluk yüüznden masum aklı başında düzgün erkekler çok nadir ve yanıyor onlar da işte. Yani aslında hem dinimizce hem de mantıken tabi ki evlenince olmalı. He 2 taraf da razıysa yaparlar kimse de karışamaz. Ama yapmak istemezse kesinlikle saygı duymak zorunda maalesef böyle değil 🙄🙄😪
119 Yorumla
Soran+1 yılAynen ben yapmak istemiyorum ve çoğu erkek saygı duymuyor ondan zaten kavga çıkıyor ve ayrılıyoruz. Erkekler çok ahlaksız namussuz bence. Erkeklere çok net cezalar verilmeli bence bu azgınlıkları yüzünden kadın ve toplumun huzurunu bozuyorlar.
- +1 yıl
Bende erkeğim genelleme yapmayalım lütfen
- +1 yıl
%90u böyle maalesef sende haklısın ne diyebilirim adalet yok ki ülkede cinayeti serbest bırakıyorlar tecavüzü istismarı ohoo işte böyle bir ilke maalesef 🙄🙄
Soran+1 yılEvet ya ama şöyle mesela çevremde bi erkek var çocuk çok libidosuz ve pasif ruh gibi bi o Abaza değil onun dışında tüm erkeklerin hep gözler fıldır fıldır seks arıyorlar. şu an sevgilim de normalde Abaza ama beni sevdiği ve kaybetmek istemediği için kendini frenliyor ama o da hep geriyor beni çünkü hep hadi hadi ne zaman sevişiriz modunda. Bu da beni irite ediyor hep bunu kovalaması.
- +1 yıl
Hmm çok kötü o zamannnn
- +1 yıl
Ayrılmaya bile gider monuştuysan çok oluyorsa eğer
Soran+1 yılİşte çok olmuyor ama aynen gidebilir. Zaten başta baya üstüne geldi ayrıldım sonra gönlümü aldı devam ediyoruz bakalım şu an ilgili romantik vs. Zaten dediğim sınırları aşarsa soğur bitiririm. İşte cinsel organ ya da çıplaklık yok dedim. Öpüşme sarılma var dedim.
- +1 yıl
Hadi hayırlısı bakalım
Soran+1 yılAynen bakalım. Mesela başbaşa tatile gidelim dedi yok dedim daha erken. İşte arkadaşlarımla tanışırsın sonra ailemle anca öyle vs vs peki dedi işte arkadaşlarımla tanıştı. Ailesine beni bahsetti. Şimdi ben onun arkadaşları ile tanışcam etcem zaten bunlar haftalar aylar alır. Yok öyle iki haftada seks.
- +1 yıl
Evet haklısın bakalım nereye gidecek hemen ailenle de tanıştırma bence
Soran+1 yılAile değil zaten sadece anne.
Soran+1 yılSence ne kadar zamanda tanıştırılmalı.
- +1 yıl
Ne kadar zaman oldu
Soran+1 yıl1 ay
- +1 yıl
Ohoo bence daha çok erkennnn
Soran+1 yılBence de ama o işte tatile gidelim vs muhabbetleri yaptığı için ben de annemle tanışmadan gidemeyiz sonuçta dedim o da tanışalım hemen filan moduna girdi.
Soran+1 yılErkekler böyle işte seks yapmak için her bok yalandan aşk sevgi lafları.
Soran+1 yılTek motivasyonları seks.
- +1 yıl
Ne alaka ya hâlâ genelleme yapıyorsun. Ben erkek olarak erken olduğunu söylüyorum zaten. Benc eo çocuktan olmaz fazla hızlı gidiyor. Tatile çıkalım dediğine göre düşüncesi seks. Erkeklere laf ediyorsun da sende o zaman niye öyle insanlarla beraber oluyorsun madem?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer şeyin bir sırası ve doğru zamanı olmalı. Öteki türlü ormandaki hayvanlardan nasış bir farkı olacak insanların? Modernlik ormanda her koklaştığıyla çiftleşen hayvanlar gibi olmak mı oldu 😄
Yapmayın arkadaşlar 😄
İnsanla hayvan arasında farklar var:
İnsan konuşa konuşa, hayvan koklaşa koklaşa,
İnsan yol yordam usul üstürup izler, hayvan doğasına göre bodoslama,
İnsan muhakeme yeteneği kullanır sonuçlarını düşünerek hareket eder, hayvan güdülerine göre.
HAYVANLAŞMAYI MADERNLİK DİYEN İNSAN MANİPÜLASYON YAPIYORDUR.21 Yorumla
Soran+1 yılAynen bunu diyorum ben de. İlk günden sevilmek havalı modern filan değil. Saçma sapan ilkellik bence.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılHerşeyin bi zamanı var. O cinsel lik olmadan şu kadar dayanırım vs diyenler de emin ol abaza tiplerdir. Her önüne gelenle yatmak marifet değildir. Karakterli insan hayatına dahil ettiği insanla yakınlaşması gerektiği zamanı bilir. Ama ilişkiyi bunun üzerine inşa etmez. Eden sapıktır zaten o ayrı konu
22 Yorumla
Soran+1 yılEvet bence de öyle ama hepsi sapık maalesef ya bıktım.
- +1 yıl
maalesef böyleleri çok fazla gününüzde
+1 yılNe zaman olmalı iki tarafta hazır hissettiginde o güveni duyuluyorsa. Bunu konuşmaya bile gerek kalmaz kendiliğinden gelisir zaten. Bazen konuşmak bile itici o seviyeye gelmişse birliktelik akışına bırakmalı.
12 Yorumla
Soran+1 yılİşte bence de öyle ama şuana kadar tüm erkekler hep beni sıkıştırdı ısrar etti böyle hemen ilk günden haftadan aydan olsun istiyorlar. Emeksiz sevgisiz ondan soğuyorum. Şuanda da sevgilim var bir ay daha dolmadı bile ama hep böyle bekliyor. Beni rahatsız edince ayrılıyorum o da kaybetmekten korktuğundan kendini dizginliyor ama ben köpek terbiyecisi gibi ilişki yaşamak istemiyorum. Doğal ve sevgiyle olmalı bu böyle altına sıçacak da ben tuvaletmişim gibi hissediyorum resmen.
- +1 yıl
İlerde eşine aciklayamayacagin bir şey yapma bence. Evlenip Kısa sürede ayrılanlar niçin ayrılıyorlar... Eski defterler bir şekilde ortaya çıkıyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
20Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEvlendikten sonra
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılO zaman 5 ay içinde evlensinler onu diyen erkek kullanılıp atılacak eğlenecek erkekler olur evlenilmez yuva kurulmaz oylesi sacma insanlarla ztn. Ztn çoğu kadın cinsllıgı. Kullanarak paralarını yiyor o davarların
21 Yorumla
Soran+1 yılAynen bence de ondan ben de sıcsk bakmıyorum bir ayda bitiyor zaten uzatmıyorum. Ben de eğlenip kullanıp arıyorum kendimi üzmeden istiyorsam seks. seks istemiyorsam da direkt bitiriyorum. Çok kız var yıllarca evlilik ümidiyle bekleyen eden kendini kullandıran.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBeş yıl yapmadım yani durula biliyor ama mastürbasyon yapmak da güzel belli bir zaman sonra tensel cekim istiyor tabi
11 Yorumla
Soran+1 yılE yani. Durur herkes. Bunların yaptığı saygısızlık şımarıklık zaten. Ondan ben de reddedip popo gibi bırakıyorum.
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. S*ktirsinler. O zaman gidip esc*rtlarla sevgili olsunlar. Tövbe ya 😂
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen ben de onu diyorum ne güzel ya hiç para harcama emek zaman verme ilk günden bedavaya seks yap. Neyin kafası bu yani. Eskorta bile para vermem gerekiyor.
Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Mental ve fiziksel olarak en iyi anda hissettiğinde
13 Yorumla
Soran+1 yılAynen bu da aylar alır zaten sevgi güven oluşması.
Soran+1 yılİşte patlamayacak. Patlayanlara yok veriyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınların Cinsel devrimi yine kadınları kötü vurdu. Kendi derdinize ağlayın
Bu devirde evlenen erkeklere de başarılar dilerim. Kucaktan kucağa gezip en son saf s*lak bir oğlana kendilerini yamıyorlar.
Bak sen bir de şimdiki sevgilisi cinsellik istediği için kavga edip temiz kız rolü yapıyor. Gitsen baksan işk geceden verdiği erkekler vardır ama şimdiki saf oğlana ayak yapıyor
00 Yorumla
+1 yılBen aklen eş olmadığım kimseyle yatmam. Gerisi beni ilgilendirmiyor.
00 Yorumla
+1 yıldoğal olan şeyi istiyoruz diye iğrenç oluyoruz lütfen biri bana anlatsın yahu
00 Yorumla
+1 yılOrtam uygunsa iki taraf isterde niye olmasin
10 Yorumla
+1 yılEvlenince olmalı ama millet sabırsız
10 Yorumla
+1 yıl18 yaşından sonra istemesi gayet normal vermezsen de yoluna bakarsın yapacak bir şey yok
00 Yorumla
+1 yılSanki 7 24 seks yapıyorlar ya sallayan sallayana.
13 Yorumla
Soran+1 yılAy hepsi mal ezik hayatlarında seks yapmıyorlar ama kızla bi kahve içince direkt seks muhabbeti. Ezikler.
- +1 yıl
Sadece içi boş elbiseler taşıyorlar!
Soran+1 yılAynen ya boş aptal çoğu. İşe yaramazlar hiçbir kadını ve sevgiyi hak etmiyorlar umarım yalnız ölürler.
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. İhtiyaç duyulduğu zaman
00 Yorumla
+1 yılİlk 72 saat içinde 😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bir ayrım yok. Hazır hissettiğinde
00 Yorumla
+1 yılEvlendiğinizde
10 Yorumla
+1 yılEvlendikten sonra
00 YorumlaHiç bir zaman
00 YorumlaHiç olmasa olmaz mı?
00 Yorumla
+1 yılEvlendikten sonra
00 Yorumla
+1 yılEvlendikten sonra
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı. Film izlerken