Sizce cinsellik ne zaman olmalı?

Adil yıldırım sokak röportajını izledim de erkeklerin hepsi cinsellik olmadan bir hafta max bir ay dayanırım duramam bekleyemem vs vs demiş. Ne kadar iğrençler ya. Gerçekten de böyleler ama 28 yaşındayım ve 18 yaşından beri flört ediyorum birçok erkekle flört ettim belki 2-3 tane cidden cinsellik yaşamama kararıma saygı duyan rahatsız etmeyen olmuştur onun dışında herhalde 300 erkek filan hemen ilk buluşmalar haftalardan hep cinsellik kovaladı. Yaş meslek ülkesi fark etmeksizin böyleler bakiri dindarı bile Abaza. Cidden midem bulanıyor. Yani her şeyin bi adabı olmalı bence. O zaman herkes herkesle ilk günden cinsellik yaşasa her ay farklı biriyle olsa ne aşk sevgi ne emek ne de ilişki kalır bizi getirdikleri nokta bu. Ha evlenmeden yaşanmasın ayıp günah da demiyorum bu arada. Yaşanıp görülmeli bence uyum var mı diye sonra boşanma zor ama evlenmeden de evli gibi geniş rahat yaşanması hele de ilk günden yaşanmasına çok karşıyım. şu an sevgilim var yeni bir ay dolacak mesela ve ona da bu konuşmayı yaptım bekliyor. İlk haftalarda o da Abaza yaklaştı mesela ısrar etti bu yüzden ayrılmıştım sonra barıştık. Siz ne düşünüyorsunuz sizce de erkekler çok gereksiz tembel ve kardeşim olmadı mı? Modernlik filan değil bu bence midesizlik. Güzel bir ilişkide bence min 3 ay filan geçip duygu sevgi güven oturmalı seksten önce. Önceden el ele tutuşma öpüşme sarılma filan yeter.
Sizce cinsellik ne zaman olmalı?