Buna tarih ve zaman sınırı koymak yerine tek kelime ile güvendiğiniz zaman desek en doğrusu olur. Onun size karşı samimiyeti içtenliğinin rol olmadığını gerçekten sizi düşünüp size ait olduğunu farkettiğiniz zaman en doğru zaman bence.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSenin babana abine ve erkeklerin geneline bir sitemin var haksızda sayılmazsın ama nefis işin içine girdimi tasmayı taktımı heryere çekiyor onun için zina yapmayın demiyor ayette zinadan uzak durun diyor çünkü yaklaşırsan fıtratın gereği yaparsın nefislerimiz var kimisi yönetiyor kimisi kölesi oluyor işte mesele bu başarabilenler kazanıyor
01 Yorumla- +1 yıl
Arkadaşım iradesiz insana saygı duymam. Ben iradeliyim. Karşıma da genelde iradesiz daha önce bağımlılıklaeı da olmuş Abaza boş kendi hayatını kuramamış erkekler çöktü ondan hiçbirini sevmedim. Ben güçlü olgun kendi hayatınınkurmul düzenimolan erkek arıyorum ama çevremde yok. Hepsi parasız sefil ezik ergen.
Cinsellik konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kisilere gore tamamen degisir bu. Mesela inancli biri evlenmeden yapmak istemez. Inanci zayif biri gunahini bilir ama dayanamaz ama her istedigiyle yapmaz. En azindan ozel olduguna inandigiyla yapar. Ama evet flortken bunlar yasanirsa zaten hayir gelmez o isten.
06 Yorumla- +1 yıl
Valla bana çok inançlı bakirler geldi. Az biraz sarılsak etsek bütün inancı iki saniyede silip seks yapalım diye yalvardı ezikler. Ben de soğudum ayrıldım. Bak inançsız okursun ve seks yaşarsın, o zaman yargılamam ama inançlıyım diye şov yapıp en ufak şeyde cozutuyorsan Allah senin en büyük belanı versin, inancını da popon soksun bence. Ondan o inançlıyım diyenlere hiç saygım da yok, dürüst de bulmuyor. Hepsi biri kuyruk sallasa kuran yırtacak şerefsizlikte.
- +1 yıl
Ama dedim ya cogumuz inaniyoruz ama gunahkariz. Cok azi buna dur diyebiliyor. Bu kisinin kendi sorunu, sen sana karsi davranislariyla yargila boş ver gerisini. Sonucta sende biseyler yasiyosun. Sorularina baktim seni anladim. Bu yuzden sorunu kendinde aramalisin dedim. Karsindaki zaten bozuktur bunun bi onemi yok, senin kendine duseni yapman gerek.
- +1 yıl
Oğlum zaten eleyip duruyoruz piyasa mal ve kalitesiz. Kaliteli bulan nasıl buluyor bilmiyorum. Hepsi çürük bana göre. Ben daha iki mesajlaşsam zaten soğuyorum buluşmama gerek yok.
- +1 yıl
Benim babam denen * kurusu ya da abim bile aynı bok. Güzel kadın görsün seks için parasını işini ailesini satar hepsi. Hepsi penis beyinli. Düzgün erkek çok az.
- +1 yıl
Aslında güzellikle tüm erkekleri kullanıp köpek eden kadınlara bayılıyorum keşle bende de vicdan olmasaydı of ne para yerdim ama ahlak anlayışım izin vermiyor maalesef.
- +1 yıl
Yoksa kız arkadaşlarım var her bokunu erkeğe ödeten eden. Süper valla.
+1 yılBöyle bir zaman yok ama ben genelde ilk görüşmede yaşarım çünkü zaten sevgili istemediğimi baştan söylerim amaç kimsenin duygularıyla oynamak değil anı yaşamak
02 Yorumla- +1 yıl
İlk buluşmada sevişen mi var ya. Millet vücudunu çöpten bulmuş herhalde.
- +1 yıl
Kimsenin vucudu değersiz değil, sevişmeyi normal bir eylem olarak görmek lazım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
- Cinsellik konusunda 28,5b cevap paylaştı.
u +1 yılNe zaman istenilirse ya da daha doğrusu sevgili aşamasında konuşulabilir
00 Yorumla
+1 yılBie ideali yok. Bu konuda ne hissettiğin önemli. Bir insanla 5 senede yaşarsın bir insanla daha erken yaşamak ister 5 günde o güveni, tutkuyu hissedersin.
311 Yorumla- +1 yıl
Doğru. Benim aylarca sevgili olup hiç elini tutmadığım da oldu. İlk gün seviştiğim de.
- +1 yıl
Demekki ilk gün sevişilebiliyormuş😃 kendinle çelişme
- +1 yıl
@Gecelerin_yargıcı_34 kendimle çeliştiğim konu nedir?
- +1 yıl
Sana dememiştim yorumun yorum yapana dedim aynı soruda benim yorumumu eleştirip burada nerdeyse aynı yorumu yapmış🙂
- +1 yıl
Ben onu lafım gelişi dedim. İlk gün sevişmek bence manyaklık. Oradaki mübalayı anlayamıyorsan o senin sorunun.
- +1 yıl
Tamam tamam 😂
- +1 yıl
Yani bence ilk gün ya da buluşma en fazla öpüşme olur. Sonuçta güvenlik ve akıl olarak ilk gün birinin evine gitmek ya da cinsellik yaşamak bana saçma geliyor. Ben çok arzulasam bile yapmadım ve yapmam. Yapanlar var kendi tercihi.
- +1 yıl
En azından ikinci buluşmayı filan tercih eder insan yani birinci buluşma kıtlıktan çıkmış izlenimi veriyor. Bi de hastalık durumu vs hiç korkmuyor musun mesela. Karşı tarafı tanımadan böyle yapıyorsan kimbilir ne çok hastalık vardır sende.
- +1 yıl
Aynen çok hastalık var bende boş ver sen beni hadi başka kapıya
- +1 yıl
Jdkdkdldld mal sana mı sarkıyorum sana ne kadar ucuz ve bilinçsiz olduğunu söylüyorum.
- +1 yıl
Tamam işte mal bende diyorumki uza denk değiliz sana burdan malzeme çıkmaz
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvliliği beklemek lazım bence. 3 yıldan fazla süren bir ilişkim var sağolsun kendisi böyle bir teklifte bulunmadı ve bu konuda çok düşüncelidir. Evlenince olsun istiyoruz
42 Yorumla- +1 yıl
Valla ben hiç öyle erkek görmedim sanırım. Üç tane erkek ona benzerdi evet cinsellik baskısı yapmadı bana ama diğerleri maşallah daha ilk kahvede azmak başı gibiydi.
Cevap sahibi+1 yılBende hiç görmemiştim. Daha önceden konuştuğum birkaç kişi vardı sevgili değildik ama niyetlerini belli etmişlerdi hemen. Çok şükür öyle insanlarla yakın temasım bile olmadı. Şu an birlikte olduğum insandan razıyım Allahta ondan razı olsun
- Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıl1 - 2 ay içinde ya da birkaç buluşma sonrası olması daha güzel ve daha doğru. Hem heyecanı daha yüksek olur hem de seviye daha rahat korunur.
10 Yorumla
+1 yılSevgi, aşk, ciddi niyet varsa süreç uzun sürüp nikahtan sonra da olabilir.
Değilse daha kısa zamanda da olabilir.
Yine de karşılıklı istek ve uyuma bağlı.
Her iki olasılıkta da dini nikah olmadan yaşamam.00 YorumlaCinsellik konusunda 8,2b cevap paylaştı. ne zaman hissedersen o anın geldigini o zaman olmalı
10 YorumlaBu işin zamanı olmaz, ilk günden sevişesin geldiği insana ''dur bir 6 ay bekleyelim'' denmez. Aradaki uyuma bağlı
01 Yorumla- +1 yıl
Hahahahaah valla o benle sevişmek istediğinde benim dediklerim oldu dur bekleyelim diye
O elektriği almissam ilk görüşmede bile yaparım
41 Yorumla- +1 yıl
Evet bende de oluyor o
+1 yılBence karşılıklı duygulara emin olduktan sonra yaşanmasi daha dogru.
03 Yorumla- +1 yıl
Evet ama erkekler çok aceleci ve Abaza. Yalan da söylüyorlar seks için aşığız ölüyoruz diye.
- +1 yıl
Sen kanmazsin onlara😂😂
- +1 yıl
Kanmıyorum zaten 😄😄😄 baya da dalga geçip eziyorum hatta rezil oluyor. Kim kanar be üç günde ölüyorum aşığım kuduruyorum laflarına Allah aşkına. İstesem sevişirim. İstemezsem isterse kendini öldürsün. Umrum değil. Öyle yapanlar da oldu ölürüm şunu yaparım bunu yaparım diye. İyi dedim öl. Ne acımasızsın diyor kdkdldşd
+1 yıl2 gune bir yani caninn oan istediginde de olabilirr sonucta ihtiyacc 🙂
015 Yorumla- +1 yıl
Aynen hormon ve ruh haline bağlı
- +1 yıl
Evett cok istekli olmakta skinti heran canin isteyebiliyo o an yapmak istiyosun
- +1 yıl
Tamam insanın her dönemi öyle olamaz zaten.
- +1 yıl
Evett ben kendi adima soledimm 🙂
- +1 yıl
Sen demek bulamadığından hep açsın. Kadında olmaz o. Kadın azar bulur durulur.
- +1 yıl
Yoo bulamadigimdan degill doymamak sanki
- +1 yıl
Haklisinn kadin bikere yaptimi doyar
- +1 yıl
Yooo tamtersi. Ben erkeklerle sevişiyorum mesela erkeklerin hemen pili bitiyor zaten bir ya da iki boşalmada. Ben doymuyorum. Yani o ne kadar dolu sebiştiğine bağlı.
- +1 yıl
Himm sende doymuyosun o halde ben gibi
- +1 yıl
Benn oralada doymuyorumm surekli yapasim geliyoo sevismek zaten doyumsuzz
- +1 yıl
Valla orası öyle de parasız tipsiz tek olayı seks olan bir erkek istediği kadar zevk versin Kadın soğur. Kadın paraya ve imkanlara bakar. Ben bakarım. Erkek hayat kalitemi yükseltmeli. Aşk yalan dolan karın doyurmaz. Tatile götürüp güzel evde yaşatamıyorsa brad pitt olsa terk ederim bir ay sonra.
- +1 yıl
Cok hakkisinnn sana katiliyorummm 🙂
- +1 yıl
Ama işte niyeyse karşıma hiç paralı erkek çıkmıyor. Yani parası olsa da harcamayan kalitesiz cimri erkekler hep. Yani bana aldıkları en fazla şey gümüş kolye ya da uçak bileti. Bence çok ucuz. Ya da bir lüks akşam yemeği. Bence çok az. Uyduruk çiçek ve 10 lira eşantiyonla kadın tavlanmaz. Bir erkek benle evlenmek istiyorsa baya para harcayıp bana verdiği değeri göstermeli bence. Lafta ölüyorum bitiyorum diye yalvarıyor hepsi ama bir yemek ısmarlasa yüzü düşüyor. Hiçbir bok olmaz bence onlardan ben direk soğuyorum.
- +1 yıl
Yani kadını haftada bir iki güzel yemeğe götüremeyen. Ayda bir tatile götüremeyen. Arada hediye çiçek almayan hiç aşığım ölüyorum evlenmelim demesin. Maşallah şimdiki erkekler bırak almam hesabını, kendininkini bile kadıma ödetecekler paçozlar.
- +1 yıl
Evet oyke ne yazikki istedigin gibi biri cikar karsina umarimmm
2. de yaşamıştım ben biriyle kişiye göre değişir bence
07 Yorumla- +1 yıl
Ben mesela daha ilk buluşmada seks için ısrar eden birinden soğurum. Ama haftalarca çıktıysak ve hiç öpüşme bile olmadı ve fiziksel bi şey yoksa. Ondan da soğurum.
- +1 yıl
Aynen millet evlenene kadar nasıl bekliyor çok saçma. Aylarca yıllarca. İki taraf bakir olsa okey de değilse kimse beklemez.
- +1 yıl
Valla ben çevrede iyi biri yoksa dururum. O kadar da şuurum gitmiyor yapmayınca senin gibi.
- +1 yıl
Yapıştırmak ne lan daval
- Cinsellik konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu soruyu 2013 te görsem 2-3 ay derdim şimdi ilk buluşma oluyor genelde
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenmeden yaşanmaması tarafıyım
Sana neden saçma geliyor
Helal haram kavramı kalmadı ondan sana saçma geliyordur01 Yorumla- +1 yıl
Mal çünkü sonra herkes ağlıyor ten uyumumuz yok ya da hiç anlaşamıyoruz vs vs yatakta diye. Önceden denenmesi lazım. Kapalı kutu ile evlen çok istiyorsan sonra diğerleri gibi ağlar aldatır nafaka öder boşanma işlerinde sürünürsün.
+1 yılPeki o 1 ,2 ayda 2 kere gorusebildilerse senin tezin çöp oluyor
00 Yorumla
+1 yılİdeali diye bir şey yok. İlk buluşmada da yaşanabilir.
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kendini ne zaman rahat hissedersen
111 Yorumla- +1 yıl
Doğru
- +1 yıl
Keşke Avrupa’da doğsaydım lisede sevişirdim. Türkiye baskısından nefret ediyorum.
- +1 yıl
Ben hiç duymadım görmedim lisede yapan.
- +1 yıl
Ankara
- +1 yıl
Abi benim lisemde kimse yaşamadı yani. Hangi lise o.
- +1 yıl
Abi benim kız arkadaşlarımın sevgilisi yoktu. Ayrıca lisede sadece bi kız öpüşmüştü bizim ve olay olmuştu oooo öpüştüler diye.
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1 2 ayda çok be 1 hafta yeter bence
47 Yorumla- +1 yıl
Doğru aslında
- +1 yıl
Aslında yine birkaç buluşma ideal gibi
- +1 yıl
Sen neler yaptın anlatsana
Cevap sahibi+1 yılözelden anlatsam olur mu
- +1 yıl
Tabii yaz bana sen gizlisin
Cevap sahibi+1 yıltakip attım
- +1 yıl
Ooo ama haksız lik buu
Sekste Zaman kavramı yanlıș... O Anda karșılıklı Ne hissettigine bagli
10 YorumlaSeksin zamanı yok ister ilk gün ister bir sene sonra. Çiftlere bağlı
00 Yorumla
+1 yılBence sabah akşam bir posta yaşamalı
00 Yorumla
+1 yılBuraya yazıcaktım hemen diye 😅
00 YorumlaKarşılıklı arzunun başladığı an
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,3b cevap paylaştı. İki taraf da istediği zaman yaşanmalı
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılKişiler kendini hazır hissettikleri zaman.
00 Yorumla
+1 yılbol bol yaşa yap bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2,3 gorusmeden sonra en azindan neleri sevip sevmedigini anlar ona gore 😊
00 YorumlaIlk bulusmada bile olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvlenince, anca esimle…
014 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar çok bakir erkek var ya.
- +1 yıl
Sanırım tanıdığım bakir erkek kadından daha fazla.
Cevap sahibi+1 yılValla erkegi bilmiyorum ama kizi bulmak mesele…
- +1 yıl
Ben bakir erkek asla istemem son flörtüm bakirdi mesela sadece ön sevişme yaptım. Eminim performansı kötü olacaktı ondan alta hiç girmedim.
Cevap sahibi+1 yılBu arada gordum de, sen ne kadar cok bakir erkek var ve sanirim daha fazla erkek var bakir olan doye yazmissin ama diger arkadasa yazdigin yorum da tam tersini soylemissinn…
- +1 yıl
Ne demişim. Bakir erkek benim çevremde var ama bakir kız tanımıyorum
Cevap sahibi+1 yılBende anlamiyorum boyleleri sanki yarismaya katiliyorsunuz yok tecrubesiz yok performans falan, neye gore sevgili, sevdiginizi buluyorsunuz. Beraber ilkilerinizi yasarsiniz beraber tecrube edinirsiniz…
Cevap sahibi+1 yıl“Valla ben hiç öyle erkek görmedim sanırım. Üç tane erkek ona benzerdi evet cinsellik baskısı yapmadı bana ama diğerleri maşallah daha ilk kahvede azmak başı gibiydi.”
- +1 yıl
Arkadaşım be beraberi ben yaşamışım bitmiş. Hiçbir erkeğim ilki olamam köpek eğitemem valla tecrübeli olsun Kadın vücudunu bilsin.
- +1 yıl
Arkadaşım evet. Bakirlerin çoğu istekli zaten ama kadın bulamıyor.
- +1 yıl
Bakir demek kendi tercihi ile demek değil ki. Ezik bulamıyor demek. Kadın kendi tercihi ama.
Cevap sahibi+1 yılTamam yasamissin biliyoz bende yasamadin demedim.. karsi taraftan cok bekliyorsunuz iste…
Cevap sahibi+1 yılYooo benim de kendi tercihim evliligi bekliyorum, bana da silah dayamadilar zorunlu degil bu dusuncem.
Sen sacma yorumlarin var gercekten…
Cevap sahibi+1 yılNeyse ben yatiyorum iyi gunler
+1 yılİlk buluşma iyi bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenilince özel kişiyle
03 Yorumla- +1 yıl
Sen yaşamadın mı
Cevap sahibi+1 yılYaşamadım tabikii de
Cevap sahibi+1 yılGüncellemene cevaben yasıyorum herkesin kararına saygı duyarım fakat inanç meselesi diyelim
zamanı olmaz çekime bağlı
00 Yorumla
+1 yılEvlenince imzayı Attıktan sonra
00 Yorumla
+1 yılistendiği zaman.
00 Yorumla
+1 yılcanlı istedikçe
00 YorumlaBi sonra
01 YorumlaBir kaç ay sonra
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılSeks haftada bir
00 Yorumla 2-3 ay olmalı
00 Yorumla
+1 yılHiçbir zaman.
00 Yorumla
+1 yıl2-3 görüşmede
04 Yorumla- +1 yıl
Ama daha birbirini tanımadan etmeden çok yakınlaşıyorsun ve bağlanıyorsun. Sonra saçma biri çıkarsa kopması zor olmaz mı.
- +1 yıl
evet ama o insanına göre degişir
- +1 yıl
Evet gerçi benim de sevişmeme rağmen direk soğuyup sildiklerim oldu. Her seviştiğine de bağlanmıyorsun sonıçta.
- +1 yıl
Aynen öyle
- Cinsellik konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılIlk firsatta
00 Yorumla - Cinsellik konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yıl4-5 ay bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSpontane
00 YorumlaCinsellik konusunda 17,1b cevap paylaştı. Evlilik olunca...
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,4b cevap paylaştı. evlendikten sonra
00 Yorumla1-2 aydan sonra
00 YorumlaHer zaman.
00 Yorumla
+1 yılBence evlenince
00 Yorumla
+1 yılArzuladığım an
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri