+1 yılMerhaba sanırım oral diyecektiniz 🙂oralsız seks bence geçiştirmeli bir seks dir mesala öncelikle koku geliyor olabilir bunun hemen çaresine bakmalısın koku yoksa çikolata bal gibi şeylerle renklendire bilirsin ıslak gelmez ona artı öpüşürken sadece dudaklarınızla değil dillerinizide yalayın bunun da pozitif etkisi olur umarım faydalı olur
01 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
+1 yılSenin kocanda iş yok sen benim karım olacaktın bak bakalım yaşadığın zevkleri. Eşini alıştırmak için vajinani güzel bir kokulu sabunla yika sevisme esnasında. Vajina eşinin sevdigi şeyi sür bal seviyorsa bal çikolata seviyorsa Sarelle sür yalamayıni söyle o şekilde alışır
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılYani Şapur şupur yapmasına gerek yok yaparken hafif Islanma olması tabii ki normaldir yani böyle direk ağzını yapıştırmak yerine dilini kullanarak daha güzel şeyler yapabilir
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı.
+1 yılEşin ağzının tadını bilmiyor. Zamanla alışır 3 ay daha yeni normal cinsellik yaşarken çok belli etme Oral yapınca zevk aldığını çok belli et o zaman yavaş yavaş alışır.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
+1 yılYatak odanızı ve özelinizi neden burada paylaşıyorsunuz? Eşinin açısından düşününce rahatsızlık verici, buradan hiç kimse size yardımcı olamaz eşinle konuşman gerekir bu tür özel konuları, varsa şikayetin al karşına ciddi bir şekilde konuş. Abaza çok buraba objektif cevaplar alacağını mi düşünüyorsunuz? Burası hiç yeri değil.
22 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmaya utanıyorum. Çünkü bı iki defa dedim ıslak vs dedi arada kaynadı gitti. Ve bu bende sanki şey psikolojisi oluşturdu. Beğenmiyor fazla islandigim için istemiyor gibi.
Hayır özgüvenim çok yüksek fiziki olarak gayet olmasi gerektiği gibi her şey ama nedense bu modumu çok düşürüyor- +1 yıl
Konuşmaya utanma aksine daha rahat ol çünkü evlilik iki kişiliktir, örnekle açıklayacak olursam 2 kişilik adımı tek kişi atamaz... al karşına güzel ve ciddi bir üslupla böyleyken böyle derdini anlat seni ve düşüncelerini önemsiyorsa zaten gerekeni yapacaktır.. burada adamlar görüş yapıyor sonra kendi fantazilerini görüş içinde bir nebze anlatıyor, örneğin skol85 nickli kişi!!! Özgüvenin yüksek olmalı zaten böyle bir şeyin modunu düşünmesine sakın izin verme, eşine bunu söyle çok rencide edici bir durum olduğunu yatak odasında bencilliğin olmaması gerektiğini bizzat kendisine anlat, bir kişi tatmin olabiliyorlen diğer kişinin yarım kalmaması gerektiğini idrak edebilsin mesela, diğer türlü rencide edici oluyor çünkü. Fizik konularına girmicem bu özel bir duruma girer. Diğer türlü tavsiyelerimi dinle buradakilere kulak asma.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılanlamamış olayı. dil darbeleriyle mayışan kadının hali farklı olur. bir dövmeci arkadaş vardı. bazen yardıma gidiyordum. Vajina üstü dövme yaparken yardıma çağırdı. bende kadının o mayışıklık haliyle " z. ik beni" dediğini hatırlıyorum. arkadaşın ve müsterinin ricasını kıramadım. :) Ve kadın evliymiş.
00 Yorumla
+1 yıltavsiyem anal plug ya da anal dildolar kullan o vaji. girerken anal olarak sende uyarılırsın , oda bu işlere alışır, ama temizlik önemli, plug ya da titreşimli olanlar hem sizi hem partnernize zevk vereceği için zamanla alışmasına neden olacaktır.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sanırım oral demek istedin anal ile yüzünün ıslanması alakasız.
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet askim oral diycektim
Soran+1 yılParmağıyla yapıyor ağzını pek degdirmiyor. Değse bile maks 30-40 saniye
Soran+1 yılOnu nasıl böyle şeylere ikna ederim
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. senin için daha iyi vajismus vakaların sebebi yüzde 95 anal seks
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Oral dmek istedin sanrm 😅 biz yapıyoruz ona sevdir 👍
00 Yorumla
+1 yılbunu ciddi konuşmalısın bence sen ona oral yapıyor musun?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılonun yerinde olmak isteyen o kadar erkek varken onun yaptığına bak ya :/
00 Yorumla
+1 yılah ben olacaktım var ya, gece gündüz önlü arkalı becerirdim seni
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 939 cevap paylaştı. Sen ona yap alıştır sonra karşılıgi gelir 😉
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimi erkek oral yapmak için delirir kadın müsade etmez sizde olay tam tersi şanssızlık diyelim :/ Umarım çözüme gider iş benimki gitmedi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılvay beeee.. bi atasözü var, tam sizlik ve benlik :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIstemiyorsa maalesef alıştıramazsın, ve dolayısıyla sende mod düşüklüğüne neden olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleşin yapmıyorsa başkası yapar , yemeyenin malını yerler
00 YorumlaOral yapılmaz mı ya nasıl bi kocan var sen de ona yapma
00 Yorumla
+1 yılöncelikle anlattığın anal değil oral ve yani istemiyor olabilir ama ben bayılırım :)
00 Yorumla
+1 yılSende yapan bi partner bul arada degisiklik yapmis olursun ;)
00 Yorumla
+1 yılNe şanlı kocalar varya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 946 cevap paylaştı. kadın/erkek çoğu hoşlanmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Yav kadın yalanmadan seks mi olur
00 Yorumla
+1 yılSordun mu sebebini ne diyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. oral candır yaa. oral yapılmazmı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılanalın ne olduğunu biliyor musun
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. Yapmasın öbürünü yapsın..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnalın haram olduğunu biliyordur belki
01 Yorumla
Soran+1 yılOral olacaktı ya yanlış yazmışım
Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. belli bu sanal kimlik...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. Sende ona yapma.)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. anal mı oral mı yapmıyor
00 Yorumla
+1 yıloralı anal zanneden bir kezibannn daha
04 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir karıştırmisim cinsellik ile yani tanışıyorum ne var bunda
- +1 yıl
sen yapıyon mu adama
Soran+1 yılBen ona yapıyorum
Soran+1 yılMesela yaparken bende çok zevk almıyorum ama o seviyor diye yapıyorum
+1 yılBaşka bir erkek iste
01 Yorumla
Soran+1 yılBaşka erkek istemiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Gel ben sana yaparim
00 Yorumla
+1 yılNormal deneyin sizde
00 Yorumla
+1 yılkudurtarak
00 YorumlaFiziğin ve yüzün çekiciyse yapar bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılAnal mı oral mı
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılgaza getir
00 Yorumla
+1 yılVermek istiyon malmıs
00 Yorumla
+1 yılCanın acımıyor mu
09 Yorumla
Soran+1 yılCanım niye acısın
Soran+1 yılOral olacaktı yanlış yazmışım
- +1 yıl
Heee yapmayı sevmiyordur bazıları sevmez
Soran+1 yılNasıl sevdirebilirim
- +1 yıl
Yok o onla alakalı sevmiyorsa sevmez bence sende isteme o isterse yapsın ya da sen ben öpeyim de üstünde ters den mecbur kalır bsiey de diyemez
Soran+1 yılAma gerçekten canım istiyor merak ediyorum
- +1 yıl
Neyi merak ediyorsun
Soran+1 yılHissiyatını
- +1 yıl
Yapmis sana yaparken hissetmedin mi
Gizli Üye(30-35)+1 yılnasıl yapmaz ya imkansız
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle eşi bulmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnal mi oral mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılOralll
Cevap sahibi+1 yılHahaha
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiçmi yapmiyor
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem