Evliyim ve aşırı anal isteğim var ama eşim canın acır hem alışırız hemde günah falan diyip geçiştiriyor. Ama gerçekten çok istiyorum anal sekste nikâh falan düşüyor diyorlar doğru mu ne gibi günah yani gerçekten bilen birileri aydınlatsın çok isteğim var
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnal ilişki konusunda sorulan soruya cevap verilmiş.
Değerli kardeşimiz,
Kadına arka organdan/anüsten cinsel ilişkiye girmek, ne şekilde olursa olsun kesinlikle haramdır. Şayet kadın bu işe razı olacak olursa, o da büyük günaha ortak olur. Eşler arası bile olsa anal ilişki, livata olarak adlandırılmış olup, yasaklanmıştır.
Kur'an'da cinsî münasebetin ana gayelerinden birinin neslin devamı olduğu ifade edilmiş ve kadının cinsel organından (vagina) olmak şartıyla, ilişkinin şekil açısından serbest bırakıldığı bildirilmiştir.
“Ey Muhammed! Sana kadınların ay başı halinden de soruyorlar. De ki: O bir eziyettir Onun için ay başı halinde oldukları zaman kadınlardan çekilin ve temizleninceye kadar onlara yaklaşmayın. İyice temizlendikleri zaman ise Allah’ın emrettiği yerden onlara varın, yaklaşın. Şüphesiz ki Allah çok tövbe edenleri de sever, çok temizlenenleri de sever.” (Bakara, 2/222)
Devamındaki ayette de şöyle buyurulur:
“Kadınlarınız, sizin için bir tarladır. O halde tarlanıza dilediğiniz gibi varın ve kendiniz için ileriye hazırlık yapın. Allah’tan korkun ve bilin ki siz mutlaka O’nun huzuruna varacaksınız. Ey Muhammed, müminleri müjdele!” (Bakara, 2/223)
Buna göre cinsel ilişki, üreme organından olmak şartıyla her türlü ilişkinin helal olduğu bildirilmiştir. Öyleyse dışkı yerinden cinsel ilişki helal değildir.
Çeşitli hadislerde, karısına üreme organın dışından yaklaşanın, Allah'ın lanetine uğrayacağı ve bunun bir nevi livâta sayılacağı haber verilmiştir.
Peygamber Efendimiz buyuruyorlar:
"Hanımına dışkı yerinden yaklaşan kimse lanete uğramıştır."
"Erkeğe veya kadına arka yoldan yaklaşan kimseye Allah, rahmet bakışıyla bakmaz." (bk. Ebû Dâvûd, Nikâh, 45; Müsned, I, 86; II, 444; Tirmizî, Taharet, 102; Mişkâtü'l-Mesâbih, II, 184).
Bu ve benzeri hadisler kadınlara dübüründen/anüsten/dışkı yerinden cinsel ilişkiye girmenin haram olduğu hususunda delildirler. Dolayısıyla erkeğin karısına dübüründen temas kurması haramdır. Ancak şeriat bunun için ceza olarak belli bir ceza koymadığından dolayı, bu hususta verilecek olan ceza had cezaları kapsamında değerlendirilemez. Tazir cezaları kapsamına girer. Bu nedenle imam ya da hakimin bu fiili işleyen kimseye caydırıcı ve acıtıcı bir ceza vermesi gerekir. Çünkü ceza her ne kadar tazir cezası olsa da caydırıcı ve acı verici olması lazımdır. Evla olan bu hususun hakimin takdirine bırakılmasıdır.
Böyle kimseler için alınacak en önemli tedbirlerin başında, bütün samimiyetiyle Allah’a sığınmak ve kendisini bu beladan kurtarması için gece gündüz dua etmek gelir. Sonra iradesini kullanıp, bundan vazgeçme kararlığında olduğunu göstermelidir.
Böyle bir günahın tövbesine gelince: Buna şu ayet-i kerime ile cevap vermemiz güzel olur:
“De ki, ey kendi aleyhlerine haddi aşan kullarım! Allah’ın rahmetinden ümidinizi kesmeyin. Çünkü Allah bütün günahları affeder. O çok bağışlayan ve çok merhamet edendir. Size azab gelip çatmadan ve artık yardım göremeyeceğiniz zaman gelmeden önce Rabbinize yönelin ve O’na boyun eğin.” (Zümer, 39/53-54).
Allah (cc) bütün günahları affederse elbette bunu da affeder; yeter ki tövbe edilmiş olusun. Tövbe, dönmek demektir. Kişinin sonradan bulaştığı günahtan ve kötü durumdan, iyi ve günahsız olan aslına dönmesinin adıdır. Eğer kötü fiil tekrarlanıyorsa demek ki dönme henüz gerçekleşmemiştir. Ne zaman dönüşsüz bir vaz geçme olursa dönme, yani tövbe de o zaman gerçekleşmiş olacaktır.
Öyleyse böyle olan insanların da Allah’ın rahmetinden ümit kesmeleri anlamsızdır, hatta günahtır. Yeter ki, böyle bir vazgeçmeyi/tövbeyi başarabilsinler.
İlave bilgi için tıklayınız:
Cinsel ilişkide sınırlar nelerdir ve oral yolla yapılan uygulamalar caiz midir?
Selam ve dua ile...
Sorularla İslamiyet10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa neyini istiyorsun analın zevk almayacaksın, acıdan başka birşey değil.. Hem eşin senin helalin, eşinle sevişmelerin sekslerin sevap bile oluyor helal olan kişiyle helal şeyler yapmaktansa neden haram yapasın.. Bunu genelde erkekler ister karılarından ısrarla.. Erkekler zevk alır çünkü, tertemiz gö. t çok güzel, anüs daracık ve çok zevk alıyor erkekler anal yaparken.. Ama kızlar analdan zevk almıyor.. Lütfen bu merakından ve isteğinden vazgeç yapma.. Hele ki eşin, helalin kesinlikle yapma.. Nikah düşme olayını tam bilmiyorum ama olabilir de çünkü defeatle ısrarla reddedilen lanetlenene bir olay dinimizce.. Eşine söyle yalasın, yalat en fazla ama anal seks yapma..
00 Yorumla
Eşine arkadan yanaşmak tekrar nikahı gerektirmez. Eşlerin birbirine her yerleri mübahtır, haram değildir" şeklindeki bir hüküm doğru değildir;kadına anüsten yaklaşmak (ters ilişki) ehlisünnete göre caiz değildir. Ağız da cinsel temas için değil, başka işler için var edilmiştir; oradan cinsel temas yaratılış amacına da, fıtrata da ters düşer, fıtratları bozulmamış olanlar bundan nefret ederler.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayatımda hiç anal istemedim. Ta ki yapana kadar, hep hayatıma giren kadınlar istedi ama sonrasında alıştım. Kadına acı çektirmek ardından o acı ile zevk aldığını görmek çok güzel. Bu arada evet haram bir yer fakat nikah falan düşmez. Senin gibi bir kadınım olsun ya benim de çok şanslı eşin. Gir çık değil sonuçta sadece
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
46Cevap
+1 yılÖncelikle anal sekste nikah düşme durumu yok buna açıklık getirelim , evet dini boyutta haram kılındığı gerçek ve nedenleri sağlık açısından kişiye zarar vermesi..
Eşinin istememesi , biraz tuhaf çünkü genelde erkekler ister daha çok bunu..71 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle haklısın
+1 yılanal ılıskı ıslamda men edılmıstır haramdır.. ancak nıkah dusurmez! dıyetı vardır odersın.. lakın allahın sevısen eslerı gordukce mutlu oldugunu bılerek onu hıce sayıp lanetledıgı bıseyı yasamak dupoe duz aymazlık.. ayrıca bu ılıskı sızı bırbırınıze yakınlastırmaz uzaklastırır! esıne saygı duymazsın oda sana duymaz.. kokusundan goruntusunden mıdenız kalkar belkı cınsellıge tobvbe bıle edersınız.. ki esın en sevdıgı yerının ustunde domates kabugu gorurse domatesten bıle soguyabılır!
00 Yorumla
+1 yıldini nikahın günümüzde hükmü yok erkekte zevk alır yaparken kımse maval okumasın yok hak yolu yok pok yolu eleştiren erkeklerın hepsı bulsa kaçırmaz benım kız arkadaşımda çok zevk alıyor araştırdım orada sinirler varmış ondan dolayı zevk alıyorsunuz yani eşinle konuş yatakda kural olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen anal isteyeceksin ve bir erkek buna hayır diyecek.. B*kunu yiyeyim herkesi kendin gibi sanıyorsunuz ayaklarına yatma, edebiyat yapma. %100 fake bir soru.
Şunu sormak gibi birşey bu, kocamın ağzıma boşalmasını istiyorum, spermlerini yutmak istiyorum ama o bunu yapmayı istemiyor günah diyor...
Tüm erkeklerin en büyük arzularından biridir sekste ağza boşalmak ve anal seks yapmak.. Boş yapıyorsun mavi görünümlü pembeli...04 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka a*k herkesi kendin gibi mi sanıyorsun adam yanaşmıyor diyoruz kıyamam sana hem tekrarı gelir falan diyor kendiside istiyor ama yanaşmıyor işte ben napayım herkesi kendin gibi hokkabaz sanma kaybol şuradan
Cevap sahibi+1 yılBak ne dedim, herkesi kendin gibi sanma edebiyatı yapma diye yazdım.. Sen daha leb demeden biz leblebi diyoruz a*mk kamili seni si_ktir git ospu ccuğu erkek seni.. Buna inanan gerizekalıların da beyinlerini skm
Soran+1 yılErkek değilsem o g*tunu Şu*ksinler mi kaybol şuradan tenekesinn
Cevap sahibi+1 yılİsteyen gelsin s*ksin. Ne olduğun gayet ortada, boş yapma.
+1 yılEşin çok naif bir insan bence o yüzden istemiyor 😅
54 Yorumla
Soran+1 yılYa hiç sorma kafayı yicem😬😁
- +1 yıl
Bu güzel bişey
Soran+1 yılPekte değil ://
- +1 yıl
aklında kalmasın deme senin gibi düşünenlerin hoşuna gidiyor genelde çok denk geldi sen severmisin bilemem eşinle yapma zina hiç yapma unutmaya çalış derim.
+1 yılÖncelikle nıkah dusme olmaz ama dınımızde haram ve gunah genelde erkekler ıster kadınlar analdan kacar sızın konu tam tersı sen gonullu olarak verır ve esını yapası ıcın zorlarsan gunahı sana olur ılerde buyul tuvaletını tutamama ve makatya catlaklıklar olusur saglık acısından da olumsuz dıyebılırım yap yapma dıyemem karar sızın
00 YorumlaKarı kocanın cinsel ilişkiye girmesinde caizdir ama şartları var sadece cinsel organların birleşmesi cinsellik dış objeler mesela oral veya anal (ağzını veya poponu vajina olarak kullanma günahtır veya nimetleri penis olarak kullanma
00 Yorumla
+1 yılAnal seksle nikah falan düşmez. Onu söyleyen anüsünden uyduruyor. Günah olduğu söylenir ama kesin olarak anal seksin haram olduğuna dair bir bilgim yok. Seksi bir itikat değil zevk konusu olarak görmeniz gerekir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence eşin en doğrusunu yapıyor yapma eşin seni seviyor ve acı çekmeni günah işlemeni istemiyor yoksa çok zevk veren bişeymiş erkeklere onu elinin tersiyle itiyor adam sen bunuda düşün bence nikah düşmüyor ama haram
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılbizde de tam tersi. ben isterim ama eşim istemez. nikah düşme olayını hiç duymadım, ama dinimizce haram olduğu doğru.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak bu rahmetli de senin kafadanmış.
Livatayı pek severmiş
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. İsteğin olduğuna göre deneyimlisin galiba, ama eşin deneyimli olduğunu bilmiyor galba..
00 YorumlaHerkesin anal anlayışı farklı ve herkes yapamaz zaten. Anca yapmaya yeltenir dener sonra bırakır. İsteklerini en keyifli anında söyle bence ve özellikle Cuma ya da Cumartesi günleri
00 Yorumla
+1 yılYok öle bişi ama caiz değil, zaten sürekli olursa sağlık problemleri olur, arada bir yapılabilir ama sonra eşin müptelası olursa fatura sana girer)))
00 Yorumla
+1 yılanalı sadece zina olarrak yapasın eşin yapmıyorsa yapacak biini bul bende mesela partneime oal yapmak istiyorum kabul etmiyo kız sonuçta günah.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer daha önce anal yaptıysan istemen normal, yapmadıysan, orası kurtlanmış, tatlı tatlı kaşınıyor, sende istiyorum sanıyorsun😅
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn azından sen istediğin içinde olsa yapması gerekir bence yanlıs bir davranış eşler birbirlerini geri cebirmemeli ve güzel bir Duygu emin ol herşeyin yeri ayrıdır bunu anlat ona
00 YorumlaNe saçma nikah filan düşmüyor gel ben yapayım eşin istemiyor ise
02 Yorumla
Soran+1 yılDeffiol ya
+1 yıl00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyani en azından bir girmeye çalışsa belki de vazgeçeceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnal seks haramdır. Evlilik dışı ilişkiye denk dini açıdan.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılesın hem mal hemde salak gunah felan degıl zorla yapılmadıgı surece mahsuru ve gunahı yok bence nıkah felanda dusmez sacmalık
00 Yorumla
+1 yılKim çıkarmış. Sadece yapmak istemiyor ise zorlama. Sağlık açısından riskli bildiğim kadar ama uzmanı daha iyi bilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşin vurmazsa başkası vurabilir o nedenle ciddi ciddi tartışın meseleyi
00 Yorumla
+1 yılNe yapacan analdan yiyip ora vajina gibi değil zevk almazsın
01 Yorumla
Soran+1 yılAma bilmiyorum çok merak ediyorum
Havuç sok eşine göster bak acımadı ki dersin cee
11 Yorumla
Soran+1 yılHahaha
Gizli Üye(25-29)+1 yılbeni de erkek arkadasim zorluyo buna ben istemem
58 Yorumla- +1 yıl
Yapıyorsun o zaman
Cevap sahibi+1 yıl@emircan2001 hyr
- +1 yıl
Aynen yapma o zaman boş ver sen onu
Cevap sahibi+1 yıl@emircan2001 ypmam
- +1 yıl
Çok kötü olursun onun için seni sever ama kullanır
Cevap sahibi+1 yıl@emircan2001 neyse tm
- +1 yıl
Ok.🌷🌷🌷
Cevap sahibi+1 yıl@emircan2001 sanabk
Canına susamissin sen :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoyle biseyi sadece hayvanlar yapar diye biliyorum
32 Yorumla- +1 yıl
Hayvanlar bile yapmıyor
analı bu kadar isteme sebebin neki?
03 Yorumla
Soran+1 yılMerak ediyorum bilmiyorun
Bu konuda eşime fikir vermeni istiyorum 😊
02 Yorumla
Soran+1 yıl😖 benimkinede sen fikir ver
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşini kandir sen popisini tut analina sok
11 Yorumla- +1 yıl
Beyin bedava 😄
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. ya çok istiyorum deneyelim de canım acımaz de
02 Yorumla
Soran+1 yılKabul etmiyor direktmen altına alıp normal ilişkiye giriyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılerken boşalmaya sebep haberin olsun
00 Yorumla
+1 yılOf ideal * işte sensin
00 Yorumla
+1 yıleşin haklı
00 Yorumla
+1 yılNikah düşüyor ve Hocaya Sor detaylı anlatsın
00 Yorumla
+1 yılBende asla yapmam
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleşin yatakta çok mu naif ve nezaketli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence bu bir sanal kız (aslında erkek sorusu)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGunah ablacım hak yoluna devam edın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl😂 Bol muz ye kabız ıl aynı şey
00 Yorumla
+1 yılAkıllı eşin varmış
00 Yorumla
+1 yılCilve yap
02 Yorumla
Soran+1 yılYok genede düşmüyor adam
- +1 yıl
Normal cinsellik ne kadar sürüyor
+1 yılTühhh nolcak şimdi
00 YorumlaOzelden yaz bsna
00 Yorumla
+1 yılOğlan bu ya
00 Yorumla
+1 yılyapın gitsin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 932 cevap paylaştı.
+1 yılAdam haklı
00 Yorumla Allah akıl versin
00 Yorumla
+1 yılEline al sen sapla
00 YorumlaHaram
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri