İnsan niye aldatır niye aldatılır
anlamıyorum aldatınca ne oluyor
karşı taraf öğrenince ilişki bitiyor
bunu bile bile aldatmak aptallık bence
İnsan niye aldatır niye aldatılır
anlamıyorum aldatınca ne oluyor
karşı taraf öğrenince ilişki bitiyor
bunu bile bile aldatmak aptallık bence
Aradığını bulamamak olarak tabir ediyorum aşk arıyor buluyor cinsellikte istiyor ama aradığı aşta yok cinsel istegini gidermek için arayışa çıkıyor ya da ilgi istiyor ilgi bulamadığo için arayışa çıkıyor kimse dört dörtlük degildir çiftlerin bir biri ile vakit geçirmeyip duygularını gizlemesinden dolayı ya da bir birini yok saymaları buna sebep oluyor.
Sorun ordaki aldatan kişi zaten olan ilişkisini zoraki devam ediyordur hani elimde bir tane var dursun yenisine bakayım düşüncesi ayrıl ne taraklar yiyorsan yee birazda karakter meselsi tabi ki
Bunu sadece erkekler yapmıyor ki kadınlardan da çok aldatan var aslında bu da iki yüzlülük işte sevgilin var arkasından iş ceviriyorsun onun yanına gelince canım cicim hal hareketler diğerinin yanına gidinca yine canın cicim hal hareketler iki yüzlülük ancak bu kadar güzel oynanır aslinda yeni ilişkiye başlayınca hiç aldattın mi diye sormak lazım
Fantezi değil. Aç gözlülük ve farklı heyecan arayışı
kimine göre öyle ama aldatmak yerine kazanmak zor olduğu için aldatmayı seçen çok
Cevap
40Cevap
Aldatmayı fantezi olarak gören var evet ama bunu yapmak büyük bir karaktersizlik olarak da görülür o yüzden böyle şeylere kalkışılmamalıdır
Hayır karaktersizliktir
Heyecan, fantezi, sıkılma, ve hislerle oluşan kişiden kişiye değisen veya mutsuzluk istenilenler yasanmamasi gibi durumlardan oluşur aldatmalar.. Yani ben asla yapmam deyip yapanlara çok sahit oldum evlilik danışmanıyim, tabi herkes aynı değil tasvip etmiyorum ama bir çok kişide yaşıyor.
Cogu yapiyo bencede fantezi ve degisiklik isteniyor
Hep daha fazlasına ulaşma arzusu
Hayatı da ki insandan kopamamak daha iyisini bulunca büyülenmek
Bitmesini isteği bir şeyi bitiremeyiz kılıf bulmak
Bana neden yüklensin ki şimdi 🥺
Dışarıdan bir göz olarak sadece yorum yaptım neden suçlu oldum
Bence seni üzmüşler bunu da benden çıkardın
Cinsiyet farketmeksizin önemli olan aldatmak değil niye aldattığı
Partneri aldatmaya itiyorsa eğer o zaman aldatan da zerre suç yok
İnsan türü olarak tek eşli olduğumuzu sanmıyorum. Muhtemelen sebebi bu
Evrimsel biyoloji hakkında hiç bir fikrin yok dimi...
Duruna göre değişir
Eşinin yanında başkasıyla ilişkiye gidiyorsan ve izliyorsa fantezidir
aldatmak karaktersizliktir , üzerine çok konuşmaya gerek yok
fantezı degıl ama sıradanlasan ılıskı yuzunden yenı heyecan aramak
Aldatmak bişey çocukluğudur
Fantezi evet adrenalin de var. Ha bir de genç kalma çabası da var
Kimse genç yapmaz ama gençlik yıllarındaki hovardalığı tadarak be bileyim belki insan ruhen genç hissediyordur. İçi geçmiş psikolojisinden çınlatıyor olamaz mı?
işte bu olmasın diye açık ilişki yaşamak daha dogru. habersiz yapma haberli yap
İnsan doyumsuz olduğu için aldatır Bi tane yetmediği için
Maalesef o anki hormonlar ilgi falan işte
Ahlaksızlığın daniskasıdır.
herkes yapar üzerini örter
bence açık ilişki yaşamak daha iyidir.
en azından aldatma olmuyor her şeyi konuşa biliyorsun ortak zevklerde buluşuyorsun.
aynen benim istediğimde bu
Şeref eksikligi diyoz biz
O heyecanı bilemezsin dhd
Bazıları fantezi oldun diye yapıyor sanırım
O sen olsan bari
insan değildir aldatan benim gözümde
genelde cinsel tatminsizlikten
aptallık yanında az kalır
Aldatan biri olarak bu soruyu sorman daki amaç?
Sen bekar olamazsın o elleri görmeyen gözlere yazıklar olsun
Aldatma ise şöyle bu kişiden kişiye değişir sonuç aldatma olsa da öncesine bakmak gerekir ben aldattım çok kere hemde kendine göre haklı sebeplerim vardı her ne kadar da yanlış olsa da boşansaydın deme kadın boşanmamak için kendini öldürecek duruma geldi
Para bir yere kadar bir yerden sonra hükmü kalmıyor bende para kazanıyorum işadamıyım yurtdışındayım ama huzur?
Dışardan halay çekmek kolay dır sen evlen o zaman anlarsın evliliğin ne olduğunu şu an değil
Bak onu ileride inşallah iyi bir evliliğin olur ama bu söylediklerimi ileride evlendiğinde anlarsın şu an sana ne desem boş
Halk dilinde bekara karı boşamak diye bir söz var
Sen git adliyeye aile mahkemelerine katıl aile psikologları ile konuş bak neler neler duyacaksın iki taraftan
Hiç kimse boşanmak için evlenmiyor hiçkimse huzursuz olmak için de evlenmiyor
Sen çabalarken karşı taraf frene basıyorsa? Hakim karşısında ben boşanmak istemiyorum diye diretiyorsa nasıl yapacaksın
Kadının ablası bile bana hak verebiliyor Ken ne ye çabalayayım? İşte o yüzden diyorum aldatan insanın gerekçesi önemli
Doğru veya yanlış
cinsel tatminsizlik bence
Ya doyumsuzluk ya da yetersizlik
Fantezi değil heyecan
Değil
Gözünün doymaması bence
Gereksiz şeyler
bence evet
heeee
Sence fantezi mi
karaktersizliktir
Midesizliktir