arkadaşlar zamanında bu konuyu çok düşündüm ciddi yorumlar bekliyorum sizce mentalde alldatma varmıdır herşeyinle sevgilisinin eşinin olan biri varmdir ben pek rastlamadım niye erkekler sevgilsi veya eşi varken başkalrini da arzular bu bi biyolojik olay mı kişilik mi yoksa birinin partneri varken onu düşünmesi hayal etmesi karekterdeki eksiklik mi partnerinize başka birini arzulayıp arzuladığını sordunuz mu bu sorulmalı mı yoksa içinizi kemirip durmalı mı bu bir güven eksikliğimidir yani merak etmek?yoksa insanları n hayallerine karışmamalı mı çünkü hayalin pek sınırı yok sınırlandıramazsınız değil mi
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Akılda aldatma vardır bence. Bunu düşünmek bile yeterli aslında. Bu o kişiyi artık istemediğin ya da seni mutlu edemediği anlamına gelir. Aldatma daha çok sadece cinsel ihtiyaçlar nedeniyle oluyor ve bu, bir kaçamak olarak nitelendiriliyor ki bu da partnerlerin birbirlerinin isteklerini karşılayamamalarından ileri geliyor. Ben buna da karşıyım aldatmanın her türlüsüne olduğum gibi. Bir adamı ya da kadını sevip de aldatmak olur mu hiç? Bu, o insan ile parası, statüsü ya da bu gibi şeyler için evlenmek anlamına gelir. Sevgi yoktur. Sevip de aldatma olmaz bence. Madem sevmiyorsun ya da senin ihtiyaçlarını karşılayamıyor o zaman ayrılırsın ve ne halt edeceksen edersin. O kadını ya da adamı kullanmanın ve küçük düşürmenin anlamı yok. Bu çok aşağılık bir davranış. Yani diğer her şey için onu kullan ama iş cinselliğe gelince yok. Öyle iş olmaz. Kimsenin kimseye bunu yapma hakkı yok. Nitekim aldatmak zaten bir hak falan da değil. Bunun güven ile falan bir alakası yok. Tamemen kişilik ile alakalı bir durum bence. Bunu yapan insanın yüreği şerefsizleşmiştir zaten.
02 Yorumla- +1 yıl
su fıkırlerıne cok katılıyorum arkadasım ama bazı ınsanların yapısı bu dıye dusunuyorum yanı sıkılmak yenı heycanlar aramamk ve baskalrını dusunmek ben de bu konnuda cok katıydım fakat bıraz esnek olmak lazım galba cunku hayalgucunu sınırlandıramazsın ve kısı bu konuda yeteneklıyse:)
- +1 yıl
Bu bence hayalgücü ile ilgili değil. Eğer sürekli başka heyecanlar arıyorsun o zaman birisiyle evlenmemelisin. Yani, kimse o heyecanı başka insanlarda arayan, biriyle duygusal bir ilişki kurmamalı ve sadece bir gecelik ya da bir sürelik ilişki kurabileceği insanları seçmeli. Bu bir yaşam tarzı ve buna kendi gibi insanları bulduğu takdirde bir şey dediğim yok zaten. Ancak evlilik gibi ya da uzun süreli ilişkilerdeki gibi birine bağlanmayı seçiyorsa aldatmamalı kesinlikle.Saygısızlık.
İnsan yaratılışı da diğer tüm canlılar gibi üreme üzerinedir... Başkasını arzulama, hayal etme de doğamız gereğidir...
Kadın erkek farketmeksizin, herkes sevgilisi veya eşi dışında en az bir kişiyi arzular, ama bunu kendine itiraf edemeyen çok insan vardır...
Sevgilime sordum evet ve arzuladığı adamla birlikte olmasını kabul ettim... İçinde aşk olmayan, sadece cinsel bir tutku olan bu tür birlikteliklerin bir çok ilişkiyi ateşlediğini, bir çok evliliği kurtardığını iyi biliyorum...
Şimdi namus abideleri bana karşı çıkabilir ama istisnası yok bu durumun, herkes bir başkasını mutlaka arzuluyor...00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
+1 yılxxpptya bacı: şimdi o dediğin hayali bazen biz kendi isteğimizle kuruyoruz, bazende şeytan buna vesile olup kurduruyor. evet kişiliği oturmuş birisi evli olduğu halde başkasını hayal edemez arzulayamaz(kendi isteğiyle) . fakat şeytan bazen bu gibi cinsel arzuları aklımıza getirir ama bunu devam ettirip ettirmemek bizim elimizde olan bir şey.
02 Yorumla- +1 yıl
tabii ki devam ettirmemek en iyisi. aynen dediğin gibi sadece anlık istek bu önemli olan o isteğin devam ettirilmemesi
+1 yılkardeş bende çok düşündüm bu konuyu içinden çıkamadım. sevgilimede sordum başkasını arzuluyor musun diye bana güvenmiyor musun dedi. yani kardeş bence fazla kurcalama sevgilin seni seçtiyse seni arzuluyordur.
00 Yorumla
+1 yılsormak çok saçma. Dünya' nın en güzel kadını da olsan, düşünmesi çok normal ama bunu sana hissettirmemesi gerekir. Ayrıca bir de ihtiyaçdır biyolojik olarak rüyalarında da başkalarını görebilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçünkü sevişmiyosunuz bacım. frijitsiniz, ondan.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler