Gizli Üye(30-35)+1 yıllibidosunu bilmem ama bu işte çok başarılı olmadığından evlilik öncesi yaşatıp seni hayal kırıklığına uğratmak istememiş gibi de geldi. yani evlendikten sonra hayal kırıklığına uğratacak:D bir kadın istediği halde bir erkek ne kadar dini düşüncelere sahip olsa bile ciddi düşünüyorsa mutlaka bu konuda adım atar. mesela onun da merak etmesi lazım çoğu kadın kalça kayması var mesela gizliyor evlenmeden önce, evlilikte ciddi bir problem mesela bu. o neden önemsemiyor bu konuyu bu da bir soru işareti. dini değerlerinin olması çok güzel ve seni cinsel bir obje olarak görmemesi de çok güzel ama hayat bu kadar toz pembe değil maalesef. çünkü belki de cinsel bir problemi var ve evliliğin yüzde 80i cinsellik olduğuna göre bu bir problem teşkil edebilir. alttaki yorumlarda birisi nişanlıyken denedik beğenmedim demiş ama yine de evlenmiş o da tuhaf ama en azından nişanlılık noktasına da gelmeden denemeniz gerekir. belli ki senin için önemli bir konu. günahı benim boynuma de :D
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok uzun özenle yazmışsın teşekkür ederim öncelikle ama ben cinsellik yaşamak istemiyorum sadece bu konuları detaylı konuşup biraz bana yaklaşmasını istiyorum bunu yapmaması bana anormal geliyor ilerde sorun yaşama ihtimali beni korkuytuyır ona nasıl anlatacağımı bilmiyorum
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılDüzeleceğini sanmıyorum. Tamam onun hayata bakışı ve değerleri bunu gerektiriyor olabilir ama insanız sonuçta zaaflarımız var. İleri gitmek zorunda değil ama bir anlığına bile kendini akışa bırakamıyorsa içinden gelmiyordur bu iş bence. O öyle gider
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. Birebir aynıyım. Cinselliğin evliliğe özel olması gerektiğine inanıyorum. Sevgililerim olduğu halde yapmadım bu nedenle.
Bunun libidoyla alakası yok. Kişisel kafa yapısıyla alakalı. Ben eşimle birbirmize özel olalım diye ve haram olduğu için bu düşüncedeyim. Ama düşük libidolu felan değilim. Hatta bu konuda eşimi mutlu etmek için herşeyi araştırdım anatomi vs. teoride profesyonel sayılırım.
Yani bu durumdan dolayı korkma bence libido yüksek olsada sabırlıyız biz08 Yorumla
Soran+1 yılBen yatalım demiyorum ama yakında evleneceğiz bu konu hakkında sohbet etmem gerektiğini düşünüyorum ve bana karşı biraz daha isteğini belli etmesini
Soran+1 yılEvet hiç konusu bile açılmıyor ben konuyu açmaya çalışsam bile konu kapanır veya değişir
Soran+1 yılHep benim rahatımı düşünür inşallah öyle değildir teşekkür ederim yorumların için
- +1 yıl
Yaşamadığın birşeyde profesyonel olamassın.
- +1 yıl
@Yasmin9393_ Teoride dedim zaten. Bir şeyleri bilmek için illa tam anlamıyla yaşamak gerekmiyor. Araştırmayla her şey öğrenilir bu zamanda zor değil. Çok tecrübeli olup kendini tatmin edip kıçını dönüp yatanda var ona kalırsan.
Benim için eşimin mutluluğu kendi mutluluğumdan daha önemli bu konularda.
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Eğer gerçekten kararı o konudan dolayı ise hayatta anlayamazsın libidosu düşük mü yuksekmi
Onunla ciddi ve net konuşman gerek
Nasılsa yalanmi söylüyor doğrumu söylüyor anlarsın
Senin gibi hemen yükseliyor mu isteklimi vs ogrenebilirsin sorgu sual ile en doğal hakkin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılDüzelir mi düzelmez mi açıkçası buraya bir yorum yok ama cinsellik merak olmayan birisiyle flört bile edemiyorum açıkçası😐.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende libidosu yüksek biriydim. Nişanlıyken bu konuda çok fazla sohbet ettik. Ben düğünü beklemek istemedim. Ve maalesef yaşadığımdan memnun kalmadım. Uzun zamandır yapmıyoruz işte günaha girdik diye rahat değilim vs. Dedi. Şimdi bir buçuk yıllık evliyiz ve hep benim zorlamamla birlikte oluyoruz. Ona kalsa ayda iki defa yeticek. Yani sohbete de bakmıyor. Erkekler hava atmayı seviyor sadece. Bir çok evli arkdaşım eşini yetersiz buluyor.
610 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten bu yaşlarda değilsiniz sanırım
- +1 yıl
Canı istemiyor mu
Cevap sahibi+1 yıl@eskibirgünlük 36 yaşındayım. Neden ki
- +1 yıl
Libido nasıl 36 yaşında
- +1 yıl
Bu yaşlar en verimli yaşlarınız. Eşinizin bu konuda daha iyi olması iyi olurdu
Soran+1 yılSohbet dışında bana cinsellik niyetliyle hiç yaklaşmıyor öper koklar ama benim libidom daha yüksek korkuyorum yani nasıl anlayabilirim
Soran+1 yılBen birlikte olmak istemiyorum ama en azından istekli olup olmadığını anlamak istiyorum
- +1 yıl
Bunu anlamanın yolu var ama buradan çok uzuyor, dilerseniz..
Cevap sahibi+1 yıl@meraklıbilginpanda sanırım zirve. ya da 34 yaşına kadar bekleyince şimdi tadını alınca boş geçesi gelmiyor insanın
- +1 yıl
34 e kadar iyi sabretmişsin
Gizli Üye(25-29)+1 yılAçıkçası ben böyle biriyle olmazdım çünkü ben libosu yuksek bir bayanım sevgilimi seviyorsam ona karşı bir istegimde vardır o bana yanaşmıyorsa ben o kişiden soğurum normal arkadaştan farkım kalmaz ve evlendikten sonra nasıl olur bilemem belki diğer aktiveler yapınca kafa yapınız iyidir ama cinsel konuda uyumunuz kötü olabilir
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKavramlar karışmış …
dini değeri olan libidosu düşük değildir…..
şu an öpüştğkçe hataya düşmek istemez…
evlenşnce öpüşmek Sevap ya…. Ne kadar uzun öpüşürse o kadar sevap kazanacağı için libido tam tersi yüksek olabilir…..
iradesi güçlü oldupunu gösterir
libidoyu ölçmek için farklı bakman… lazım …
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evlenmeyi düşünen bir erkek sevgiliyken zaten hiç cinselliğe yaklaşmaz, zina yapmak istemiyor belli ki aynı benim gibi devam edin size mutluluklar dilerim 😊
00 YorumlaMerhaba, dini nedenlere bağlı olarak yaklasmiyorsa , evlenince ortada böyle bir durum olmayacağına göre daha aktif olacaktır. Tabi kapalı kutu bu
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte bunu nasıl anlayabilirim
Seni kullanmıyor işte ne güzel. Evleneceğim vaadi ile kandırmıyor. Evlenince böyle olmayacağı kesin bence.
10 YorumlaSize karşı çok isteseler sapıklık az isteseler anormal istemeseler beni sevmiyormu hep bişey aramayın doğrusunu yapıyor zamanında yaşamak istiyor çocuk işte valla anlamak zor değil !!!
00 Yorumla
+1 yılNiye yillar yili abaza mabaza dediniz erkeklere. Simdi noldu. Abaza mi olsun parantez icinde libidolu bidonlu vs mi olsu 😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılKızım o delikten bir girdin mi bı daha çıkasin gelmez.
Yani boşa dert etme. Üstünden inmez ilerde. c00 YorumlaSanırım olmaz ozman söyle olacak ipini gevsettigin at gibi olur ozman de sen istemezsin buyuk Bi ihtimal
00 Yorumla
+1 yılSorun olur. Benim başıma geldi, gerçekten sıkıntı çekiyorsun. Öyle olmasa gecenin bu saatinde sence bu sitede ne işim var?
00 Yorumla
+1 yılİlişkisinde ciddi düşünen bir kişi evlenmeden o kişiyle cinsellik yaşamak istemez, konusunu dahi açmaz. Normali budur
00 Yorumla
+1 yılBak onu bende düşünüyorum şu sıralar cinsel istegim yok gibi geliyor p*rno bağamlılığı vardı acaba onsan dolayı olabilir mi?
00 YorumlaSizede cinsel konuşsak kizarsinz konuşmayıncada sorarsiniz
013 Yorumla
Soran+1 yılKadın başlatınca konuşulmalı ama onu da yapmıyor
Soran+1 yılHayır ben konuyu açıyorum o değiştiriyor yani çekindiği için değil
Soran+1 yılSanmıyorum ya ben konuşmak istiyorum çünkü yakın zamanda nişan yapacağız bu konudaki fikrini bilmek istiyorum
Soran+1 yılNasıl
Soran+1 yılAma oraya gitmez ben sadece biraz konuşabilmemizi istiyorum biraz istekli olmasını
Soran+1 yılYani kendini çok tutuyor eli tam Bi yerlere gidecekken duralım diyor
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDini konulardan dolayı karşı çıkıyorsa sonun kötü derim seni libidosu yüksekte olsa seni sınırlı bir seks hayatı bekliyor olabilir dümdüz git gel
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. pek alakası yok ya, gerçekten sevince o istek o arzu asla bitmiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 440 cevap paylaştı.
+1 yılElbette olur öpüşmeyi uzun sürdürmek çok önemli onu tahrik et
00 Yorumla
+1 yılOkadar dinine düşkünse flörtte haram.
Sevgilide yapmasın ozaman. Kısa öpüşmek helal uzun öpüşmekmi haram🤣🤣
Onunki hem ayranım dökülmesin hem tatsız şeyler yaşanmasın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKeske biraz benim sevgilimde seninki gibi dusunse her bulusmamizda s*kiyor beni
11 Yorumla- +1 yıl
Kb ama çok güldüm ya 😂
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDini değerler libidonuz düşuk olsun demiyor ki? Tam tersi.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılevlenincede değişmez. bahanelerin arkasına sığınıyor bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam gibi adammış helal olsun. Merak etme hakkını verir evlenince
00 Yorumla
+1 yılBilemedim tamam cinsellik konusu açmaması güzel ama tuhaf kaçıyor. Bazı şeyler yaşanmalı ve konuşulmalı.
10 YorumlaLibidobun düşük olduğunu bilemezsin. Bastırıyor isteğini evliliği bekliyor
01 Yorumla
Soran+1 yılYüksek olsa duramaz ama
Fiş alırken bile prize takıyorsun olmazki öyle
00 Yorumla5 vakit namaz kılmıyorsa kaç oradan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılasla düzelmez
neyse o dur00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Olur sürekli yerleştiremiye bilr
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılonların içinden canavar çıkıyor genelde : )
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılKanka olacaksan evlen
00 Yorumla
+1 yılSize de yaranılmıyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yıl"Yapmam - etmem" diyenden kork ;-)
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Olsa da bu sefer dersin amacı beni kullanmak mi
00 YorumlaKonuşabilir sinnn
00 Yorumla
+1 yılDusukse seni tatmin etmez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBelli olmaz orası belki düşman gibi davranır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılcokmu asıksın ona?
00 Yorumla
+1 yılSiz kadınlar ne biçim aeysini ya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenince daha kötü olacak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO nasıl bi erkek acaba ya da erkek mi acaba
00 Yorumla
+1 yılMuhafazakar da evet
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet biraz
- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılBence olmaz.
03 Yorumla
Soran+1 yılYani ben çok cilveliyim evlilikte cinsellik 1. Planda benim için evlenince beni tatmin edemez diye korkuyorum
- +1 yıl
Sevgiliyken öyleyse evlenince de aynı olur.
Soran+1 yılBende ondan korkuyorum
+1 yılDüzelir tabii ki kesinlikle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılduzelmez
00 Yorumla
+1 yılDüzelmez 🤣
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Sorun olabillir
00 Yorumla
+1 yılTabiki gormesi yeter
00 Yorumla
+1 yılolur belki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 767 cevap paylaştı.
+1 yılDüzelmez
01 Yorumla- +1 yıl
Muhtemelen gaydir
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇok zor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 520 cevap paylaştı. duzelmez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılAsla duzelmez
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 600 cevap paylaştı.
+1 yılDüzelmez
00 Yorumla
+1 yılGaydir o.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Düzelmez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bence sorun olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılİns olmaz :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDüzelmez
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılvay be böyle erkekler kalmış mı bu devirde
00 Yorumla- Devamını Gör (4)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım