Varsa neden bu ihtiyaçlar sadece erkeklere özel gibi sapık diyip duruyorlar?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Hâlâ var mı gerçekten kadınların cinsellik ihtiyacının olup olmadığını sorgulayan? Cinsellik, seks, karşı cinsi arzulamak.. Bu hisler sadece erkeğe verilmedi. Erkek ne istiyor ne hissediyorsa, kadın da aynı şeyleri erkeğe karşı hissediyor. Sevişmek, tatmin olmak, doyuma ulaşmak. Bunlar insani duygular, erkeksi değil. Kadınlar da insan değil mi? Nasıl bir erkek susadıysa su içebiliyorsa aynısı kadının başına gelince garipsenmiyorsa bu da öyle bir şey. Yani demem o ki cinsiyet ayırt etmeksizin, cinsellik bir bedensel ihtiyaçtır. Libido her vücutta vardır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılYemek yemek su içmek neyse cinsellik de kadınlar için odur. Artık o devirleri geçtik bence. Her kadın yaşıyor. Sadece erkek gibi gurur duyarak anlatmıyor bizim için çok normal bir şey.
17 Yorumla- +1 yıl
Neden erkekler sapık o zaman 😄🤣
Cevap sahibi+1 yılSapık diyen kim? Erkekler sapık değil ama sapık erkekler var. Doğrusu bu
- +1 yıl
KS de mesaj atar atmaz ay sapık diyorlar 🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılÜslup önemli cinsellik iki cins için de ihtiyaç ancak karşısındaki kişiyi cinsellik yaşayacağı ‘’bir insan’’ gibi görmeyip saygı göstermeden saçma bir üslupla yazanlar var
- +1 yıl
Orası öyle tabi ya saygisiz cok fazla. var bu. KS de
Cevap sahibi+1 yılİnan ki konu önemsiz bugün cinsellik olur yarın bir bardak su olur insanlar üslup bilmedikce normal bir konuşmayı bile mahvediyorlar yaşadığımız ülke ataerkil
Olduğu için bazı erkekler hepsi degil tabi ki bu kadin işte ben ne dersem onu yapmak zorunda benim zevkim önemli dusuncesinde yoksa seks lhtluac ve zevk kadin içinde- +1 yıl
Öyle valla çok güzel açıkladın okumuş kulturlu birisine benziyorsun bu konuda belli anlatisindan bile
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4Cevap
+1 yılVardır elbette.
Öyle duruyor çünkü erkeklerin genelinde rıza isteme durumu yoktur. Sosyal medyadan cinsellik yaşamak isteyen erkeklerin belki %10 u anca soruyordur. Geneli direkt olarak orasını burasını atıyor. Bu da sapıklıktan fazlası değil.
Ya da sevgilisine sadece cinsel amaçla yaklaşıyor. Oysa ki tek yaşanılacak/konuşulacak cinsellik ise f. ckbuddy yapması lazım.15 Yorumla- +1 yıl
Sormadan yapılması elbette saçmalık orasını burasını atana düşen kız da da sorun vardır
- +1 yıl
Katılıyorum
- +1 yıl
Birazdan bu görüşüne de birileri gelir sen sırf böyle dedin diye şaşırmam artık
- +1 yıl
😅 Umarim taciz ya da zorbalik getirmez
- +1 yıl
Mesaj kutun açıksa 2 3 fotoğraf gelirdi :D :D sfsdfdsd Seninle tanışıp sorsalar bu kadar tepki bile görmezler en azından
+1 yılbeğenmedikleri zaman sapık muamelesi yaparlar. beğenirse farklı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılVar ama erkekler gibi önüne gelene saldırarak abazalık yapmıyorlar. Tek fark bu.
00 Yorumla
+1 yıl%55 nin yok %15 var ama gizliyor diğerleri istekli teke
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKadınlara neden o*** deniliyorsa
01 Yorumla- +1 yıl
Artık öyle demiyorlar :D
Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. bizden çok
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi