Ekşi sözlükte bir başlık görmüştüm çok popüler. Kadınlar sekse ihtiyaç duymaz diye. Sizce bu doğru mu? Bu düşüncenin sebebi nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSelam.
Duymaz diyen net yalan soyluyodur bi kere. :d
Full yanlis bi onerme. bir kadın olmadan bu tarz keskin yorumlar yapabilinmesine de hayranım yani.
erkekler ve kadınlar yani insan türü olarak her konuda eşitiz.
kadınlarin cinsellikten daha çok zevk aldığına dair bilimsel arastirmalar soz konusu. Hatta kanıtlandığını biliyorum.
aseksüelliğe yonelmis olan kısmı saymiyorum.
biz sadece bu ihtiyaçlarımız için erkekler kadar saldırgan , vahsi, istekli göründüğümüz bir arayışa girmiyoruz.
yani biraz gizli , icimizde yasamayi tercih ediyoruz diyelim..
yoksa hislerimiz de aynı his, isteklerimiz aynı istek. ihtiyaç aynı ihtiyaç. haz aynı haz.91 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum çok iyi özetlemişsin
En İyi Cevaplar
Kadın üzerinden gitmeyeceğim, seks ihtiyaç değildir önce bunu bilmek lazım. Bunu ihtiyaç ve olmazsa olmaz görenler mutlaka vardır saygı duyarım beni ilgilendirmiyor. Cinsellik evrimsel bir edinim ve temel amacı da üremektir, doğadaki bütün canlılar bu şekliyle kabullenmiş cinselliği. İnsanlar öyle değil, zevk gibi görüyor ve kadın-erkek ilişkisinin tamamen bundan dolayı olduğunu düşünüyor. Kadını ötekileştirmek bu konuda bile aptallık. Nasıl seks seven, ihtiyaç gören erkekler varsa kadınlar da vardır. Yalnızca bana göre seks mutlak gereklilik değildir; üremek evet ama seks konusu kişiden kişiye değişir. Seks yapmadan da yaşanır. Belki bu konu üzerine yazılmıştır o entryler...
26 Yorumla
Soran+1 yılYaşanır ama nasıl yaşanır bilemem sağlıklı normal bir insan olabilir misin?
Soran+1 yılPsikolojin normal olmaz uzun süre yapmazsan. İnsanlar sosyal ve seksüel canlılar.
Soran+1 yılAseksüel olmayanlardan bahsediyorum kanka. Yakınlık, temas kurmak isteyip kuramayan içine atan, bastıran insanlardan. Sence bunlar sağlıklı mı?
+1 yılHâlâ var mı gerçekten bunu soran ya da sorgulayan? Cinsellik, seks, arzulamak.. Bu hisler sadece erkeğe verilmedi. Kadın üzerinde bu duygularını tatmin edebilsin, kadını buna malzeme olarak kullansın düşüncesi çok sağlıksız..
Erkek ne istiyor ne hissediyorsa, kadın da aynı şeyleri erkeğe karşı hissediyor.. Sevişmek, tatmin olmak, doyuma ulaşmak.. Bunlar insani duygular, erkeksi değil..10 Yorumla
+1 yılSekse ihtiyaç duyulmasa bile mastürbasyona muhakkak ihtiyaç duyulur. Kadınlar da insan değil mi? Nasıl bir erkek susadıysa su içebiliyorsa aynısı kadının başına gelince garipsenmiyorsa bu da öyle birşey. Yani uzun lafın kısası cinsiyet ayırt etmeksizin cinsellik bir bedensel ihtiyaçtır. Libido her vücutta var.
81 Yorumla- +1 yıl
Kendisi karsi cins tarafindan kabul gormusse ahlak gorunus olarak ve ahiret inanci da yoksa o kisinin bakir olarak yasayabilecegini sanmiyorum. Ahiret inanci olsa kisi yine zaten muslumanlar cinsel iliski sevaptir derler
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
21Cevap
Bence kadınlar sekse değil de, o an partneriyle beraber ortaklaşa hissedilen duygulara ihtiyaç duyar. Sevilmeyi, beğenilmeyi, ilgi görmeye vs vs ihtiyaç duyar. Yani bu seksle de olur seksiz de.. Ben şahsen yapmadanda bu zamana kadar durdum, çok uzun senelerde daha durabilirim..
91 Yorumla- +1 yıl
Tamam sensin, moruk ya erkeklerin bize ihtiyaci var ama bizim erkeklere ihtiyacimiz yok, neyiz ha duyun erkekler degerliyiz biz
Şöyle ki;Kadınlar sekste erkekten daha fazla zevk alır. Ama seks ihtiyaçları değildir.
Erkek sekste kadından daha az zevk alır ama seks erkeğin ihtiyacıdır. Çünkü evrimsel psikoloji erkeklere bunu aşılamış. Çocuklarını her yere yayma üremeyi aşılamış insanlığın soyu devam etsin diye.
Kadınlar seksten sonra 9 ay hamile kaldıkları için fazla ihtiyaç duymuyorlar erkekler için sorun olmadığı için ihtiyaç halini almış. Kadınların amacı bulabildiği en mükemmel erkekle seks yapmak çocuklarına kaynak ve iyi genler sağlamak. Erkeğin amacı ise neslini devam ettirebilmek için en doğurgan kadını aramak.
Ama iki cinsiyette sekse hayır diyemez.01 Yorumla
Soran+1 yılEvrimsel psikoloji çok boşlukları olan bir alan. Hala bilinmeyen çok şey var. Mesela kadınlar sadece yumurtlama anında hamile kalabilirler ve bu an ne zaman tam bilemezler bu nedenle sürekli seks yapmak sperm içlerine almak zorundalar ki o anı yakalayabilsinler. Şimdi bu açıdan bakınca da sürekli sekse ihtiyaç duymaları gerektiği çıkıyor.
+1 yılDuyar tabi, ki biz duyguları yoğun yaşayan canlılarız
91 Yorumla
Soran+1 yılSizin canınızı yesinler 😂
Gizli Üye(18-24)+1 yılnasıl duymaz ya? 2 gün ilişkiye girmeyince bana bir şeyler oluyor şimdi bile zor duruyorum
130 Yorumla
+1 yılHer gün o şeyi düşünmemek için üst üste korku dizisi izliyorum 1 günde 2 sezon bitirdim neredeyse. Kadınlar mı düşkün degilmis. saçmalık.
52 Yorumla- +1 yıl
Aynen kadnlar daha arzulu
Soran+1 yılNerden uyduruyorlar bilmiyorum bende
Ya genelleme yapmak yanlış. Benim içinse bir ihtiyaç değil. Ömrümün sonuna kadar sekssiz yaşayabilirim.
412 Yorumla
Soran+1 yılYani yorumları okuyunca yalamak yalanmak istiyorum duramıyorum diyende var hiç yokluğunu hissetmem diyende.
- +1 yıl
Görünüşün yanıltıcı olduğunu bir kez daha senden anlamış olduk
- +1 yıl
Yok canım o şekilde değil de yani ne bileyim aslında bunun normal gelmemesi etraftaki insanların abazaligindan geliyor (kız-erkek) yoksa cinsellik zaten 1. Amaç olmamalıdır. Hersey doğru zamanda doğru kişiyle yani çeşitli değerler çevresinde olmalıdır diye düşünüyorum ama bundan eser olmadığı için bı tık garip gibi geliyor. Yoksa anormal değil yanlış anlama
- +1 yıl
Hormonal sorun olabilir.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilim her gün istese her gün yapariz. Arada bilerek istemiyor gibi yapiyorum bu kiz ney böyle demesin diye. Kesinlikle katilmiyorum.
52 Yorumla- +1 yıl
Vay be
- +1 yıl
hergünnn öylemi :)
helal olsun sana
+1 yılYok ya biz uzaylıyız ne insanı ne ihtiyacı abi şaka mısınız
30 YorumlaTabii ki duyarlar.. Hisler hormonlar hazlar önemlidir..
60 Yorumla
+1 yılŞahsen deneyim yaşamadım ve yaşamasam da bişey fark etmez, kendini avutanlar da bu bi ihtiyaç yapmadan olmaz demeye devam edin olur mu😁
26 Yorumla- +1 yıl
Erkekler de ihtiyaç duymuyo aslında ama işlerine gelmiyo kendilerini yormuyolar avutuyolar, üreme dışında bi artısının aslında olmadığını anlamıyolar
- +1 yıl
Canı istemek farklı, ihtiyaç farklı, bunu ayırt edebilse insanlar muhtaçmış gibi davranmaz zaten
Soran+1 yılAçıkçası ben çok seksi bir kız görünce onu arzuluyorum. Sekse değilde onunla sekse ihtiyaç duyuyorum bide bazen insan yakınlık istiyor, sarılmak dokınmak istiyor sanırım böyle bakınca ihtiyaç. Ama sadece mekanik seksten bahsetmiyorum bir kadına yakın olmaktan, dokunmaktan anı beraber paylaşmaktan bahsediyorum.
- +1 yıl
Bu senin sorunun o zaman, karşı cinse ihtiyaç duymazsın, hoşlanırsın
+1 yılduyar... mutluluk hormonu gerklidir ayrıca ostrojen dengelenmesi için de gereklidir.. cok fazla fiziki yararı vardır..
30 YorumlaKadınlar daha çok ihtiyaç duyar ama belli etmezler buna emin ol👍
10 Yorumla
+1 yılKadınlarda duyar ama çoğu erkekler kadar belirtmez göstermez özellikle bizim toplumumuzda
10 YorumlaDuyar tabii ki hemde çok duyar olması gereken bişey
90 Yorumla
+1 yılBiz erkelerden daha çok ihtiyaç duyarlar ve isterler 😊👍
10 YorumlaKadının ihtiyacı seks değil, duygu ve sevilme hissinin bastırılmasıdır.
11 Yorumla
Soran+1 yılBemce katılmıyorum. Baya baya fiziksel olarak istiyorlar, boşluk hissediyorlar söylediklerine göre.
her kadın için farkındalık gösterir bu durum ama vücudun boşalıp rahatlaması adına her birey ihtiyaç duyar
10 YorumlaErkekler kadar duyamdiklari aşikar !! Çünkü kadın isterse herzaman partner bulur bir erkeği ikna etmesi sadece 5 dakika.
00 YorumlaÜreme içgüdüsel bir kavramdır. Her insanın cinsellik isteği vardır. Sadece biz bu konuda erkekler daha çok belli ediyoruz.
00 Yorumla
+1 yılBizim duyduğumuz gibi. Herşeyi eşit düşün ne kadın bizden üstün nede biz kadından. Fifti Fifti yani 😉
00 Yorumla
+1 yılduyar ama yükseldiği adamla sadece onu da belirtmek lazım
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİçimden öyle sevişmek öyle yalanmak yalamak geliyoki anlatamam ayrıca etrafta bilinen popüler ve güzel bir kızım alakası bile yok o kadar seviyorumki aşkı cinselliği anlatamam
53 Yorumla- +1 yıl
Ama yasamadn
Soran+1 yılAynı ben 😀
- +1 yıl
eyvahhh
patlayacak volkan gibisin :)
Cinsellik konusunda 2b cevap paylaştı. Yok duymaz öylesine takılıyorlar buda sorumu onlarında ihtiyacı var senin gibi
00 Yorumla
+1 yılBizden daha fazla duyarlar, bunu diyen zır cahillerdir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖmür boyu hiç aramam bile. İhtiyaç değil benim için.
33 Yorumla- +1 yıl
aaaa inanmıyorum sana
Cevap sahibi+1 yıl@Arifolananlar26 İnanmazsan inanma Allah Allah. Eksileyenler de hangi kafada anlamıyorum.
- +1 yıl
@Arifolananlar26 erkekler kadinlari gozunde buyutsun diye yapiyor bu yorumu ama caktirma
Gizli Üye(25-29)+1 yılTürk insanlarına göre hayır kadın insan değil mutfak robotu ve üreme aracı
55 Yorumla- +1 yıl
Cahil kesim için bu dediğinde haklısın
Cevap sahibi+1 yılEvet cahil ve yobazlar böyle düşünüyor
- +1 yıl
Malesef ki bu tür insanlar hiç bir zaman hayatımızdan çıkmayacaklar
Cevap sahibi+1 yılMaalesef
- +1 yıl
Diyecek bişey bulamadım 😑
+1 yılDuvar kağıdıyız biz ihtiyac duymuyoruz
81 Yorumla
+1 yılHangi angut yazmış onu?
80 Yorumla
+1 yılKimse yalanlamasın pls duyuruyuz knk
51 Yorumla
Soran+1 yılCümleni anlamadım
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle duyar cunku cinsellik ihtiyactır
124 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBunun burçla bir alakası yok
- +1 yıl
heleki cinsellik yaşamışsa değilmi
Gizli Üye(30-35)+1 yıl40 Yorumla
+1 yılBiz de insanız, hormonlarımız var.
50 Yorumla
+1 yılBiz de insanız değil mi...
50 Yorumla
+1 yılOlmazsa ölmem açıkçası. Ama olursa tadindan yenmez
50 Yorumla
+1 yılYok canım biz robotuz zaten
32 Yorumla
Soran+1 yılRobot oğlum o robot 😀 Gora aklıma geldi.
- +1 yıl
Belki osurmaya programlanmıştır:D
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence duyar hem de cok duyar
81 Yorumla- +1 yıl
Derdine temas etmiş sanki :)
+1 yılKlitorisin var olus amacini oku deyip gidiyorum
23 Yorumla
Soran+1 yılNeymiş?
- +1 yıl
aman be siz de hep devletten, google a yaz iste :d
Soran+1 yılSizde hep ketum.
niye duymasın ya sizden farkı ne
70 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYok ya biz insan değil miyiz?
71 Yorumla- +1 yıl
Degılsiniz cıcekksınız
+1 yılKadınlar insan değil tabii
31 Yorumla- +1 yıl
Değil tâbi çünkü melek 👼
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınlar dahs çok aşka sevgiye ihtiyaç duyar
61 YorumlaKatılmıyorum bu söylentiye
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen
+1 yılAseksüeller ihtiyaç duymaz
10 Yorumla
+1 yılOnlarda insan tabi ihtiyaç duyar
00 YorumlaElbette duyar, onların duyguları yok mu?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıldoğru. aramam. olmasa daha iyi hatta.
115 Yorumla- +1 yıl
Bence senin hiç sevgilin olmamış 😄
Cevap sahibi+1 yıl@BurakMutlu tam 12 flörtüm 3 sevgilim oldu. ve hiçbiriyle cinsellik istemedim isteyenden de ayrıldım direkt. aseksüel olabilirim bilmiyorum mastürbasyon da yapmam p*rno da izlemem hiç cinsel isteğim olmuyo bilmiyorum
- +1 yıl
Allah Allah yaşın doğruysa bugüne kadar kimseye bir çekim olsun istek olsun olmasını.
Cevap sahibi+1 yıl@Nicklerfull olmadı valla ne yalan söyleyeyim. ve çıktığım her çocuk beğendiğim tipte ama cinsel istek olmuyo. en fazla sarılmak istiyorum. öpmek bile iğrenç geliyo öpüşürken bi şey hissetmiyorum.
- +1 yıl
Bazı insanlar geç ergenliğe girebiliyorlar yani geç ergenlik derken işte cinsellik olarak ondan olabilir belki.
Cevap sahibi+1 yıl@Nicklerfull alakası yok 23 yaşındayım ne ergenliği.
- +1 yıl
Yani normaldir ama bana garip geliyor neden peki nedeniyle iligili bir sebep var mı mesela kimi öğrenir.
- +1 yıl
bu yaşına kadar hiçmi olmadı
Soran+1 yılAseksüelsin o zaman
- +1 yıl
çocukluğuna inmek gerek
bişeymi geldi başına küçükken
Cevap sahibi+1 yıl@Arifolananlar26 yoo hayır gayet sağlıklı hatta fazla zekiydim mütevazi olamicam. itü mühendislik fakültesindeyim şu an. sadece cinselliği gereksiz görüyorum. aseksüellk gayet doğalbi şey problem değil. bazı insanlar sevişmemeyi tercih edebilir ne var bunda a mq bu kadar inanamıyosunuz
- +1 yıl
yok inanıyoruzda
normal olarak sağlıklı bir insan sekse ihtiyaç duyar
Cevap sahibi+1 yıl@Arifolananlar26 hayır sağlıklı ve aseksüel olabilir bi insan. cahilsiniz bu konularda belli. aseksüellik bi yönelimdir hastalık değil.
- +1 yıl
tam bilgim yok bu konuda
nedir aseksüellik? - +1 yıl
Off Aziz ve Kerim ne buyuklermis kadinlar ya boyle bak hic cinsellige de ihtiyaci yok ha. Artik kompleksi birakabilirsin
+1 yılKadınlar erkeğe ihtiyaç duymaz diyelim şuna
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler kadar değil
80 YorumlaDuyar.
40 Yorumla
+1 yılDuyarlar tabiki
10 Yorumla
+1 yılDuyarlar
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılDuyar tabii
00 Yorumla - Cinsellik konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılDuymaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDuyar
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen duymam
00 YorumlaTabiki yani
00 Yorumla
+1 yılonlar robotmu :D
10 Yorumla
Devamını Gör(42)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz