Diger yorumlar icin teşekkürler
Daha önce sanal seks yaptım ve bakireliğimi kendim bozdum. Benimle ciddi düşünen biri var, nasıl açıklamam gerek?
Diger yorumlar icin teşekkürler
Mantikli caveplar verirseniz sevinirim
O, senin bakire olup olmadığını sorarsa; doğruyu söylersin. Bir kadın sırf bakire olmadığı için terk edilmez ama yalan söyleyip aptal yerine koyduğu için terk edilebilir. (Tabi ki erkeğin bakire olması durumunda bu geçerli. Erkek, başka kadınlarla her türlü naneyi yiyecek ve daha sonra da seninle cinsellik yaşayacak ve senin için "Sen bakire değilmişsin" diyerek seni terk edecekse zaten seninle cinsel ihtiyaçları için birlikte olmuş ve yaptığı algıyla -seni kendini suçlu hissettirmeye yönelik algı- senden sıyrılmaya çalışan kardeşim bir erkektir.)
Bakire olmasam da beni kabul eder mi yani
Yalan soylemem ben zaten soyleyemem
Bakirelik kendin bozmayla olmaz bir erkekle olmanla bozulur sadece vajinana girmeyle de olmaz öpüşmen sevismenle de bozulur bekaret bir kizin eline erkek eli degmemesidir bekaret budur ben öpüşürüm sevisirim anal yaparim vajinma dokundurmam ortalikta bakireyim diye gezirim degildir öyle bir sey yok sexting yapman var tabi burada ondan da bir sey olmaz
O da ayni aslinda iste sexting yapiyorsun foto olayi var nebileyim arsizlasma oluyor iste
Hmm bilemedim sadece buysa pek bir sey olmaz ben bile kabul ederim yani ben asla asla erkeklerle sevgili ayagina kendini s.. ktirmis kizlari kabul etmem sevdigiyle yapiyorsa onunla evlensin bana niye geliyor zaten
Ya soruyu soran ayri sal@k cevap verenler ayri m@l. Canim benim sen hala bakiresin. Bekaret karsi cins ile cinsel iliski yasarsan bozulur. Zar bekaret simgelemez. Hala bakiresin. Ha konustugun kisiye mastürbasyon yapip zarimi yirttim dersen oda inanmiyorsa sal gitsin. Sana guvenmeyini napicaksin.
Bilimsel biyolojik bir sey sormadim erkek kafasi farkli neyse ama bundan boyle de erkeklere sorarim sadece hayal dunyasinda yasiyonuz
Hayal dunyasi dedigin sey aslinda gercek olandir. Zar bekaret simgelemez ama bizim yobaz toplumumuz bunu bu sekilde kabul etmiyor iste. Zar bekaret simgeleseydi erkeklerinde bekir olup olmadigini anlamamiz icin bisey olurdu dimi. Ha dogru siz bagnazlara gore bekaret kadinlara has biseydi dimi erkekler icin gecerli degil bunlar. Kafani yorma sen bu tur seylere. Karsindaki adam kim bilir kac kadin goturdu kendi ustune bu kdr dusme
😂😂
Bende senin yerinde olsam bende durumuma gulerdim :D
Oyy kizdin mi sen
Aksine egleniyom senle ve cahilliginle fjcnvjcnvj
😂😂😂harikasin
Biliyom
Cokbilmis😃
Biliyozda konusuyoz ya 😋
Sohbet arasında konuyu bakirelik durumuna getirirsin, ve olanı anlatırsın. Tercih onun, Yani normal İlişkiye de girmiş olsaydın namusu iki damla kanda arıyorsa sal gitsin öyle adamı.
Daha once iliskiye girmis kadin degeri biraz tartisilir
Ozaman boşanan insanlar napsın?
ya da cocuğu olan?
Değer bu şekilde biçilmez ki ama.. İnsanın varlığı Karekteri ön planda olur, ruhunda varsa bi bozukluk asıl Tartışılma sebebi budur
Bosanmis kadin da pek tercih edilen birsey degildir
Bu mantıkta olup nasıl Sextingle kendini bozdun acaba?
Bu seni ilgilendirmez
İlgilenmiyorum zaten
İQ seviyeni sorguluyorum
Sorgula hatta kendini de
Ben bu mantıkta olsam, elim şeyime gidemezdi..
Sana bakıyorum, kendini bu aciz duruma düşürüp çağre arıyan bi zavallı görüyorum😅 Ceviz ye ceviz..
Sen hayal dunyasinda yasayan bir kizsin baska bir sey demiyorum 30unda belki anlarsin
Aynı yaşıtlarda olmamız beni dahada korkuttu😅
Sen bi sorgula bakalım, bu yaşına kadar hala neden Bekar olduğunu.
Baştanda dediğim gibi Namus iki bacak arasına bakmıyor, Ruhu bozuksa hiç bir şey onu iflah etmez.
Aklın, sextinge çalışıyor, ama böyle Kadının bekaretine toplumun verdiği değeri aklın düşünemiyor, ki düşünsen zaten bozmazsın🤣✌🏻Diğer diktirme sorunada gelecek olursak, pekte Dürüst sayılmazsın burada millete yazdığın gibi🤭
20yasinda bekar olmam cok normal
Diktirme sorusu pardon ne diyorsun sen
Aynen bu Sitede🤣🤣
🤣🤣 Allah aşkına bi defol yah🤣🤣
Cevap
22Cevap
Ona de ki ;
Selamın aleyküm hacı, "Daha önce sanal seks yaptım ve bakireliğimi kendim bozdum. Ne diyorsun, beni alır mısın nikahına" ?
😅😅
Onunla da sexting yap sonra kendini parmakla boz yanına boya koy. Kanamış gibi yap sonra ver coşkuyu
Onunla cinsellige girmem evlenmeden once
Bu onurlu duruşun için seni tebrik ediyorum
Dalga mo gectin simdi anlamadim
Elbette dalga geçtim. Bu saçma işte. Bak kimse kimsenin kendinden önceki yaşamına karışamaz. Bunu desteklerim. Ama önceden her türlü şeyi yapıp ciddi birini bulunca hanım kız pozları kesmeniz midemi bulandırıyor cidden. Dürüst olup herşeyi söyleyebilirsin. Karakterli ol bence.
Ben ne diyorum sexting yaptigimi anlaticam bu gidisle zaten
Anlat zaten
Doğrudan ne yaşadıysan onu söyle. Seni kabul eden bu şekilde kabul etsin ki ilerde sıkıntı çıkmasın.
Onu aldatmaktan korkuyorum bide iste bu olaydan
Kendine hakim olamıyor musun
Valla bilmiyorum ki
Kendinden emin değilsen bu yola hiç çıkma bence
Benim sevgilim olmadi daha once ama sexting oldu baya bide bekaretimi jozdum kendim
Ve ailemde aldatma falan cok vardi bosandilar annem 2. kez evlendi yine bosandi ayni seyler hep devam etti ben korkuyorum Şu an
Travmatik şeyler yaşamışsın. Bence önce kendini toplayıp sonra ciddi bir ilişki temeli atman lazım. Bu şekilde çok sağlıklı olacağını sanmıyorum
Nasil yapicam peki
Hayatını yoluna koymak için ne gerekiyorsa onu yapacaksın. Hayatını senden iyi kimse bilemez sonuçta
Anliyorum
Umarim ise yarar
Umarım
Uzun sureli kendimi dizginleyemiuorum sorunum sadece bu
Uzun soluklu ilişki olunca dizginlemen gerekecek. Eğer bunu yapamıyorsan uzun ve ciddi ilişkiye gerek yok. Keyfine bakmaya devam et
Keyif almiyorum bundan acikcasi
Biri sevince de baglaniyorum ama sonra ilgim azaliyor
Ciddi ilişkiye gelemiyorsun ben de öyleyim. Çabuk sıkılırım. O yüzden kısa tutarım ilişkilerimi. Bi süreden sonra sıkıyor
Biri vardi sexting yapiyorduk bitwk ona baglanma olmustu bende ama sonra bi sikilma hissi geldi ve coxuk gibi bir erkek geldi bana iyi ki de bulusmadik ayrildik
Bide Şu an beni isteyen ciddi dusunen sanirim biri var ona karsi baglandim ama iste o cok soguk biri iyi kalpli basarili is adami yakisikli uzun boylu ama korkuyorum yine de
Uzun süreli götürebilir misin o önemli
Heh iste onu diyorum bilmiyorum hic
O guclu erkek olmali umarim dogru adamdir o
Kendini bu tarz şeylerden soyutla ve ne kadar götğrebildiğine bak. Eğer çok geçmeden yine istiyorsan ciddi ilişkiden uzak dur bence
Nasil anlamadim ne gormesi
Diyorum ki sexting gibi şeylerden uzak durmaya çalış. Bu tarz şeylerden uzak durabiliyorsan ciddi ilişkiye hazırsın demektir. Diğer türlü başkalarını da üzmenin anlamı yok.
Anladim simdi
Sexting olmadi ama soyle bir sey oldu eskiden konustugum biriydi o yazdi ve konustuk nasil biri diye merak ettim baktimki iyi ki onunla birsey olmamis ama o Sexting tarzi konusuyordu ve gel birseyler yasayalim dedi ben de onun nasil biri oldugunu merak ettigimden konustum vunku ilk konustugumda yani 2 sene once bu Sexting olaylarina uniye yeni baslamistim bu zamanlarda onu tabidim ve cok konusamadik seks istedi ben kactim direk simdi tekrar karsima cikti diye bir konustum o tarz oldu yani
Anladım. O zaman çok bişey yok yani. Bence eğer bu bağlandığın çocukla ciddi düşünüyorsan açık açık konuş ona göre de bir yol çiz bence
Evet ona da soyledim istemiyorum diye ama surekli israr etti ilgi verdi surekli cinsel seyler konustu viraz hosuma gitti sonra ben napiyorum dedim ve tekrar yazdim istemiyorum diye 2 3 gun boyle oldu baktim bu adam dogru biri degil ben de artik yazmiyorum o yaziyor soguk cevap veriyorum ona da benle ciddi dusunen biri var dicem ve rahatsiz etmez bence erkeksi de degil zaten huylari yani
Ama o ciddi tarz dusunen ya da dusunmek isteyen adamdan emin degilim biz sadece kafede oturup konusmustuk daha cok ailemle irtibatta annemle kardeşimle yani benle en son biraz soguk ve sert konustu exini unutamafigini dusundum ve birdaha konusmadim onunla
Sadece parmak sokarak tahris etmissin, ilk iliskinde yine kanama olacaktir
Yok ben bozdum eminim
Nasil?
Parmakla iste
Evet
Olduğu gibi anlatmak lazım ama kim inanır ki buna ya ben bile bi kesin öyle olmuştur dedim
Sexting yapmis birisi de iliskiye girmis birisi de ayni degil mi zaten ben bunu nasil aciklicam
Tamam da sonucta bunu ben nasil ona aciklicam
Valla kabul edesi varsa bı güzel dinler eder belki de... Umarım kullanacak kadar karaktersiz değildir
Yapacak bişey yok Allah uçak kazası vermesin aranızda halledin iste
Bana böylr anlatılda kızmam. Doğrudan anlat bence
Mantikli olan olani anlatmak yalan soyleme durust ol
Sextjngle. oldugunu belirtmen gerekmez mastta bozdum demen daha mantıklı sonuçta sexting reel bir şey yok
Ama yalan soylemis olurum oyle
Bazan gerekli bu hayatını etkileyecekse.
Nasıl yapabildin bunu? ve o tanıştığın kişi buna inanmaz kesinlikle
Yaptim iste oldu maalesef
Sonra anladim neden onemli birsey oldugunu
Keşke yapmasaydin ama şöyle bir şey var bozulmamış olabilir bunu sadece bir sefer mi yaptın yoksa devamlı mı
Devamli canm bozulduguna eminim
Anladım ama senin görüştüğün kişi bunu inanmaz eğer seni çok tanimiyorsa
Bilmiyorum ki hic napsam
Bence git açıkça olduğu gibi anlat her şey ne olacaksa olsun
Öyle yapmayi dusunuyorum ben de
En doğrusu
Sagol can
Rica ederim
Daha önce sormuştun bunu konuşmuştuk seninle
Kimsin
🌹🌹
Hatırlamadın herhalde
Hatirladim
Bir şey yazmayınca öyle sandım
Yok ) hatirladim
Sen adamı seviyor musun
Bilmiyorum daha o kadar birsey de yasamadik ama hoslanmistim
Sohbetiniz ne kadar var sık mı konuşuyorsun aralıklarla mı
Birara vardi sonra beni istemedigini dusunup iletisimi kestim
Hangi hareketi bu düşünceyi oluşturdu sende
Biz konusuyorduk meslektasiz ben ogrenciyim ve bilgisayar almistik onun calistigi yerden oyle yavas yavas konustuk sonra ben kodlama bilmedigim icin ondan yardim aldim beni birkac yere goturdu egitim bu isi anlamak icin sonra kafede falan oturup konusuyorduk biraz ozel hayatim yani dersten kalmam ailevi sikintilar vs vs gibi ama derine girmiyirduk tabi bu surecte erkeklere olan korkumu yendim cok iyi biriydi cunku sonra ben teyzemlerde kaliyordum bir ara ve o da komsuymus hem orada hem de diger annemlerde kalirken eve gec oldugunda beni birakiyordu
Teyzemlerde kalirken de beni parka cikarmisti ben ona hic bilmiyorum burada park var mi diye bir konusma esnasinda soylemistim o da beni getirdi gosterdi basbasaydik geceydi los isikta boyle guzel uzun bir yol tarzinda parkti sigarasini icerken ona bakiyordum orada bi sessizlik oldu (sakin biri zaten yavas yavas aydin sekilde konusur )
Benden uzakta durdu sigara icerken Sigara kokusu ustune siner evde sorun ederler demisti ben de bizde oyle birsey demezler ilk kez duyuyorum falan dedim nebileyim bunu unutmuyorum en azindan
Neyse sey demisti exinden konusmustu eve birakirken bi kez ve ben de ayni gun mu bilmiyorum ama restorandan cikarken bidahakinde hangi konuda konusucaz dedim o da ben sizinle baska hangi konuda konusabilirim ki demisti sert bir ses tonuyla cekindim korktum utandim ve daha sonra konusmadim onunla
Exinden bahsedenden olmaz boş ver
İnternette şeyler var yapauiy kan kapsülü ilişkiye girmeden önce koy içine
Onu kandiramam ki ben ama
O zaman söyleme bi gün yatağa at gir de anlar
Bozduğunu nasıl anladin
Cunku benim seyim allah allah
Hayir kenarını zedelenmiş olabilirisn gibisinden sordum bende senindedim benim demedim ki
Sen seksting te mi bozdunn
Aynen
Zamanı gelince soylersin
Beni kabul eder mi ki
Kesin kendi kendine bozmussundur 😃
Valla kendim bozdum ama iste sextingle
Kimle yapıyordun sexting
Ksden oldu genellikle iste
Tamam aşkım daha fazla kurcalama şeyini okşayarak devam et
Açıklama boşuna git 7000tl ver diktir
Onu yapamam ben
O zaman kaybedersin
En azindan adami kandirmaktan iyidir
Senin tercihindir, saygı duyarım
kendi kızlığını ne ile bozdun
Parmak
tek parmak mı
Hayir 3 4
tek parmak olsaydı penisten ince olduğu için seks sırasında yine kanardı ama 3 4 olması epey büyük olmuş
Evet biliyorum
sen çook fazla ilerlemişin ama o kişiyi buna nasıl ikna edersin bilinmez
Bilmiyorum ben de iste
olgun deneyimli biri aslında davranışlarından az biraz anlayacak olsada sen olgun bir kadın kadar deneyime sahipsin diye düşünüyorum 4 parmak hiç az değil
Napicam peki simdi mantikli olan ne
aslında dürüst olduğuna inanan biriyse anlattıklarına da inanabilir sen sen ol yeter bence seviyorsa sana inanacaktır
Valla daha once ihanete ugramis ne yapacagimi bilemedim simdi ben de
onun için bakirelik önemli mi peki
Bilmiyorum ki
açıkçası işin çok zor gibi ama sakın onunla sevişme
Sevismem zaten
yaparsan zaten hiç inandıramaz ciddiyeti tamamen bitirir amaç çıkar ilişkisine dönüştürürsün
Kendi kendine nasıl bozabiliyorsun?
Bisiklet sürerken bozuldu de
2. sin dersin
Daha once birkac erkekle oldu ama sexting tek kisi degil
yaw onu sen biliyorsun :)
Ya onu kandiramamki
bekar kalirsin :) sextinge devam edersin
Kazayla oldu dersin
Sexting nedir
Ben olsam inanmam.
Hmm :/
Çok mantıklı olacak