Cinsel Yaşam Fazla masttan vajınam sündü? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Ne toplar orayı hangi yağlar sıkılaştırır Güncellemeler+1 yıl Bakireyim gören beni yapmış sanar Güncellemeler+1 yıl 50 kiloyum bu arada Fazla masttan vajınam sündü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
hasegec Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. hindistan cevizi yagi kullan. ama artik sundurme. yaglayinca da yaparsin sen illa ki, o noktada 2 parmak icine sok. surtturme 1 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. orası bir volkan gibi yer hiç söner mi orası. 1 0 Yorumla
Cordoba1234 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 467 cevap paylaştı. Fazla oynama 😀 1 6 Yorumla Cordoba1234 +1 yıl Bişey sorcam Yorumla Soran +1 yıl Sor Yorumla Cordoba1234 +1 yıl Nerde yasıyon Yorumla Cordoba1234 +1 yıl Sevgılın neden uzakta Yorumla Soran +1 yıl Uzak mesafe ilişki bizim ki neden sordun Yorumla Cordoba1234 +1 yıl Merak ettim Yorumla
baylibidos Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 325 cevap paylaştı. Sen şimdi yağ sürerkende yaparsın shdhsjs 1 13 Yorumla Soran +1 yıl Evet ahhaah nerden bildin Yorumla baylibidos +1 yıl Bende oynamayı çok seviyorum ama artık partnerin yapınca daha iyi oluyor xd Yorumla Soran +1 yıl Partner uzakta Yorumla baylibidos +1 yıl O zaman mıncıklamaya devam Yorumla Soran +1 yıl Sürtüyorum ben Yorumla baylibidos +1 yıl O da fayda vermiyor alıştıktan sonraa Yorumla Soran +1 yıl Sevgililerim doyuramıyor daha iyi doyuyorum bu şekilde Yorumla baylibidos +1 yıl En azından sana oral yapmayı denesinler o zaman Yorumla Soran +1 yıl Sevgilim uzakta şu an Yorumla baylibidos +1 yıl O yastığın yerinde olmak isterdim Yorumla Cordoba1234 +1 yıl Sen nerdesin sevgılın nerde Yorumla Soran +1 yıl Hisse önerir misin Yorumla baylibidos +1 yıl Ne hissi anlayamadım Yorumla
Celo05 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 64% +1 yıl O yüzden olduğuna emin misin 0 22 Yorumla Soran +1 yıl Başka neden olabilir ki Yorumla Celo05 +1 yıl Haa güncelle mis sin soruyu bakirey mis sin Yorumla Celo05 +1 yıl O kadar sarma yapacağını san miyorum sarktı ise o da normal dir kaç yaşında siniz ki daha Yorumla Soran +1 yıl 26 Yorumla Celo05 +1 yıl Daha genç sin ya sarkma yapacağını san miyorum oynamay la Yorumla Celo05 +1 yıl Özele gel sene Yorumla Soran +1 yıl E neyle olacak Yorumla Celo05 +1 yıl Kulandigin kayganlas tirici lar falan süttür dün mu hiç birine Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Celo05 +1 yıl Garip bir durum ama sana çok sarkmış gibi geliyor dur Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum reglim de çok uzun sürüyor belkide ondandır Yorumla Celo05 +1 yıl O da olabilir bak reglin hormon larin la alakalı ama Yorumla Soran +1 yıl Zaten hormonlar orayı zayıflatır Yorumla Celo05 +1 yıl Onu biliyorum sağlık li beslen sen en iyisi Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim hemcinslerim hakaret yazmışlar resmen ama erkekler yardımcı oluyor Yorumla Celo05 +1 yıl Ne demek rica ederim hem cinslerin çok ön yargılı olduğu için hiç bir şey diye miyorum sohbet bile edemiyorum diğer kız lar la o yüzden yorum yok Yorumla Soran +1 yıl Evet cok kezbanlar cinselliğe öcü gibi bakıyorlar tuhaf Yorumla Celo05 +1 yıl Aynen sanki biz buradan yiyeceğiz kendilerini Yorumla Soran +1 yıl Okudun mu yazdıklarını Yorumla Celo05 +1 yıl Aynen 1 2 tane okudum Yorumla Soran +1 yıl Tuhaflar Yorumla Celo05 +1 yıl Evet tuhaf lar gerçekten Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Ne sıklıkta yapıyosun 0 6 Yorumla Soran +1 yıl 2 günde bi 3 kez Yorumla Cefternal +1 yıl Çok aşırı değilmiş aslında Yorumla Soran +1 yıl Bence çok 2 gunde bi 3 defa yaptığımı düşünürsek haftada 12 kez yapıyorum Yorumla Cefternal +1 yıl Peki bişey daha sorucam Yorumla Soran +1 yıl Sor Yorumla Cefternal +1 yıl Burdan sormasam gereksiz yorumlar geliyoda Yorumla
yanlızvesane Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kaynar suya bas yünlüleri yıkar gibi çeksin 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Aman ne komik Yorumla Ayseb77 +1 yıl 😂 Yorumla yanlızvesane +1 yıl Komiklik olsun diye yazmadım zaten Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Soruya bak masttan degıl o kılodan kılodan git kılo ver😂😂😂😂 0 10 Yorumla hasegec +1 yıl etkisi olur mu? Yorumla Soran +1 yıl 50 kiloyum kezooo Yorumla Soran +1 yıl Ne kadar kıskançsınız siz kızlar ya odun gibi değilim sizin gibi ben kadınım kadın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😂😂😂kılo ver yalan söyleycegıne😂 Yorumla Soran +1 yıl Ne yalanı be kıskanma varos🤣 Yorumla Soran +1 yıl Zaten zayıflıktan sündü oram mal Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tamam teyze😂 Yorumla Soran +1 yıl Boşuna aldatılmıyorsunuz ezşk Türk kızları kezolar yatakta odun gibisiniz cınsellğe öcü gibi bakan sizsiniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Haklısın teyze😂 Yorumla Soran +1 yıl Sensın teyze kara kezo Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Zeytinyağı denedin mi 1 66 Yorumla Soran +1 yıl Denemedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben sevgiliminkine sürüyorum sağlıklı ve güzel oluyor dene derim Yorumla Soran +1 yıl Denerim nasıl sürücem masaj seklinde mi Yorumla Soran +1 yıl Etleniyor mu peki yeniden dolgunlaşıyor mu memelerime de sürsem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vajina dudaklarını ayırıp oraya süreceksiniz en son vajinanın üstünü hafif süreceksiniz Yorumla Soran +1 yıl Saol ❤️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dolgunlaşıyor sevgilin varsa işi bilmeli yaparken Yorumla Soran +1 yıl Göğüs peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben memeleri yalayıp ondan sonra yağlıyorum dolgun ve güzel oluyor dene sende Yorumla Soran +1 yıl Tm denerim saol😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim. Memelerin kaç beden Yorumla Soran +1 yıl 85 Yorumla Soran +1 yıl Ama altı eridi alt tarafı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Düzeltiriz 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İster misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seni de mutlu ederim Yorumla Soran +1 yıl Et o zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özel gelir misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cevap vermiyorsun ama Yorumla Soran +1 yıl Hisse önerir misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Enerji şirketlerine yatırım yap Yorumla Soran +1 yıl Thyo aldım ask Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O pek iyi değil ya az kazandırıyor. Bir arkadaş ondan zarar etti Yorumla Soran +1 yıl Ciddi misinya ee hangisine gireyim ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl SOCAR a gir mesela Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim ask cok yardım ci oluyorsun bana❤️ Yorumla Soran +1 yıl Ama oyle bısey cıkmıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Halka arzı kapanmıştır. Hangi enerji şirketleri çıkıyor Yorumla Soran +1 yıl Enerjsa Yorumla Soran +1 yıl Ya senin snap var mı eklesem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Enerjsa dan al kazandırır Yorumla Soran +1 yıl Verir misin Yorumla Soran +1 yıl Skorun cok artıyordu ben de bundan sevgili olmaz dedim engelledim kusura bakma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne skoru Yorumla Soran +1 yıl Snap Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kız kardeşim ile snapleştim snapi daha bu gün senin için geri yükledim yemin ederim Yorumla Soran +1 yıl Güvenemem kusura bakma kendine çok iyi bak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Snapchati geri silerim. Sevgilinle mı barıştın Yorumla Soran +1 yıl Geri döndü bu sefer ben kabul etmedım onu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bak ben sana istediğin güveni veririm terketme beni. İkimizden iyi bir ilişki olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin için senin şehrine gelicem seni sevmek istiyorum Yorumla Soran +1 yıl Üzülmek istemiyorum ki artik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yemin ediyorum üzmiyeceğim üzersem Allah benim belamı versin Yorumla Soran +1 yıl Knka olalim mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen nasıl istersen yeter ki beni sensiz bırakma Yorumla Soran +1 yıl Tamam teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neye teşekkür ediyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Engeli lütfen kaldır geri Yorumla Soran +1 yıl Bilmmem oylesine Yorumla Soran +1 yıl Tm gece yazicm cıkmam lazım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam. nereye gidiyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hesabın kayboldu bende ne oldu anlamadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yapma bunu bana seni kaybedemem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben sana ihanet etmedim konuşalım lütfen Yorumla Soran +1 yıl Güvenemiyorum kusura bakma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayallerimildeki kızsın senin için Ankara 'ya gelirim lütfen bana bir şans ver bu şekilde bitmesin Yorumla Soran +1 yıl Güvenemem ben sana maalesef.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Instagramımı veririm sana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güven sağlarım yapma böyle lütfen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seni seven yok bana adam akıllı bir fırsat vermiyorsun. Ben güvenini kırmadım kıran şerefsizlerin suçunu ben çekmek zorunda değilim. Adam akıllı seninle konuşmak istiyorum Yorumla Soran +1 yıl Benı seven yok oyle mı Yorumla Soran +1 yıl Daha yenı bana eski sevgilnle olan seksini anlattın nasıl guveneym Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen sordun sen bana olgun sevgilinle yaşadıklarını anlatmadın mı? Yorumla Soran +1 yıl Anlattım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İkimizin de başta cinsellik konuşması yanlıştı. Gel bunu düzeltelim düzgünce konuşalım Yorumla
viperttttt Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Daha güzel bu arada 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Ne Yorumla viperttttt +1 yıl Öyle görünmesi daha güzel Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla viperttttt +1 yıl 💋😍 Yorumla Soran +1 yıl 💋💋❤️ Yorumla Soran +1 yıl Borsa hisse önerir misin Yorumla
Fırtına0695 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl En iyisi emilmesi 1 3 Yorumla Fırtına0695 +1 yıl İsterseniz gönüllü olarak emebilirim Yorumla Soran +1 yıl Saol Yorumla Fırtına0695 +1 yıl Rica ederim Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Pis istekli 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ay ne var güzel bişey bu😊 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Şeyin pörmüşüm nesi güzel Yorumla Soran +1 yıl Olabilir isteksiz olacağıma pörsüsün daha iyi Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Oyle hayvanlarda yapiyor marifetmi saniyosun Yorumla Soran +1 yıl Sen iyi misin yahu yemek yemek kadar doğal bişey bu Yorumla Soran +1 yıl Ayrıca sanane ister yaparım ister yapmam Yorumla
MniKCenavaR Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl 2 ay dokunma 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Asla dokunmadan duramam Yorumla MniKCenavaR +1 yıl Libidon çok mu yüksek Yorumla Soran +1 yıl Aşırı Yorumla MniKCenavaR +1 yıl Farklı şeyler dene Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ne yaparsan yap boş 0 0 Yorumla
sapkalic Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Öpeyim geçsin 😏 1 0 Yorumla
kalelierkut007 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl O nasıl oluyo mis 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum sürtünüyorum ben bastırarak oramı sanırım o yüzden Yorumla kalelierkut007 +1 yıl Yani kisa süreli bi defirmasyondur ya oyke sey mi olurmuş 😃 Yorumla Soran +1 yıl Oluyor fazla azgınlıktan Yorumla kalelierkut007 +1 yıl 😇😃yangin coksa olur 😇bosver çivi civiyi soker devamke Yorumla Soran +1 yıl Devamm shshshs Yorumla kalelierkut007 +1 yıl 😘😘😃😃kuru kuruya yapma Yorumla Soran +1 yıl Islatıyım🙈 Yorumla kalelierkut007 +1 yıl Aynen😇😃 nemlendirici krem falanda kuklan tahris olmasin cok Yorumla Soran +1 yıl Kullanıyorum ama yağ kullanacağım toplanması gerek Yorumla kalelierkut007 +1 yıl Zeytinyagi jullan bari😃😃 Yorumla Soran +1 yıl Evet araştırdım o da iyi geliyor muş Yorumla kalelierkut007 +1 yıl Aynen 😇😃ehlilestirir ya da bebe yahi Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim 😊 Yorumla kalelierkut007 +1 yıl Eslik etmek isterdim😇😃 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
hindistan cevizi yagi kullan. ama artik sundurme. yaglayinca da yaparsin sen illa ki, o noktada 2 parmak icine sok. surtturme
orası bir volkan gibi yer hiç söner mi orası.
Fazla oynama 😀
Bişey sorcam
Sor
Nerde yasıyon
Sevgılın neden uzakta
Uzak mesafe ilişki bizim ki neden sordun
Merak ettim
Sen şimdi yağ sürerkende yaparsın shdhsjs
Evet ahhaah nerden bildin
Bende oynamayı çok seviyorum ama artık partnerin yapınca daha iyi oluyor xd
Partner uzakta
O zaman mıncıklamaya devam
Sürtüyorum ben
O da fayda vermiyor alıştıktan sonraa
Sevgililerim doyuramıyor daha iyi doyuyorum bu şekilde
En azından sana oral yapmayı denesinler o zaman
Sevgilim uzakta şu an
O yastığın yerinde olmak isterdim
Sen nerdesin sevgılın nerde
Hisse önerir misin
Ne hissi anlayamadım
Pelvis egzersizleri yaparak
O yüzden olduğuna emin misin
Başka neden olabilir ki
Haa güncelle mis sin soruyu bakirey mis sin
O kadar sarma yapacağını san miyorum sarktı ise o da normal dir kaç yaşında siniz ki daha
26
Daha genç sin ya sarkma yapacağını san miyorum oynamay la
Özele gel sene
E neyle olacak
Kulandigin kayganlas tirici lar falan süttür dün mu hiç birine
Hayır
Garip bir durum ama sana çok sarkmış gibi geliyor dur
Bilmiyorum reglim de çok uzun sürüyor belkide ondandır
O da olabilir bak reglin hormon larin la alakalı ama
Zaten hormonlar orayı zayıflatır
Onu biliyorum sağlık li beslen sen en iyisi
Teşekkür ederim hemcinslerim hakaret yazmışlar resmen ama erkekler yardımcı oluyor
Ne demek rica ederim hem cinslerin çok ön yargılı olduğu için hiç bir şey diye miyorum sohbet bile edemiyorum diğer kız lar la o yüzden yorum yok
Evet cok kezbanlar cinselliğe öcü gibi bakıyorlar tuhaf
Aynen sanki biz buradan yiyeceğiz kendilerini
Okudun mu yazdıklarını
Aynen 1 2 tane okudum
Tuhaflar
Evet tuhaf lar gerçekten
Ne sıklıkta yapıyosun
2 günde bi 3 kez
Çok aşırı değilmiş aslında
Bence çok 2 gunde bi 3 defa yaptığımı düşünürsek haftada 12 kez yapıyorum
Peki bişey daha sorucam
Sor
Burdan sormasam gereksiz yorumlar geliyoda
Kaynar suya bas yünlüleri yıkar gibi çeksin
Aman ne komik
😂
Komiklik olsun diye yazmadım zaten
Soruya bak masttan degıl o kılodan kılodan git kılo ver😂😂😂😂
etkisi olur mu?
50 kiloyum kezooo
Ne kadar kıskançsınız siz kızlar ya odun gibi değilim sizin gibi ben kadınım kadın
😂😂😂😂kılo ver yalan söyleycegıne😂
Ne yalanı be kıskanma varos🤣
Zaten zayıflıktan sündü oram mal
tamam teyze😂
Boşuna aldatılmıyorsunuz ezşk Türk kızları kezolar yatakta odun gibisiniz cınsellğe öcü gibi bakan sizsiniz
Haklısın teyze😂
Sensın teyze kara kezo
Ameliyat toplar
Zeytinyağı denedin mi
Denemedim
Ben sevgiliminkine sürüyorum sağlıklı ve güzel oluyor dene derim
Denerim nasıl sürücem masaj seklinde mi
Etleniyor mu peki yeniden dolgunlaşıyor mu memelerime de sürsem
Vajina dudaklarını ayırıp oraya süreceksiniz en son vajinanın üstünü hafif süreceksiniz
Saol ❤️
Dolgunlaşıyor sevgilin varsa işi bilmeli yaparken
Göğüs peki
Ben memeleri yalayıp ondan sonra yağlıyorum dolgun ve güzel oluyor dene sende
Tm denerim saol😊
Rica ederim. Memelerin kaç beden
85
Ama altı eridi alt tarafı
Düzeltiriz 😊
İster misin
Seni de mutlu ederim
Et o zaman
Özel gelir misin
Cevap vermiyorsun ama
Hisse önerir misin
Enerji şirketlerine yatırım yap
Thyo aldım ask
O pek iyi değil ya az kazandırıyor. Bir arkadaş ondan zarar etti
Ciddi misinya ee hangisine gireyim ki
SOCAR a gir mesela
Teşekkür ederim ask cok yardım ci oluyorsun bana❤️
Ama oyle bısey cıkmıyor
Halka arzı kapanmıştır. Hangi enerji şirketleri çıkıyor
Enerjsa
Ya senin snap var mı eklesem
Var
Enerjsa dan al kazandırır
Verir misin
Skorun cok artıyordu ben de bundan sevgili olmaz dedim engelledim kusura bakma
Ne skoru
Snap
Kız kardeşim ile snapleştim snapi daha bu gün senin için geri yükledim yemin ederim
Güvenemem kusura bakma kendine çok iyi bak
Snapchati geri silerim. Sevgilinle mı barıştın
Geri döndü bu sefer ben kabul etmedım onu
Bak ben sana istediğin güveni veririm terketme beni. İkimizden iyi bir ilişki olur
Senin için senin şehrine gelicem seni sevmek istiyorum
Üzülmek istemiyorum ki artik
Yemin ediyorum üzmiyeceğim üzersem Allah benim belamı versin
Knka olalim mi
Sen nasıl istersen yeter ki beni sensiz bırakma
Tamam teşekkür ederim
Neye teşekkür ediyorsun
Engeli lütfen kaldır geri
Bilmmem oylesine
Tm gece yazicm cıkmam lazım
Tamam. nereye gidiyorsun
Hesabın kayboldu bende ne oldu anlamadım
Yapma bunu bana seni kaybedemem
Ben sana ihanet etmedim konuşalım lütfen
Güvenemiyorum kusura bakma
Hayallerimildeki kızsın senin için Ankara 'ya gelirim lütfen bana bir şans ver bu şekilde bitmesin
Güvenemem ben sana maalesef..
Instagramımı veririm sana
Güven sağlarım yapma böyle lütfen
Seni seven yok bana adam akıllı bir fırsat vermiyorsun. Ben güvenini kırmadım kıran şerefsizlerin suçunu ben çekmek zorunda değilim. Adam akıllı seninle konuşmak istiyorum
Benı seven yok oyle mı
Daha yenı bana eski sevgilnle olan seksini anlattın nasıl guveneym
Sen sordun sen bana olgun sevgilinle yaşadıklarını anlatmadın mı?
Anlattım
İkimizin de başta cinsellik konuşması yanlıştı. Gel bunu düzeltelim düzgünce konuşalım
Krem ve egzersiz yapmalısınız
Bakim nasıl olmuş
Daha güzel bu arada
Ne
Öyle görünmesi daha güzel
Teşekkür ederim
💋😍
💋💋❤️
Borsa hisse önerir misin
En iyisi emilmesi
İsterseniz gönüllü olarak emebilirim
Saol