Cinsel Yaşam Seksting yapmak hoşunuza gidiyor mu? Aşkainanankadın Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 Seksting yapmak hoşunuza gidiyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Benim hoşuma gidiyor geçen bi hanım 3 kere boşaldim dedi. Bir anda yükseldi gece herkes uykuda hemen yap yol gitme yok yatağında rahatlamak güzel degilmi hastalık kapma riski hamile kalma riski yok 0 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Hayal gücü yüksek, istekli ve 6. hisleri kuvvetli birisi olması lazım her iki tarafında! Yoksa çok aptalca oluyor 0 0 Yorumla
Emremre0616 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Olmayacak birisi ile yapmıştım ama o benim olduğunu bilmiyordu dahada bilmiyor öyle bir zevk başka alamadim 0 0 Yorumla
olbios_ Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl sevdigim bi kızsa çok güzel bişe. ama aksi bişeye benzemeyen bişe olur pis kdkdl 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Daha önce yapmıştım bu siteden bir kızla. Hoşuna gittimi dersen bir miktar gitti onun sebebi ise o kızla o zaman sevgiliydim ama şimdi ayrıyız. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Çok saçma çok boş. Dokunup hissetmem lazım sözlerle olacak iş değil. 0 0 Yorumla
Senanur255 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Evet bana göre eğlenceli ya seviyorum 12 2 Yorumla ag1979 +1 yıl Anı yaşayıp tatmin olmak guzel Yorumla Senanur255 +1 yıl Evett Yorumla
44asi44 Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yani tercih etmiyorum pek 0 0 Yorumla
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çok zevkli oluyor prtnerinde boş değilse 0 0 Yorumla
Qarismaa34 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 47% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı. Evet çok keyifli bence 0 0 Yorumla
CrayzMan06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Evet hemde çok hayalim seninle sexting yapmak 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. evet ama artik reel istiyorum 0 0 Yorumla
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 523 cevap paylaştı. yaptım ve hiç zevk almadım 0 0 Yorumla
priwateman Takip Et Master Yaş: 44 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hic yapmadigim icin bilmiyorum 0 0 Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Hayır bazende çok komik geliyor 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Saçma geliyor, yazışarak tatmin olmak. 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Evet özellikle sabahları 🥰 0 0 Yorumla
kelebeginprensesi2 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 37% +1 yıl Çok saçma 3 1 Yorumla ag1979 +1 yıl Niye saçma olsun Yorumla
ACIMASIZERKEK34 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Fazlasıyla gidiyor aşırı güzel sexting yaparım 1 0 Yorumla
proofstriker39 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evet hemde çokn 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Güzel oluyor 0 0 Yorumla
Burak-06_06 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bayılırım 0 0 Yorumla
FlörtözBakire Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl hayır 0 1 Yorumla ag1979 +1 yıl Daha onu anlayacak yaşta degilsin Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. evet gider 0 0 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Pek gitmez 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Benim hoşuma gidiyor geçen bi hanım 3 kere boşaldim dedi. Bir anda yükseldi gece herkes uykuda hemen yap yol gitme yok yatağında rahatlamak güzel degilmi hastalık kapma riski hamile kalma riski yok
Hayal gücü yüksek, istekli ve 6. hisleri kuvvetli birisi olması lazım her iki tarafında! Yoksa çok aptalca oluyor
Olmayacak birisi ile yapmıştım ama o benim olduğunu bilmiyordu dahada bilmiyor öyle bir zevk başka alamadim
sevdigim bi kızsa çok güzel bişe. ama aksi bişeye benzemeyen bişe olur pis kdkdl
Daha önce yapmıştım bu siteden bir kızla. Hoşuna gittimi dersen bir miktar gitti onun sebebi ise o kızla o zaman sevgiliydim ama şimdi ayrıyız.
Çok saçma çok boş. Dokunup hissetmem lazım sözlerle olacak iş değil.
Evet bana göre eğlenceli ya seviyorum
Anı yaşayıp tatmin olmak guzel
Evett
Yani tercih etmiyorum pek
Ben severim karşıdakine uyarım
Çok zevkli oluyor prtnerinde boş değilse
Evet hoşuma gidiyor
Evet çok keyifli bence
Evet hemde çok hayalim seninle sexting yapmak
evet ama artik reel istiyorum
yaptım ve hiç zevk almadım
Hic yapmadigim icin bilmiyorum